Az űrállomáson: Crow, Inferno, Last of Us, Ant-Man

A The Crow reboot újabb rendezőt vesztett el, a sokadikat a projekt kitalálása óta, de a stúdió elvileg már ki is szemelte Corin Hardyt a helyére. Talán jövőre már forgatni fogják?

Az Interstellar űrállomását ismerhetjük meg ezen a weboldalon.

A Ron Howard rendezésében készülő Dan Brown-feldolgozás, az Inferno újabb színészt szerezhet magának: Felicity Jones.

Evangeline Lilly azt mondja, hogy az Edgar Wrightos Ant-Man nem volt elég Marveles a stúdió számára, túlságosan kilógott volna a többi filmjük közül. Pont ahogy sejtettük.

I saw with my own eyes that Marvel had just pulled the script into their world. I mean, they’ve established a universe, and everyone has come to expect a certain aesthetic, a certain feel for Marvel films. And what Edgar was creating was much more in the Edgar Wright camp of films. They were very different. And I feel like, if [Marvel] had created Edgar’s incredible vision — which would have been, like, classic comic book — it would have been such a riot to film [and] it would have been so much fun to watch. [But] it wouldn’t have fit in the Marvel Universe. It would have stuck out like a sore thumb, no matter how good it was. It just would have taken you away from this cohesive universe they’re trying to create. And therefore it ruins the suspended disbelief that they’ve built.

Maisie Williams (Game of Thrones) lehet a Last of Us játék mozis feldolgozásában a kislány. Sajnos Ellen Page már túl öreg a szerepre?

20 hozzászólás a “Az űrállomáson: Crow, Inferno, Last of Us, Ant-Man” bejegyzéshez

 1. Nekem úgy rémlik Page kijelentette tavaly, hogy még ha felkérnék se vállalná… Sajnos Ellie karakterét róla mintázták, ami nem nagyon tetszett neki… Vagy valami ilyesmi volt az indok.

  Az meg, hogy Maisie… Hát nem tudom, inkább nem, mint igen… Nekem már a GoT-ban se volt szimpatikus, Ellie meg elejétől fogva egy szerethető karakter…

 2. kár, hogy soha nem fog kiderüni, milyen is lett volna az a Wright film, ami egy dolog, de hogy Peyton Reed kinek juthatott eszébe…Russo-ék is nagy meglepetés voltak az igaz, de Reed meg tényleg kizárólag a romantikus-giccses-nyálas vonalon mozog…biztos egyszeruen komformizálható a fickó, de akkor is furcsa.

 3. Mi a gond Maisie Williams-szel? Nagyon faszan tolja a GoT-ban, minden jelenete a Hound-dal aranyat ért az utolsó szezonban.

 4. Alex: Nem tudom pontosan megmondani mi a bajom vele… Sajnos kb. úgy vagyok vele, mint Meryl Streep-pel… Nem szimpatikus, és innentől kezdve szegény csinálhat amit akar, nem leszek meggyőzve… Streep-nek is rengeteg filmjét láttam, de mindben megtudtam volna fojtani… :D

 5. Magasan Ellen Page – Hugh Jackman párosa lenne szerintem a legjobb. Annyira nem érzem ide Maise Williamst. Aztán majd meglátjuk..

 6. CocooN-Z: Szerintem pedig Ellen Page-nek vannak brutális fejei is, meg úgy általában talán személyisége is van, úgyhogy megfelelő lenne. : )

 7. CocooN-Z: Nem elég brutális a szerephez? :O Láttad te a Hard Candy-t? Ott elég pszicho a csaj… :D

 8. “Az Interstellar űrállomását ismerhetjük meg ezen a weboldalon.”
  Az Endurance inkább űrhajó, mint űrállomás (az egy dolog hogy lehet rá dokkolni a Rangerrel).

 9. (Antman) csodálkoztam is anno, h megkapta az írói és rendezői státuszt, de ez múltkor ‘ki is bukott’; már valszin soha nem láthatjuk meg az edgar wright féle változatot, de a forgatókönyvet szivesen elolvasnám (esetleg storyboarddal illusztrálva), de álmodik a nyomor

  ettől függetlenül rohadtul várom wright következő filmjét bármi is lesz az :)

 10. zsoltiabeka: A filmes univerzum építése legalább akkora hangsúlyt kap, mint az önálló epizód cselekménye.

 11. zsoltiabeka: Igen, ha az az ember történetesen a forgatókönyv írója is egyben. Wright minden filmje eltér valamilyen lényeges ponton a megszokottól, a Marvelnek meg ez nyilván nem tetszett. Bele akartak nyúlni, Wright pedig azt mondta, hogy ő akkor ebből így nem kér. A Marvel meg csak addig engedi az egyéni vízió kibontakozását, amíg egybeesik az ő elképzelésükkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.