Cinderella-előzetes: EPIC

A Disney folytatja az élőszereplős mesék sorát és Hamupipőkét kelti életre legközelebb. Befutott a borzasztóan EPIC-re vágott előzetes, amiben egy lány és fiú és egy gonosz mostoha szerepel, de végül az 5. dimenzió győz úgyis. Cate Blanchett, Lily James és Richard Madden.

Poszter is van, amit Annie Leibovitz fotózott, mert a Disney nem spórol.

19 hozzászólás a “Cinderella-előzetes: EPIC” bejegyzéshez

 1. A plakáton ha bokától meghosszabbítjátok a lábszárat, akkor kiderül, hogy a lúvnya lába térdből előre hajlik, nem hátra… Ez is egy az alakváltó gyíklények közül :)

 2. Először is, ez nem EPIC, hanem szivárvány-hányás.
  Másodszor: (SPOILER, haha) ha később az alapján keresik Cinderellát, hogy kinek a lábára illik a cipellő, amit elhagyott… akkor what? hogy? hiszen az ő lábára teremtették a cipőt, akkor hogy lehet hogy a bál után elhagyta, ha állítólag tökéletesen illik a lábára?!
  Harmadszor: meg Richard Madden és a néger… haha GoT
  Negyedszer: Annie Leibovitz túlértékelt

 3. Mindig eszembe jut az Én vagyok Menyus paródia, amikor a macskát behajítja, és széttépi az egereket, meg amikor hintót és lovat tökké illetve hóddá változtatja :D :D

 4. Egyszerűen nem értem, hogy hagyhatta bárki is jóvá azt a lábat a poszteren… Már első pillantásra kiböki az ember szemét, hogy valami nem stimmel, rém zavaró. Leibovitz képei amúgy is szörnyen mesterkéltek, én személy szerint soha semmi kreatívat nem látok bennük.

  A film nagyon üresnek tűnik. Hihetetlen, mennyivel több lélek volt a régi Disney-filmekben, furcsa egy ilyen filmet összehasonlítani pl. a Mary Poppins-szal, még látatlanban is.. De amúgy első ránézésre a többi Hamupipőke-adaptáció mögött is elbújhat, az Ella Enchanted nagyon szórakoztató volt, illetve a régi Drew Barrymore-os Ever After is sokkal kreatívabban kezelte a témát.

 5. Eléggé túljátszottnak tűnik, már az előzetesben irritálnak a karakterek, a történetet meg mindenki ismeri.

  Ha újragondolták volna a történetet mint pl. a Demónában (az tetszett) akkor érdekelne, de így letöltésre sem érdemes részemről

 6. Nem értem, hogy miért nem figyelnek sohasem arra, hogy a festett haj mellé a szemöldököt is illene áthúzni megegyező színnel, mert nevetségesen néz így ki a csaj.

 7. Nekem természet szerint világosszőke hajam és sötétbarna szemöldököm van. Csármi kék szeme sokkal művibbnek tűnik számomra.

  Jó lett volna egy nem Disney-adaptáció, de a jelmezek és a díszlet miatt úgyis megnézem.

 8. Most komolyan, a Disney direkt tesz ilyen ocsmány nőket a filmjeibe hogy még kevesebbet nézzék a semmit érő alkotást (lásd Demona) vagy a castingoló szimplán homár?

 9. Ripacs mesefilm ez így. Biztos nem a lábfejlevágós verziót filmesítik meg, pedig gyerekként mesekönyvben még így láttam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.