Blade Runner 2, de Scott nélkül!

Ridley Scott elég sok filmről beszél mostanában, épp forgatja a Martiant Magyarországon, ugye a Prometheus 2-ről is beszél össze-vissza, és már egy ideje a Blader Runner folytatásról is szó volt az ő rendezésében. Na most kiderült, hogy erről lemondott, bár a pontos okokat nem árulta el.

A forgatókönyvet Michael Green (Green Lantern) írja, elvileg Scott felügyeletével. A történetben elvileg benne lesz Ford, de eleinte csak keresni fogják őt, nem pedig főszereplőként virít majd az első perctől. Elvileg jövőre foroghat, de az új rendezőt még nem tudni.

11 hozzászólás a “Blade Runner 2, de Scott nélkül!” bejegyzéshez

  1. vagy nem akarta tovább égetni magát, vagy a stúdió úgy gondolta, hogy ha odaadják valakinek, akkor még szarabb lesz, ergo több pénzt termel majd, a decemberi Exodust várja valaki?

  2. azt a forgatókönyvet négyen is tekergették össze-vissza, úgyhogy van remény, hogy az ő jó alapját barmolták szét a többiek később. aztán ha nem, akkor úgyis kiderül :) de állitólag ez az arc irja a Prometheus 2-t is, szóval Scott csak lát benne valamit.

  3. pénzt egy relative tapasztalatlan, hatalmasat taknyoló blockbuster irójában? gyakorlatilag akármi mást mondhattál volna :)

  4. Ignorálom mostantól az összes ehhez a projecthez tartozó hírt. Ilyen íróval, olyan rendező nélkül.. Meg amúgyis, minek? Aki olvasta a könyvet annak hiányozhattak dolgok a filmhez képest, de amiket kiollóztak az nem állná meg a helyét önmagában. Nem tudom mi lesz ebből, de szörnyű lesz és felesleges.

  5. albeth : szerinted miért csinálnak új részt ? azért mert nagyon szerették az elsőt ? gyakorlatilag pont erről szól, hiába mondok mást

  6. zsoltiabeka:

    a folytatás nyilván a pénz miatt, most az iró személyén volt a hangsúly, Te is arra reflektáltál, hogy miért pont ő. (amúgy az ilyen jellegű trollkodásnak nem látom értelmét, de ha örülök, ha Te igen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.