Holnap Terminator trailer

Szóval jöttek egy szokásos 15 másodperces trailer trailerrel. De van benne pár képkocka ami wohoo.

human
írta
2014. 12. 03. 18:58
megjelenés
45
hozzászolás


45 hozzászólás a “Holnap Terminator trailer” bejegyzéshez

 1. Amennyire a képek lelomboztak, ez a pár másodperc annyira csigázott fel. Hátha jó lesz ez. :(

 2. Jó film lesz mivel szegröl végröl az irásnál Cameron is szerepet vállalt,persze aki elkönyvelte szarnak azon már semmi sem segít, trailler becsaposak lehetnek ,de bizom benne ,hogy cgi is javítanak ,mert azon még lehetne ,végre az időutazást is mutatják.

 3. Linda Hamilton a tökéletes Sarah Connor :)
  Kiváncsi vagyok Emilia Clarke , Jai Courtneyra nem a legjobb választás szerintem

 4. Szerepet vállalt Cameron az írásban? Nemtudom mennyire hiteles info ez, mert valószínű nagyobb betükkel reklámozták volna mint a filmcímet.

 5. Eddig kellemes meglepetés. Bár azért közrejátszik, hogy az eddigi képek elég alacsonyra tették a lécet.

 6. Lecsekkoltam, a rendezővel folytatott egy-két meetinget Schwarzi karakteréről h hű maradjon az eredeti filmhez, de sajnos csak ennyi..

 7. Ok,de szerintem ettöl még akár jo is lehet de nemtom mért iroknál tüntetik fel má ha csak tanácsokat osztogat bár jó tanácsokat.

 8. Állítólag ő lehet az ? Byung-hun Lee

  Teasernél még azért nem szokott 100%-os CGI lenni.

 9. Jaj hagyjuk már ezt a trailernél nem 100% a cgi. Mutasson valaki egy olyat aminél a filmbe aztán jobb lett mint a trailerben, mert én ilyet még túl sokat nem láttam…

 10. Jelenleg ,se star wars ,se Jurassic World elözetesei ,cgi nem igazán tüntek ki és akkor ezekszerint azok is zs kategoriásak lesznek,ja tutti nem javitanak rajtuk,ugyan már,ezis lesz jobb.

  Bár Jurassik World nagyon késznek tűnik,de az ha ugy marad no a lesz a zs kat.

 11. persze teasernél nincs rendes CGI, meg teaser teaserénél főleg nem, de azért b@sszameg, kiadnak egy rakat vérgagyi promóképet, most meg ez? Komolyan a Star Wars teaserében normálisabb volt az a pár másodpercnyi CGI, pedig azt se több idő alatt tákolták össze szerintem…

 12. Érdekes, eddig szinte minden hozzászólót a CGI érdekelt, aztán meg rinyálnak, hogy kit érdekel a látvány, amikor a történet a lényeg :)

 13. Nos nem tudom mit láttatok itt gagyi CGI nem. Nekem nem tűnt annak. egyedül a robotkéz a végén ami kilóg kicsit.

 14. Csodák nincsenek, de 1 évvel z építkezés vége előtt nem ócsárolom a mestereket, hogy elbaltázták a homlokzatot. Ráadásul a nem tökéletes látvány nem zárja ki a zseniális filmet. Más kérdés, hogy manapság tökéletesség nem létezik, kivéve a hozzászólókat, mert mind hibátlanok a nick mögött :)

 15. “a rendezővel folytatott egy-két meetinget Schwarzi karakteréről h hű maradjon az eredeti filmhez” Édesf….m mekkora marketing-bullshit. Hát az a karakter aztán tényleg olyan összetett és sokrétű, hogy el lehetne cseszni.

 16. Hm… szerintem szimplán tiltani kéne az összes CGI-ra vonatkozó hozzászólást. Eskü “mindenki” annyira vérprofi a témában. Én pl. nem láttam gagyinak, szerintem teljesen rendben volt.

 17. Tyberius, azért van az országban pár szakember, pl. Digic Pictures, stb. arcok, honnan tudod, álnéven kik kommentelnek? Szerintem azt kellene szimplán tiltani, aki ezt nem látta gagyinak. Na…?

