13 hozzászólás a “Majdnem elfelejtettem: Love Actually” bejegyzéshez

  1. Általában rohadt sokat röhögök az Honest Trailers videóin, de ez valahogy nem az igazi szerintem. Ráadásul Billy Mack teljesen mellőzve van? A legnagyobb karakter a filmben :)

  2. Felénél kikapcsoltam. Egy poén sincs benne csak erőlködés hogy huhuhahahaha na majd jó viccet csinálunk belőle.

    Lehet erre a filmre sarazni, de az egyetlen karácsonyi film amiben minden évben megmarad a báj, és sokkal jobb időtöltés mint megnézni huszadszor a reszkessetek betörőket.

  3. A reszkessetek betörőket is jó időtöltés huszadszor megnézni karácsonykor (egész pontosan huszonnegyedszer 1990-es megjelenése óta), de ezt akár tél minden egyes hónapjában! Azon filmek egyike, amelyre 10 imdb pontot adtam… mert!

  4. Jaja, nem kapott nagy szerepet a filmben, de sztem ove volt az egyik legjobb karakter :D Mindenki azt hitte buza, aztan nem is :D

  5. Nekem mondjuk az Igazából szerelem egyike a kevés kedvelt romantikus filmjeimnek (nagyjából az egyetlen). Walking Deadet nem nézek – ide üssetek – úgyhogy nekem Rick még mindig Rick, de a többin jót röhögtem.
    Jaigen: Xerxész?! :O háromszor visszanéztem de tényleg ő az?:D
    Ja és a pulp fiction for girls szöveg krvajóvolt :D

  6. ha karácsonyi film akkor a Reszkessetek Betörők I-II, Hull a Pelyhes és a Kiskarácsony Mindenáron :)

  7. Nekem a Love Actually az egyik kedvenc filmem. Amikor édesapám még élt, minden karácsonykor megnéztük együtt. Azóta nem láttam.. Szerintem a legjobb karácsonyi film, és sok év alatt sem veszített a varázsából.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.