Cake-előzetes: Jennifer Aniston Oscarra hajt!

Elcsúfította magát a szerepért meg minden. Na jó, ez kicsit cinikus volt, gondolom akart valami komolyabb filmet is magának, esetleg rebootolni a karrierjét, így bevállalta a Cake-et. A főszereplő folyamatos fájdalomban él, ami eléggé dühössé tette őt: a férjét elüldözte, a barátait szintén – még a támogató csoportja is kirúgta. Viszont kénytelen felülvizsgálni az életét, amikor egy sorstársa öngyilkosságot követ el.

Academy Academy Academy.. és végül Sam Worthington! Videó a tovább mögött.

human
írta
2014. 11. 26. 04:29
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Cake-előzetes: Jennifer Aniston Oscarra hajt!” bejegyzéshez

 1. jó ég, szörnyen néz ki, ki az a hülye rendező, aki hagyta, hogy így elcsúfítsa magát ???? meg eleve ki szereti az ilyen erőltetetten drámai filmeket ? ezért nem oscar járna, hanem citrom díj, szegény Aniston :(((( hogy néééz kiiiii? ez eddig a karrierje legalja

 2. Szerintem azért nem az az értékmérő egy filmnél, hogy mennyire dögös a főszereplő – legalábbis nálam. Meg hát ha maradunk a film történeténél, nem tudom, ki mennyire foglalkozna a kinézetével egy idő után, ha folyamatosan szarul van. Szóval ezzel nincs gond.
  Aniston meg – egyedüliként a Jóbarátok főszereplői közül – színészként ma is jelen van és elég magas szinten. Úgyhogy a karrierjével nincs gond. Többször “kitalálta” magát az ominózus sorozat után és sikerült is helyet találnia az “A” kategóriás klubban. Az, hogy nem folyamatosan az egyébként működő szerepekben ragadva hozza ki futószalagon a filmeket, hanem megpróbálkozik egy drámai szereppel, részemről megsüvegelendő, bátor döntés. Azt jelzi, hogy van benne (színészi) ambíció.

 3. nem vitatkozni akarok, de szerintem ez a film konkrétan depressziós, idősebb nőknek készült, akiken ez a sztori segít majd valahogy, vidámabbak lesznek, meg ilyesmi, készült már sok ilyen, aztán, hogy az emberek tényleg vidámabbak lettek-e azt nem tudom, de nekem ez akkor is erőltetett, szürkének tűnik, unalmasnak, átlagos, én nem érzem úgy, hogy illene Jennifer Anistonhoz, de persze biztos unta már ezeket az én vagyok a jó csaj, meg szexrabszolga szerepeket, mint a Förtelmes Főnökökben, és valami komolyabbat akart, de ez szerintem nem az igazi arca, ez túl semmilyen

 4. nem kell egyből Oscar, de ha komolyan akarja magát vetetni végre, akkor első lépcsőfoknak jó lesz.

 5. zsoltiabeka:

  komoly, dijnyertes szinésznőként? nem, nem vettem komolyan, és nem a külső jegyei miatt. ajánlom megtekintésre a 2009-2011-es időszak közötti 4-5 filmjét, amikor közepesnél is gyengébb romantikus gagyikban hozta ugyanazt a karaktert kb végig. nem hiszem, hogy ezt külön magyarázni kéne, hogy ő most más dimenzióban akar érvényesülni, mint eddig.

 6. zsoltiabeka
  Menj már máshova trollkodni. Unom már, hogy minden posztnál ott vagy és osztod a baromságaidat.

 7. Amúgy szerintem meg nincs smink rajta. :)
  Nem látom, hogy miért lenne annyira “csúnya”.

 8. “sikerült is helyet találnia az “A” kategóriás klubban” aha.. többnyire vígjátékokban nyomta több-kevesebb sikerrel.

 9. szerintem így is többet keresett, mint bárki aki ide kommentelget, szóval nem értem minek kell fikázni, milliókat szórakoztatott, csinos nő, ha szerintetek így lesz művészi, mert meghízik és eljátszik egy ilyen kamu drámát, akkor gratula

  sandor555 : nem trollkodom, ez az őszinte véleményem, azért írok, mert érdekelnek a filmek, semmi közöd hozzá, nem te vagy itt a megmondó ember, ráadásul off voltál, nem a filmről írtál, amit human köztudottan nem szeret, engem támadsz, ahelyett, hogy a véleményed írnád le és beszélgetni próbálnál, de mindegy sanyi neked szabad biztos, te jó arc vagy

 10. mondjuk érdekes kérdés, hogy melyik kategóriába kit lehet sorolni, de szerintem is az “A” egy olyan szinész(nő), aki garancia a kritika és/vagy anyagi sikerre, és nem csupán az a mérvadó, hogy mennyi pénzt akarsz le egy szerepért.

  Állitólag 8-10 milliókat is leakaszt filmenként (ami a női mezőnyben elég erős), és nagy átlagban jól hoznak a mozijai, de nincs olyan filmje, amit kizárólag ő vitt volna sikerre, tehát az ő neve, vagy játéka adta volna el. az A meg szerintem valahol ott kezdődik és alig akad ilyen.

 11. @zsoltiabeka

  De most ez ennyire nehéz? Hiába keresett milliókat meg szórakoztatta a közönséget /ja, az alpári humor elég sokakat vonz/, ha a filmjeinek minősége gyenge.
  Miért baj az, ha a jobb filemkben szeretne szerepeli, de ehhez meg kell mutatnia, hogy jobban is tud jétszani?
  Ha nem akar az alpári meg szexista filmekben játszani már?
  Ha valamit meg akar mutatni a tehetségéből is? /nyilván ha van neki…/

 12. Golden Globe Winner: Jennifer Aniston
  Academy Award Nominee: Adriana Barraza
  Academy Award Nominee: Felicity Huffman
  Academy Award Nominee: William H. Macy
  Academy Award Nominee: Anna Kendrick
  The Guy from Avatar: Sam Worthington

 13. @zsoltiabeka

  Sokan nem vevők rá.
  Meg hát valjuk meg: nem leszel tűlük sikeres. Nem azok miatt kapsz újabb szerepeket.
  Lehet, hogy Jen most azt mondta: “Tovább akarok lépni.”

 14. Azért Jennifernek voltak már korábban is próbálkozásai más , komolyabb műfajokban is(pl: Jóravaló feleség ).

 15. “de akkor miért szereted őket annyira ?”

  Ez jött le az eddigi kommentjeimből?
  Inkább én kérdezném, hogy te miért szereted az alpári filmkeket, mivel eléggé védted, hogy Jen azokban is sokakat szórakoztaott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.