Négy film lesz a The Standből

Josh Boone (Fault in Our Stars rendezője) összehozott egy remek forgatókönyvet, amit sikerült eladnia a stúdiónak, 87 milliót hagytak jóvá a megfilmesítésre meg ilyenek, erre a stúdió úgy döntött, hogy “hééé, miért csak egy filmet csinálnánk belőle, ha négyet is lehet?”. Avagy 4 részre lesz bontva King klasszikusának az új feldolgozása, elvileg meglepően jó nevű színészekkel teletömve a művet.

They came back and said ‘would you do it as multiple films?’ and I said ‘fuck yes!’ I loved my script, and I was willing to drop it in an instant because you’re able to do an even truer version that way. So I think we are going to do like four movies. I can’t tell you anything about how we’re going to do them, or what’s going to be in which movie. I’ll just say we are going to do four movies, and we’re going to do ‘The Stand’ at the highest level you can do it at, with a cast that’s going to blow people’s minds. We’ve already been talking to lots of people, and have people on board in certain roles that people don’t know about. We’re looking to go into production next year, maybe in the spring.

Jövő tavasszal kezdenék a forgatást. Nem tudom örüljek-e, hiszen ha az első rész megbukik, akkor hoppon maradunk, plusz akkor 3-4 év (jó esetben) alatt látjuk a történet kibontakozását. Magukban is erősek lesznek ezek a filmek? Nem tudom, mert a sorozat csak egyben volt igazán jó anno.

human
írta
2014. 11. 22. 04:03
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Négy film lesz a The Standből” bejegyzéshez

  1. Az egyik kedvenc könyvem. Nem tudom, hogy terveznék felosztani, azon sok múlik, mert az eleje a járvánnyal meg ahogy összeverődnek és szembekerülnek egymással emberek, csoportok az eléggé babán, mozgalmasan, látványosan kivitelezhető. Viszont a jó és a rossz harca, a két város, főleg amikor kb újraindítják a civilizációt, az eléggé behúzza a kéziféket, szóval a filmek dinamikája, egyensúlya lehetne a kérdés. Azon múlik szinte minden sztem.

  2. Várományos mindenképp. A könyv letehetetlen volt és a sorozat is tetszett. Egész jó hangulata volt. Az viszont tuti, hogy egy sima két órás mozifimben lehetetlen visszaadni. Az biztos, hogy nagyon frankón kell megcsinálni, hogy 4 rész moziba kerülhessen.

  3. A karakterépítés, a járvány és a csapatok összeverődése remek volt. Amikor hangsúlyosan átváltott misztikumba már nem annyira tetszett a könyv. 4 részt sokallok erre, 2×130 percben szerintem elmesélhető. Harold története kiskamaszként nagy hatással volt rám, a srác utolsó jelenetét egyzerűen parádésan tudta megírni King. Fel is olvastam 1-2 barátomnak ha jól emlékszem, talán még a családnak is :) Közületek tudja valaki, miről is beszélek vajon? Nem akarok feleslegesen spoilerezni. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.