Jobs hivatalosan is az Universalnál

A Sony nem akarta megcsinálni a filmet, sőt, elárusították a jogokat, de az Universal lecsapott rá szerencsére és kiperkálta a 30 milliós árat érte. Mármint Jobs rajongóknak szerencsére, hiszen Aaron Sorkin forgatókönyvéből Danny Boyle rendezi meg nekünk az életrajzi filmet, amiben úgy néz ki, hogy Michael Fassbender lesz a főszereplő.

human
írta
2014. 11. 25. 17:16
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Jobs hivatalosan is az Universalnál” bejegyzéshez

 1. Mondjátok, hogy nem csak nekem kezd telemenni a tököm ezzel a témával… Már a tavalyi Jobs film is inkább csak felejthető volt. Minek ezt erőltetni? Az Apple a fejlesztései nagyját lopta, igen értem én, hogy meg kell mutatni, hogy Jobs a semmiből lett valaki, de azt már a Pirates of the Silicon valley-ben is megnéztük… Ez már kezd olyan lenni, mintha Oscar Schindlerről évente csinálnának filmet…

 2. Csiki: Nekem is ugyanez jutott az eszembe. Minek ezt erőltetni? Egy film bőven elég volt. Annyira nem világrengető a story.

 3. Háde az amcsiknak tudniuk kell hogy kihez kötődik a telefon meg tábla amit tapicskolnak nézés közben na.

 4. Amikor még a Fincher rendezi felállás volt, azt gondoltam, hogy jöhet. Azóta nekem is eléggé lecsökkent az érdeklődésem.
  Annak ellenére is, hogy Danny Boyle azért tud jó filmeket készíteni, ha akar, Fassbender pedig remek színész.

 5. chacky: Az a baj, hogy itt nem velük van a gond… Mindkettejüket csípem, de a téma a sok… Vagy ha már mindenáron filmet csinálnak, érdekel mennyire lesz kiemelve, hogy Jobs az Apple-s technológiák felét lopta… és az nem kifogás, hogy pl. a Xerox nem kezdett vele semmit… Az attól még lopás…

 6. Csiki: ez tény, annyira engem sem hoz lázba ez a téma. De ettől általában elvontatkoztatok. Bármilyen témájú filmet meg lehet csinálni úgy, hogy az zseniális legyen, ha pedig így van, akkor én annak örülök.
  A facebook film se annyira érdekelt (kicsit hánynom is kell attól, hogy a mai generáció kb nem tud kiszakadni belőle, enyhén felborultak az értékrendek – mondom ezt 26 évesen és infósként).
  Ettől függetlenül mégis egy minőségi filmnek mondanám a Social Network-ot. Az olyanokat meg szeretjük.

 7. Veletek vagyok srácok! Nekem már az első film ötlete is sok volt… Úgy csinálnak, mintha minimum Gandhi vagy Teréz anya lett volna… semmi nagyot nem tett, csak irányított egy céget. Na bummm… Az összes sikeres milliárdosról filmet fognak csinálni????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.