A következő Star Wars trailer?

Majd az Age of Ultron előtt fog érkezni. Ezen kívül még a Super Bowl alattra tippelnek többen egy 1 perces valamit, esetleg pár új jelenettel.

human
írta
2014. 12. 02. 17:48
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A következő Star Wars trailer?” bejegyzéshez

  1. zo: ilyen undorító, rasszista kifejezésekkel van tele az internet a trailer megjelenése óta, Boyega már válaszolni is kényszerült rá azóta… Nem értem, human, miért nem törlöd az ilyesmit.

  2. Szerintem ez egy jóval “konzervatívabb” trailer lesz ha fogadnom kéne. Jó régivágású képek, semmi újdonság, hogy a rajongók is csöndbe maradjanak

  3. Én se értem miért akadt ki az internet Boyega úrfi rasszája miatt…Jango Fett-nek meg inkább Bueno beütése volt…bezzeg arra senki nem mordult.

  4. Nekem semmi bajom azzal, hogy a srác fekete, nem ő az első a SW univerzumban, de ahogy felbukkan a teaserben, az egyszerűen nevetséges. :’D

  5. ez a kép nincs meg valahol nagy felbontásban? á, lehet kilopom én valahogy a trailerből. ez lesz a hátterem a következő egy évben.

  6. Nekem sincs problémám a bőrszínével, az Idegen arcokban is csíptem, de ahogy felbukkan az egy Horrorra Akadva epizódhoz illene. :DD Spanokkal mindennap megnézzük azt a jelentet és szakadunk! Star Wars-t várjuk, mint az emberek nagyon nagy %-a, de nem izgulok, lesz addig még bőven néznivaló! :)

  7. Egy kis fun: http://9gag.com/gag/a5N2q3O

    Amugy meg rohadtul senki nem azon van kiakadva, hogy fekete, hanem azon, hogy a keszitök a political correctness jegyeben eröltettek bele nem csaka filmbe, hanem mindjart a trailerbe is.

    Lando Calrissianon se akadt ki senki, pedig akkoriban meg nagyobb volt a “rasszizmus”.

    Ha a sztori adja, hogy fekete legyen, senkinek semmi baja vele. Nekem igy sem volt mondjuk bajom a szinevel. Nekem az egesz trailerrel van bajom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.