Értelmezzük Ridley Scottot

Pár hónapja azt nyilatkozta, hogy a Prometheus 2-ben semmiféle Alien nem lesz, mert “the beast is done“. Erre most itt egy friss interjú, amiben azt ejtette el, hogy valami új formájú alien lesz benne, nem olyan sárkányszerű, mint az Alien film első részében.

[Prometheus 2 is] fresh” and “getting away from gods and dragons and shit. If I see one more dragon I’m going to shoot myself. Stop the dragons.” Rather than a dragon, Scott describes his original Alien as “the definitive dragon and he’s a motherf . . ker. The alien’s real which is why it’s probably one of the scariest monsters in film history,” Scott says. “So with Prometheus 2 what I’m trying to do is reintroduce a fresher form of alien in the third act.” The Prometheus “baby” alien was, he concedes, “awfully close to the alien” that tormented Sigourney Weaver. His next one promises to be very different.

A kérdés: mennyire volt betépve az öreg?

14 hozzászólás a “Értelmezzük Ridley Scottot” bejegyzéshez

  1. Jöhet valami új, de még mindig nem tudom megbocsátani hogy a space jockey mindvégig csak egy űrruha volt ;_;

  2. Sajnos zakkant az öreg, az eredeti sémát követve, inkább Cameronnak kéne adni a Prometheus 2-t.

  3. Azt hiszem lassan már Ridleyt is Lucas meg Spielberg mellé kell besorolni, őket kellene egy fekete lyukba lőni már lassan.

  4. Teljesen tehetetlenül állok a jelenség előtt, képtelenség beismernem, de sajnos öreg korára teljesen elment az esze. Akos & rosickyz: + 1.

  5. Mindegyik hülye lesz öreg korára? … Visszavonulhatna mielőtt teljesen lejáratja magát a fos filmjeivel..

  6. Nem tudom mit vagytok úgy oda.
    Marketingfogás ez is. Egy kis manipulálás itt, egy kis hype ott.
    A lényeg hogy beszélnek róla az emberek. És a végén mindenki, (vagy legalább is a nagy része) ott fog ülni a moziban.

  7. @turrican

    Pontosan. Most mindenki sír, aztán mikor jön a 2 a mozikba, mindenki meg fogja nézni. Képmutatás a köbön…

  8. Ahogy írtam, vicc volt az első rész is, így a másodikat még viccből se nézem meg, akármi is lesz belőle. Fos első rész, így érdektelen a második. Nem tudom miért mennék be rá a moziba, csak azért mert beszéltem róla? lel

  9. Ezután már a trailere se fog meggyőzni, mert az első is minden ízében ütött az Alien hangulatára…sajnos maga a késztermék nem igazán…így majd ezt is csak megjelenés után itthon nézem…sajnálom scott papa te is eljátszottad a rajongói bizalmam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.