50 hozzászólás a “Mad Max: Fury Road másodszor” bejegyzéshez

 1. Essünk túl a formaságokon:

  Szar CGI
  Hardy nem jó választás, mert csak Gibson lehet Max
  Régenamúgyismindejobbvolt
  Szétfilterezett
  Előttek mindent a trailerben

  Egyébként meg persze rohadt várós. Igazi bravúr már a trailer is.

 2. aztak*rva!! már el is felejtettem, hogy ez is lesz. imádtam az első kettő mad max-et, remélem ez is lesz olyan jó. trailer stílusa nagyon megfogott, remélem a filmé is ilyen lesz, ezekkel a gyönyörű és hatásos zenékkel. ha kritikák szerint is jó lesz, akkor simán moziba nézős.

 3. a kis Nikolász is benne van :)
  szerintem a legjobb Mad Max az új évezred fiatal titánja, mindenki kedvence Jani Courtney lett volna :)

 4. Jövőre 4 klasszikus film folytatást kapunk majd,de engem valahogy ez hidegen hagy, bár egyre jobban néz ki a trailer, de a színek nagyon erőteljesek főleg a sárga és piros, ez nem annyira tetszik. Az akciók pofásak, Tom Hardy még mindig jó. Valahogy még mindig nem tudom elfelejteni,hogy 2012 óta csinálják…

 5. 13: Nem tudom, hogy miért csinálják ilyen sok ideje, de valahogy nem igazán értem, hogy a régi részekhez hogy jönnek ezek az eltúlzott akciók, meg széteffektezett “minden”.

 6. Húbaz+… ez nagyon odacsapós előzetes volt tényleg rég láttam ennyire nagyon ütős cuccot. A sztorira nagyon kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle, de ez posztapokaliptikus feeling a maximumra járatva. Csak úgy mellékesen: az a tag 1:31-nél eléggé hajaz Mel Gibsonra, nem néztem utána (most meg lusta vagyok sorry), szerepel ő ebben legalább cameo erejéig?

 7. Erre a filmre kévés az a szó, h “várós”!!!
  Első előzetes nekem is jobban tetszett de is azta kurv@!

 8. Asszem befostam… :D SW,Avengers után megvan még mit nézek jövőre…ez valami k*rva jó lesz gyerekek! :D

 9. Ígéretes, de a végén nagyon túlspilázott volt az a robbanó vihar jelenet. Vagy mi a fene volt az :D

 10. Az utóbbi hetekben a Terminátor, a Star Wars és a Jurassic park előzetesein is csak fogtam a fejem, hogy “ezt komolyan gondolták?” de ennél az előzetesnél leesett az állam. Jövőre ezt várom a legjobban meg a Birdman itthoni bemutatóját végre.

 11. Tom Hardyn fog múlni, hogy lesz-e annyira karakteres, mint Mel Gibson volt, amúgy iszonyat állat

 12. Túl sokat ellőttek az akciókból szerintem…

  Mellesleg a fényképezés az, ami most nagyon odabaszott nekem.

  Várjuk ofc.

 13. Naggyon tetszik, kurvaállat lett az biztos. Így kell meggyőző trailert csinálni. Úgy kb sose húznám a számat, ha ezt a szintet hoznák minden filmnél. A fostos Jura,Termi,Starw trélerek a közelében nincsenek ennek.
  A Road warriort sikerült elkapniuk feelingben ez már most látszik.
  Látványfilmnek meg fog felelni.

  Remélem jó vérontós, erőszakos lesz. Hagy vaduljon a nép!

 14. Nagyon érdekes, mert szerintem kifejezetten szar volt a trailer. Ezek a hülye teljes képernyős feliratok… nagyon gáz, ahogy összevágták. Viszont amit láttam benne jelenetek, azok tetszettek, úgy hogy nagyon várom. Remélem csak a trailer lett ilyen árci.

 15. Nem értem miért hasonlítjátok a Star Wars előzeteséhez, az csak egy elő-előzetes volt, nem a teljes. Igaz ez sem mondd el semmit a történetből, viszont ez már a második és bőven többet mutat a filmből.

 16. Csak szerintem nem illik ez a zene ide? Nagyon nem az a hangulat ez. Jobb valami kemény 80-as évek beli zenét tettek volna alá. Meg az a túl sárga teszi olyan B film hatásúvá. Fakóbb képi világgal, olyan régib hangulatú, mint a Mad Max 2 nekem jobban tetszene. De tök mindegy. Így is jónak tűnik. Moziban nézős.

 17. Egész jó kis előzetes, kifejezetten hangulatos, ettől eltekintve a filmtől nem várok sokat, sőt igazából inkább keveset.

 18. Tetszett, de nagyon kizökkentett a tény, hogy ha a vízért harcolnak, akkor miért kell félmeztelenül zúzni a sivatagban a fél hordának (túl sokszor olvastam a Dűnét).

 19. Túl sok akciót lőttek el a trailerben. Már most láttuk a film értékelhető akciójeleneteinek 99%át. Szép volt, segg, trailer vágó marhák.

 20. A zene szerintem sem illik alá, de azt írni, h “katasztrófa” Verdi Requiem-jére, azért elég erős… :)

  Egyébként, várós ez a film is.

 21. Hardy rémes. Visszataszító, pofánvágós feje van. Batmanban is csak azért volt jó, mert nem látszott belőle semmi. A hangja adta el.
  Ettől eltekintve bitang kis trailer :)

 22. Ez elsőre olyan WHATAFUCK hatás volt, de húúúúúúú….
  van egyfajta hangulata.. jó lessz ez kell!!!

 23. 15,16: 1:31nél az szerintem Sean Penn. Trailerhez: para, hogy mennyire májbeteg feje van mindenkinek.

 24. Pimpelt tüsés, szegecselt járgánnyal kell majd a pláza parkolójába érkezni a premier hétvégéjén, hogy a sok fiatal csíra besza-behu a film után, mikor a verdát meglátják (…sátáni vigyor…)

 25. @filmretek +1!

  Megvettek, de már akármilyen kicsit is igényesebb posztapok-ra ugrom hátha születik értelmes dolog. Mostanság nem látni jó dolgokat.

  A zene abszolút nyerő (nekem) ..vártam mikor indul el ez: http://youtu.be/1BxuGdOLAaA (Thunderclaps)..sajna nem az indult, de az eredeti is menőség szerintem!

 26. Eredeti klasszikus zenével sokkal jobb, mint bármelyik műanyag, butított, dubstep meg társai zenével. Sajnálom, akik ezeket már nem tudják értékelni. Szerintem b*aszottul illik rá a zene, remélem a filmben is benne lesz, szutyok zenével nem is tudnám elképzelni.

 27. Hát nem tudtom mit vagytok ettől oda, ugyanolyan mint az előző trailer,csak több a robbanás.
  Szerintem az eredeti filmek borzasztóak mai szemmel nézve.(tudom, hogy anno nagy dobás volt és azt is, hogy miért).
  Ez pont ugyanolyan csak nagyon látványosra akarják elkészíteni.
  Számomra ez egy hatásvadász ratyiság. Ha nem Tom Hardy lenne, a trailert se nézném meg.

 28. Eme trailer látványvilágáról a Speed Racer jut eszembe, ott volt minden ennyire rikítóan színes és éles. Annál a filmnél ez nem jött be. Tehát többet ésszel mint speed racer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.