Podcast: Nyilvános vetítés 305: Nulla western a legendás csillagok között

Bocs az egy hét kihagyásért, de nagyjából senki nem ért rá. Viszont legalább filmeket is néztünk közben. Bár a szerverrel volt valami felvétel közben.

Premierek: Förtelmes főnökök 2., A Madagaszkár pigvinjei, Egy szerelem története: a férfi, A fogoly
Trailerek: Peanuts, Home, Strange Magic, Cinderella, Jurassic World, Pan, Cake, Strangerland, Danny Collins, The Age of Adaline, Son of a Gun, American Heist, Hobbit összegző
És ez: Batman vs Darth Vader
Egyebek: The Stand – 4 filmben, Vice poszter, Hegylakó reboot, The Lost Chapter of Interstellar
Megtekintve: The Homesman, Hercules, Nightcrawler, Interstellar

Letöltés, RSS, iTunes.

14 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 305: Nulla western a legendás csillagok között” bejegyzéshez

  1. Vagy a vágás rossz, vagy “megártott” az 1 hét kihagyás, de az a sok egyszerrebeszélés (pl. 59:04, 59:14), meg a fáziskéséses reakciók kicsit zavaróak. Eddig ilyen, ennyire durván még egyik adásban sem fordult elo. Ha ezt utólag lehet javítani, akkor orulnék neki. Koszonom.

  2. Még egy kérdés:

    az elmúlt pár résznél mostanában ilyenek mindig a fájl nevek, ha nyilvanosvetites.hu-ról akarom letölteni a podcastet
    “391-2d645e8640848f0711b70015f375d5ba-nyilvanos305-mp3.mp3”

    Ez miért van?

  3. vagy csak valahogy a felvevő progi rövidít rajta? gondolom ez úgy megy hogy mindenki saját gépén felveszi a saját beszédét, aztán összekombináljátok. rájöttem! ki lett vágva wayne sávjából valami, ami a többiekéből nem?

  4. Az Interstellar kritikája, az úgy nevezett lyukakkal eléggé alacsony színvonalú; pont azok a momentumok lettek hibáknak megjelölve, amelyek a film lényegét adják. Érdemi kritika és amiért még inkább kár, hogy a téma által kínált érdekes beszélgetés helyett marad a nemértés és az ebből jövő lehúzás. Nem a negatív vélemény a probléma, hanem a mélyebb, komplexebb értelmezés totális elmaradása, ami egy kötetlen beszélgetéstől akár elvárható is lehetne.

  5. egyáltalán nem, 10 percenként random elcsúszik, nem igazán tudtam javítani ne haragudjatok. tuti a szerverrel volt valami, mert úgy vesszük fel.

  6. Holden: látod, ez nem lesz törölve :) de hallgasd meg az előző adás(oka)t, mert ez már a harmadik beszélgetésünk róla.

  7. Nem tudom volt-e már róla szó korábban, de nem terveztek újra összevágni olyan kimaradt/extra részt, mint amilyenek voltak régebben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.