Pan-előzetes: úristen

Joe Wright (Atonement, Hanna) eredettörténetet forgatott Peter Pannak, amiben Hugh Jackman feketeszakáll. Ezt már tudtatáok, de végre itt a trailer és fantasztikusnak tűnik. Persze epic-nek van vágva, meg a felemelő zene is alap, de működik, ebben a percben rohannék megnézni, erre még jövő nyárig kell rá várni.

human
írta
2014. 11. 25. 19:01
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Pan-előzetes: úristen” bejegyzéshez

 1. nem tom, hogy a régi Hook-ot le tudja-e nyomni, az egy annyira szuper mesefilm volt :) ez kb elég hasonlónak tűnik, de hajrá

 2. Possibly paedophilic criminal kidnaps underage children for manual labour. Impressionable small boy later teams up with man of questionable background, to cause considerable property damage and possible murder.

  Lehet az Oscarra gyúrtak a filmmel?

  Also, young boy proclaims, “I don’t believe in bedtime stories”, while standing inside a fucking flying ship.

 3. Joe Wright sok mindenhez ért, de egy dologhoz nagyon. A vizualitás. Az előző filmjei (Büszkeség és balítélet, Hanna, Anna Karenina, Vágy és vezeklés) is jelesre vizsgáztak ebből. Itt is látni, hogy nagyon átgonodlt minden. Nem lóg ki semmi. Sokkal jobban meggyőzött, mint a Jurassic World ízelítő.

 4. Ez nekem gyenge, egy pillanatra sem fogott meg, pedig én szeretem az eredettörténeteket.

 5. Azon gondolkodom, ezt inkább karácsonykor nézném mint nyáron 35 fokban, de bejött, kíváncsi vagyok Hookból miért és hogyan lesz az aki. Az ő történetét nem ismerem nagyon, és nem is nézek most utána, legyen valami ami új lesz ebben a filmben.

 6. Közeledve a 30 felé ez nem nekem való, vagy ha igen, akkor sem. Elvont nyáltenger, szinte már színpadias túljátszottság.. nem kösz.

 7. itsme: Elsőre nekem is egy nyálas ripacskodásnak tünik. Már csak Jonny Depp hiányzik ebből a filmből.

 8. Nagyon érdekes, engem megvett. Jackmant előszőr fel sem ismertem. Az egész trailer alatt olyan érzésem volt valamiért, mintha Sigur Ros – Glósóli klippjét nézném.

 9. Érdekes, postereken látni kopaszon Blackbeard karakterét és úgy elég zorall, és a trailerben is olybá tűnik, hogy nagyon elüt a kobakjától az a paróka… lehet tudni 100%-ra hogy az nem igazi haj szeretne lenni? mert ha igen, akkor bizony elég gagyi kivitelezés… BTW, tényleg epic trailer, zene-vizualitás megvett, a forgatókönyvre pedig kiváncsi vagyok.

 10. WTF, mindenki szegény gyereket akarja lekardozni? Miért???
  Aztán Jackman sehogyse néz ki.
  Sebaj, éveseknek pont jó film lesz.

  ps: az ilyen experience the untold story dumákat hogy képesek a marketingesek komolyan leírni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.