Idina Menzel elszólta magát: Frozen 2

Menzel énekelte a Frozenben a dalokat, őt kérdezték a film jövőjéről, hiszen pletykálnak egy színelőadást belőle, meg egy folytatást is hozzá. Erre az énekesnő azt mondta, hogy persze, mind készül, de reményei szerint ő csak a mozifilmben működik majd közre. Ezzel nagyjából megerősítette, hogy lesz Frozen 2.

human
írta
2014. 12. 01. 03:05
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Idina Menzel elszólta magát: Frozen 2” bejegyzéshez

 1. Breaking news: 1.2 milliárd dollárt kereső filmnek berendelték a folytatását.

  In other news, water is wet.

 2. Nem értem miért kell mindennek folytatás csak azért mert tényleg jó volt az 1. rész. Ezek nem tanulnak semmiből??? 10 folytatásos filmből 8 megbukik vagy csak szimplán szar folytatást kap és csak a hype miatt marad életben.

 3. Szerintem ez volt a Disney filmek egyik melypontja. Komolyan mondom sertetten jottem ki anno a mozbol, hogy ezek engem vegig hulyenek neztek.

  Szemelyes kedvenc: ja 2 napja ismerlek tessek radbizom az egesz kiralysagot…valami hihetetlen fostalicska volt.

 4. ez no komment, meg érthetetlen miért jön a folytatás? ha a Disney egy éjszaka alatt írja meg a forgatókönyvet, még akkor is hoz nekik majd minimum 700 milliót. ezt úgy fogják fejni, ahogy nem szégyellik, lesz itt még spin off meg minden, ami a csövön kifér.

 5. Az egyik legtúlértékeltebb alkotás a filmtörténelemben.

  Imádom az animációs filmeket + a barátnőm az elmúlt 2 évben erre mondta először, hogy megakarja nézni minél hamarabb, szóval pozitívan vágtunk neki de amit kaptunk az kiábrándító. Utána meg kellett néznem a Tangled-et mert (harmadszorra is) sokat nevettem azon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.