 18. Nem kell túl messzire visszagondolni….

  Valóban a CGI teaserekben még majdnem nyers verzió.
  Ebből is leszűrik az olyan véleményeket, amiket itt fentebb is olvashatunk.:))

  Korábbi eset pl.:
  The Expendables 2 trailerben elég gagyin volt megoldva mikor Schwarzi kiszakította a smart ajtaját.

  Aztán a filmben végül korrigálták és sokkal jobban működött.

 19. Azért volt az elmúlt 20 évben nem kevés látványfilm amik kő keményen felállították az elvárási szintet effektekben, hogy minek hogy is kéne kinéznie a filmekben! Szerintem a nézők a pénzükért jogosan várják el, ha már értelmes, jól kidolgozott sztorit manapság luxus kívánni, akkor legalább a látvány basszon már nagyot!
  A mozijegy nem ajándék, nem ingyen jutalomjáték, ha fizetünk, akkor igény is van a jóra! nem kevés ám a mozijegy ,főleg a zs-kategoriás magyar fizukhoz mérten nem.
  Elég szomorú, hogy pl a Jurassic world meggyőző szeretne lenni trailere egy 1998 as szinvonalon is avulós CGI -vel áll elő, hogy erre csápoljak. Hát kösz nem!!
  Mostanában nem nagyon erőltetik meg magukat.
  Ez a polialodid emberke is itt a teaserbe nem sokkal néz ki jobban mint a régi T2 es verzió.

  Eleve minek dobnak ki félkész szart érdeklődés felkeltő trailer/teaserként?? Hogy elvegyék a kedvüket az embereknek, akik már sztorit nem is remélnek, legalább valami megdöbbentő látványt várnának? Előre temetik jogosan a szart.
  Legalább kiírnák, hogy csak előzetes látványkoncepciók. De ezekből az előzetes vackokból hogy “official trailer” azért joggal következtet az ember ,hogy komolyan gondolták…. tiszta vicc.

 20. Az előzetesről is: Meglepően jó, legalább valami reménysugár, hogy nem csak az egynek lesz egy ujraforgatása ezekkel a nagyon elfuserált szinészekkel. Így hogy T1000 is lesz benne, már most látszik, hogy többről lesz szó, mint amitől féltem. Remélem hajnali 3 -4 körülre már fel lesz nyomva a trailer.

 21. Nem számít, hogy 10 másodpercet vagy 3 percet mutatnak. Itt sokszor a kommentek egy része csak a CGI-vel van elfoglalva. De akkor ha már 15 másodperces kedvcsináló és hű maradjak a trendhez, az autón feszítő massza szar, a többi egész tűrhető…

 22. “Szerintem a nézők a pénzükért jogosan várják el, ha már értelmes, jól kidolgozott sztorit manapság luxus kívánni, akkor legalább a látvány basszon már nagyot!”

  Ja… a pénzükért… Kíváncsi vagyok, hányan fognak érte pénzzel, és hányan seed-del fizetni. A jogainkkal szeretünk dobálózni, de ha kötelességről van szó, áááh… Akinek nem inge…

  Egyébként nem tudom, miért hiszik sokan azt, hogy a filmesek tartoznak valamivel a nézőknek… Tetszik, megnézed, nem, nem.

 23. Cornelius: be the change you want to see, ha zavar h ki mivel van elfoglalva akkor inkább legyél te az a kommentelő, aki mással.

 24. A látványal valószínűleg nem lesz gond vagy csak kevésbé. Amitől félnünk kell az a történet, mert most jól megkavarják az idővonalat, illetve az elbaszott casting a film végére is elbaszott marad vagy nem.

 25. előzetes előtt, előzetes után is ki mertem/merem jelenteni, h egy hulladék lesz, hol ott még nem láttam a filmet

 26. Lehet lesz Robert Patrick kameo XD
  Amúgy első ígéretesebb anyag, mióta csak hallani lehet a filmről. Bár a folyékony fém, itt kicsit inkább olyan mint 1 gagyi víz-ember, de majd megcsinálják mire moziba megy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.