Nem halt el a Hegylakó reboot?

Elvileg a rendező maradt Cedric Nicolas-Troyan, de a tavaly pletykált Ryan Reynolds már nincs a projekt környékén. Viszont most az öreg Ramirez szerepére, aki anno Sean Connery alakított, a stúdió Tom Cruiset akarja beszerezni. Még nem írt alá vagy ilyesmi, de ezzel ő lenne MacLeod tanítója, ami automatikusan azt jelenti, hogy MacLeod szerepére is nagy nevet akarnak! Utána már csak a rendezőt kell kidobni…

Lol mindenki a remek Last Samuraiból lőtt fotóval illusztrája a hírt.

human
írta
2014. 11. 21. 04:16
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Nem halt el a Hegylakó reboot?” bejegyzéshez

  1. Ha jóféle Cruise fiction lenne, mint a sorban érkező Feledés meg a Holnap Határa, akkor sima ügy, jöhet

  2. Tudom a hegylakó nem volt a legjobb film, de mégis csak kultfilmnek számít, mai napig kedvencem az első rész. Jó színészek, jó zene, és a sztoriban is nagyon sok a lehetőség. DE miért egy ilyen nulla fos rendező kezében van a dolog? Cruise jó hír, talán nem lesz nézhetetlen.

  3. Mondjuk lehetne fekete Ramirez, mivel ő egyiptomi eredetileg, a fáraók korában született.

  4. Annyi potenciál van ebben az univerzumban, nem értem minek erőltetik ezt a MacLeod vonalat. Hozhatnának egy friss halhatlant és csinálhatnának egy tisztességes reboot-ot is.

  5. Tegnap jöttem rá valamire. Tom Cruise ÖSSZES filmje úgy ér véget, hogy Tom Cruise arcát mutatják (általában mosolyog ). Nem tudom ebből mi sül ki, de biztosra veszem, hogy a végén Tom Cruise arcával ér véget :D:D

  6. Mert téged is megcsapott a jó öreg univerzum-szag és egyből akciózni akarsz. De te összekeverted a szezont a fazonnal, mert itt bizony nincsen univerzum, de nemsokára azt fogod kívánni bárcsak olvastad volna a könyvet, és tudnád hogy MacLeod volt az utolsó halhatatlan és Kurgan megölésével elnyerte a Díjat.

  7. Mate816: a film címe felföldire utal, vagyis egy skótra…

    Lehetne Lowlander is holland halhatatlannal, aki bejárja a világot mint kereskedő

  8. Nálam még mindig az a kérdés, hogy elfelejtik-e végre az új sztorit, amit a sorozathoz találtak ki… Sosem tetszett, semmi értelme… Az eredeti film az fasza volt, csak már annyira régen láttam, lassan ködbe vész, ez a felújított változat meg… blöáh! Eredetileg MacLeod ugye valami herceg volt vagy valami ilyesmi és egy nagy háborúban, lázadásban elkapták őket és száműzték a bolygórol… így kerültek a földre és lettek halhatatlanok, s a jutalom is konkrét volt: ha kinyírják egymást és csak egyikük marad, akkor vagy békésen megöregedhet a földön vagy visszatérhet szabadon a szülőbolygójára… Na, ha ehhez visszanyúlnak, akkor jöhet, de ez a lépten-nyomon halhatatlanok születnek dolog… Duncan MacLaod… áhh :/

  9. Nyílméregbéka: Azt azért tudod ugye, hogy Egyiptomban sem napjainkban sem az ókorban nem éltek feketék, mint ahogy a Szaharától északra mindenhol ?

    Már nem először hallom ezt az Egyiptomiak feketék hülyeséget és még az amcsikat mondják butának…..

  10. Én meg inkább valami drámaibb filmet néznék erről a témáról, mint sem akciófilmet ahol 10 percenként hullanak a fejek. A halhatatlanság alapvetően jó téma lehet. Az első film az kult, az az igazi, a többi nagyon gagyi volt sajnos. Jah és igen alapvetően ez egy részes sztori, a film is úgy ért véget, hogy “csak egy maradt”. Na meg a Queen nélkül hogy lehetne igazi Hegylakó film? :)

  11. @Akos, egyetértek, ha a hegylakóról van szó egyből a Queen jut eszembe, remélem az új filmből sem hagyják ki :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.