A Most Violent Year még egyszer

Durva mennyire nem érdekel titeket, pedig elég jó kis drámának néz ki ez az erőszakos év, amiben Oscar Isaac és Jessica Chastain próbál a felszínen maradni New York egyik legsötétebb korszakában. A rendező pedig J.C. Chandor (All is Lost, Margin Call). Ez itt az angol előzetes:

Még “ígykészült” videók is vannak.

9 hozzászólás a “A Most Violent Year még egyszer” bejegyzéshez

  1. Húhh ez nagyon várós lett. Érdekes Oscar Isaac-et így a Llewyn Davis után látni, hogy ő nem egy balfasz igazából :D Most eléggé felment a kend dóga (SW)

  2. Várós a film egyértelműen, csak az ember néha már fél a kommentek közé kattintani, mert az esetek 90%-ban csak fanyalgók, meg fikázók tömegeivel találkozik…

  3. Nekem ez annyira most nem jött be így elsőre, de ettől persze a film még lehet remek. Nem annyira szeretem mikor mindenféle “Nomenee”-kel jönnek az előzetesben, meg a négy csillagokat mutogatják.

    De pl. Chandor Minden odavan c. filmje szerintem remek volt, szóval, valószínű, ezt sem rontotta el. (Főleg, hogy az Oscar előrejelzések alapján az év egyik legjobb filmje…)

  4. Srácok,most komolyan, nem bántásból mondom, de elvárjátok, hogy ez a film lekössön valakit? Ti ezt moziban fogjátok megnézni, hogy már alig várjátok? Kizártnak tartom, de ha igen, akkor minden tiszteletem a tiétek és egy árva szóval nem akarok megbántani senkit. Én nem ilyen filmekért járok moziba és bár a CGI-től csöpögő filmektől sem esem hasra, azért legyen már valami, ami szórakoztat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.