The Crossing-előzetes: John Woo háborús eposza

Befutott végre a feliratos előzetes is ehhez a háborús filmhez, aminek a forgatókönyvét a Crouching Tiger Hidden Dragon írója készítette és John Woo rendezte meg nekünk. 3 pár szerelmi története a Kínai polgárháború poklában 1949-ben.

human
írta
2014. 11. 21. 03:38
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “The Crossing-előzetes: John Woo háborús eposza” bejegyzéshez

  1. Nem tudom mi baja lehet Hoolywoodnak John Woo-val de A felejtés bére 2003 óta nem forgatott filmet az álomgyárban. Pedig a terminator 2 után az Álarc az egyik legjobb akciófilm, szerintem.

  2. A másik nem tudom miért pont a tigris és sárkány lett kiemelve a cikkben. A tigris és sárkány Ang Lee film, John Woo nem a tigris és sárkánytól lett hires, mivel nem is ő rendezte. John Woo az Álarctól lett hires meg a : golyó a fejbe, tökéletes célpont, rés a pajzson, A fegyverek szava, Mission: Impossible II. Na meg a fehér galamboktól…

  3. Vicces, hogy nincs egy olyan film sem ahol az emberek melletti robbanast normalisan szimulalnak. Itt is 1 percnel az osszes risz-zabalo a robbanasra paros labbal ugrik egy picit, majd kirantjak oket a kepbol nemi faziskesessel. Mert? Rohadt bonyolult lenne megoldani tenyleg…

  4. Ahogy nézem ez is egyből két részes lesz mint a Vörös szikla, bár még azt sem láttam. Illetve valszeg egy 4-6 órás filmet vágtak ketté.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.