Nemsokára forog az Avatar

Cameron eltűnt a képregényfilm dömpingben, pedig a 2016 végi bemutatóhoz lassan neki kell állnia az Avatar folytatások rendezésének. Így nyilatkozott az témában az öreg “I can tell you one thing about them. They’re gonna be bitchin’. You will shit yourself with your mouth wide open.”

48 FPS lesz, mint a Hobbit.

Elvileg az írókkal közösen dolgoztak ki minden történetet, mielőtt a 3 folytatás véglegesítését szétosztotta közöttük. Avagy rendesebben fognak egymáshoz illeszkedni a filmek, még ha a történetek magukban is működnek majd, mivel tutira figyeltek végig.

13 hozzászólás a “Nemsokára forog az Avatar” bejegyzéshez

  1. Nekem a Hobbit az borzalmas volt ilyen szempontból. Lehet hogy csak nekem tűnt úgy, de néha olyan volt mintha rohantak volna a képsorok.

    (ha hülyeséget beszélnék nem leszólni :) )

  2. Milyen agresszíven nyilatkoznak mostanában ezek az öregek.
    “Olyat forgatok hogy beszarsz bazmeg, de komolyan, kurvára odabaszok a következő filmmel… te kis buzi.”
    Ridley Scott előző hint-je a Prometheus 2 kapcsán is valami hasonlóan színvonalas tájékoztatás volt.

  3. Én várom. Aztán vagy beszarok vagy nem :D Az gayonhypeolás ellenére én szeretem az első részt, kellemes esti mozi.

  4. inkább rendezne filmeket fémvázas gyilkológépekről, mint ezekről a kék indiánokról, de azért várós, mert az Avatar 1 is kurva jó volt, ő még színvonal a szakmában, rendesen kidolgozott és látványos kalandfilmeket szállít, nem valami összegányolt logikátlan baromságot, ráadásul szerintem az Avatar volt az egyetlen film, amiben volt értelme a 3Dnek, meg úgy egyáltalán kidolgozott számítógépes effektek voltak, hiába az igényességből tanulhatna a többi rendező

  5. Részemről jöhet. Várom. Az első nem volt olyan jó, mint a JC filmek, de a folytatásokban nagy király Cameron (Alines, T2), szóval, várós.

    Csak attól tartok, h ez sem fog elkészülni 2016-ra, hanem inkább 17-18 körül. (Cameron munkatempóját ismerve.)

  6. A 48 fps nekem nem tetszett. Az első Hobbitot volt szerencsém úgy megnézni és a film után némi indulatmentes konstatálás után úgy döntöttem, hogy soha többé nem áldozok ilyen zavaró baromságra. Hasonlóan viszonyulok a 3D-hez is, igaz sokkal több 3D-hez volt “szerencsém”. Az Avatart pl. IMAX 3D-ben láttam. Nem tudom, hogy rossz helyen ültem-e (annyira nem tűnt vészes elrendezésnek… mármint a szék és a vászon viszonya), de nem voltam elájulva a technikától.
    A film pedig egy nagyon erős 6 pont: kidolgozott világ, érdekes ötlet és kivitelezés, de nekem hiányzott a gyomron öklözés. Azt hagyjuk, hogy innen-onnan lett összelopkodva, tudjuk hogy az összelopkodást is lehet nagyon jól csinálni. Arra viszont nincs mentség, hogy a karakterek unalmasak, a történet kiszámítható és a vonalvezetése is baromi fapados. Mindettől függetlenül egy jó kis családi mozinak tartom, szájbarágós erkölcsi vonulattal. A látvány pedig (nem a 3D-re gondolok, hanem a CGI-re) nagyon rendben van. Azt egyelőre nem tudom megítélni, hogy van-e ebben a történetben ennyi film. Különösebb várakozás nincs bennem, de ha jönnek az előzetesek, majd meglátom érdemes-e pénzt adni érte.

  7. Várom nagyon. szeretem az elsőt, azóta sem készült ilyen jó látványfilm. gondolok itt a 3D-re.

    Nekem a sztorival sem volt bajom, volt eleje, közepe, vége, normálisan kidolgozott karakterek, és logikus motivációk stb. Ja, és nálam a legnagyobb piros pont a végső csatánál az volt, hogy nem milliárdnyian voltak (ahogy mostanában szokás).

    Számomra inkább egy dokumentumfilm egy csodálatos bolygóról, ahova nagyon szívesen elmennék. Hiába károgott mindenki, ilyen látványú film nem volt előtte még. Vagy ötször néztem meg moziban, egyszerűen annyira ütött a képi világ.

  8. annyiból lesz érdekes hogy valószínűleg a legmagasabb technológiai szintet fogják hozni szg terén

  9. 10 év alatt sikerült ez fo.talicskát összehoznia, most fele annyi idő alatt próbál 3-at!! Ez lessz a világ leg..arabb trilógiája(+ a ráadás)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.