A következő Bond-film címe: Spectre

December nyolcadikán kezdik a forgatást, hogy jövő novemberben már nézhessük is. A szereplők: Rory Kinnear lesz Tanner, Ben Whishaw lesz Q, Naomie Harris lesz Moneypenny, Ralph Fiennes lesz M, Andrew Scott lesz Denbigh, David Bautista lesz Mr Hinx, Monica Bellucci lesz Lucia Sciarra, Léa Seydoux lesz Madeleine Swann, Christoph Waltz lesz Oberhauser.

És persze Craig visszatér, méghozzá egy Aston Martin DB10-ben fogja csapatni. A rendező pedig Sam Mendes, ahogy az utóbbi részé.

A poszter tovább mögött is.

A SPectre átlőtt üvegű posztere

16 hozzászólás a “A következő Bond-film címe: Spectre” bejegyzéshez

 1. Király! Pont annyira érdekel, mint a sorozatot meggyalázó többi Craig-es film. Semennyire :)

 2. Azért az a cím logó elég Alien/Prometheus stílusban jelenik meg… :D De a szereplőgárda és Sam Mendes bíztatóan hat, reméljük hozza a Skyfall szintet! :)

 3. Ehh! Ez a “DB10”, amit úgy látom kifejezetten Bondnak terveztek, egyáltalán nem jön be. Szívesebben néztem volna az új Wanquish-t akcióban. Már ha lesz egyáltalán autós kütyüparádé, mert a Die another day óta ilyesmivel nem nagyon kényeztettek.

 4. Nekem várós. Új Bond meg annyira nem kütyüzik, bár ugye a Skyfallban a régi Aston fegyvereit használták.

 5. Daniel Craig nekem sosem lesz igazi Bond, de a Skyfall frankó volt, ezt nem vitatom el tőle. Remélem a következő is ilyen lesz.

 6. Az előző a brutál hype miatt volt óriási pofáraesés nekem, így fenntartásokkal kezelve majd itthonra jó lesz. A szereposztás egyébként korrekt.

 7. Andrew Scott? Oké, innentől figyelek. A Skyfall nekem is bejött, bár igaz, hogy abszolút nulla elvárással ültem be rá. Utólag ugyan totál nem értem, hogy akkor mi a fenéért néztem én meg moziban.

 8. Szerintem Bond stílusa nagyon következetesen van felépítve, a Casino Royal-ban egy csomót változik, aztán csak bosszúból rombol, de a Skyfall-ra kezd megnyugodni és egy csomó jellegzetesség, kikacsintás van a filmben, ahogy az új-régi szereplők is bejöttek a képbe. Soha nem lesz Sean Connery-s 007 belőle, és nem is akar az lenni Craig Bond-ja, de azért nyomokban felfedezhetőek a szokásai.

 9. Tetszik a plakát, tetszik a szereplőgárda, láttam az összes Bond filmet, ez az én franchise-om. Várós!

 10. Skyfall az egyik, ha nem a legjobb Bond film. Persze lehet vitatkozni, hogy mennyire “igazi” Bond film, főleg a régiekhez képest. De aki nem fogadja el, hogy változik a világ és egy mostani filmet nem lehet olyanra csinálni, mint amilyen a 60-s években volt, az nézze a régieket.
  A DB10 meg eszméletlenül brutálisan gyönyörű!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.