Nem lesz Pókember a Civil Warban és más elhalt ötletek

Ez is kiszivárgott a Sonytól: úgy tűnik a Marvel tényleg megkereste őket, hogy használhassák Pókember karakterét a Captain America 3-ban kezdődő Civil War történetben, de a Sony elzárkózott a dologtól. Mivel azon a filmen már dolgoznak, készül (kész) a forgatókönyv, szóval az már mindenképp Peter Parker nélkül megy majd, akármennyire is fontos lett volna a képregény történet szerint a jelenléte.

Ezen kívül a Marvelnek még olyan ötlete is volt, hogy ők lennének egy új Spider-Man trilógia producerei, de a Sonynál maradna a kreatív kontroll, a marketing és a terjesztés. Ebből sem lett semmi.

A Sony egy ideig maradt annál a tervénél, hogy folytatja a Garfieldes Pókembert 2018-ban (haha) (azért ha az új trilógia is eredettörténettel nyitott volna esetleg…), de lehet az sem valósul meg. Januárban lesz valami nagyobb ötletelés náluk arról, hogy mit kezdenek Spider Mannel.

Ha ezek után semmi értelmeset, akkor pár rajongó pipa lesz, hogy miért nem engedték át a Marvelnek, hiába vették meg anno kibebaszott sok pénzért a jogokat a Marveltől…

29 hozzászólás a “Nem lesz Pókember a Civil Warban és más elhalt ötletek” bejegyzéshez

  1. snipp: Mert nem nagyon ment a szekér, kellett a pénz. Akkor még nem volt Marvel Studios. Az Iron Man volt az első saját filmjük. Ki is hozta őket a szarból. Aztán meg jött a többi és a Disney.

    Egyébként az ilyen hírek után csak megbizonyosodom arról, hogy a Sony milyen béna igazából. A dolgozók megjegyzései is igen érdekesek és viccesek.

  2. Van meg remeny. Ha a januari megbeszelesen arra jutnanak hogy az lesz a legjobb ha visszaadjak a jogokat. Ha ez megtortenne akkor a marvel tuti szoritana helyet neki a polgárháborúban

  3. Gyökér Sony, elszalasztani egy ilyen lehetőséget. :(
    Remélem azért megkapjuk a harmadik részt és valahogy lezárják a trilógiát, mielőtt elbalfaszkodják az egészet.

  4. Igazából botrányosan szar lett az idei Póki film úgyhogy nem bánnám ha visszakerülne a Marvelhez.

  5. Ööö… Szerintem a Sonynál idióták dolgoznak. Nem véletlen veszteséges az egész cég a PS szekció kivételével. Ha így folytatják pár éven belül “csak” a konzol marad. (Mindezzel nem vitatom PS-es érdemeiket, ezen a téren ők most a NO.1.) Tudom-tudom, nagy bátorság mindent egybe mosni (elektronikai cikkeket a stúdiózással), de a konzolt leszámítva évek óta csak veszteségről és hülyeségről szóló hírek jönnek felőlük. A pókember renoméját EZ a terv hozná rendbe! Aki ezt tagadja, vagy máshogy látja hülye. Semmit nem jelent nekik a rajongók tömege, vagy adabszurdum a karakter tisztelete. Csak fejőstehénként tekintenek rá, próbálkoznak amíg végkép el nem b.sszák az egészet. Egyébként meggyőződésem, hogy nem Garfielddel van baj, hanem a forgatókönyvvel.

  6. én csak úgy adnám a sonynak a pókember filmet, hogy senki más csak a tetves súmékör rendezheti :)
    és akkor borítékolható a bukás :)

  7. Na azért helyesbítsünk kicsit ezen a híren. Elhiszem én, hogy nagy itt a Sony-utálat, de azért tegyük helyre a dolgokat. A Marvel és a Sony EGYÜTT tárgyaltak, és nem jutottak megegyezésre. Nem úgy volt, hogy a Marvel irgalmas megmentőként rohant a Sony segítségére, az pedig két lábbal rúgta ki. Az új Spidey-trilógia a Marvel producerkedésével sem a Marvel ötlete volt, hanem a Sony-é.

    “In an Oct. 30 e-mail, Sony Pictures president Doug Belgrad tells [Sony motion picture chief Amy Pascal] about a potential scenario that would see Marvel produce a new trilogy of Spider-Man movies while Sony retains ‘creative control, marketing and distribution.’”

    Ismerve a Marvel-nél uralkodó, vasmarkú Feige-vezetést, ez a “Marvel-producer+Sony-creativecontrol&forgalmazás&marketing” nem nagyon tetszett nekik…

  8. anthony711: nem tudom, az olvasottakból nekem úgy jött le, hogy a Marvel kereste meg a Sonyt alapvetően. Nyilván náluk vannak a jogok, de nem Sony utálatból: mostanában nem tudtak vele értelmeset kezdeni.

  9. anthony711: Ebből a pár sorból nem jön az le, hogy a Sony rukkolt elő az ötlettel. Csak annyi, hogy két fejes a Sonynál e-mailt váltott az ötletről. Pontosabban az egyik írt egy levelet a másiknak. Illetve nekem is az jön le az egészből, hogy a Marvel kezdeményezett. Egyébként ha elolvasod a többi kiszivárgott anyagot, akkor ez a reálisabb. A Sony eléggé nem tud magával mit kezdeni.

  10. Már egyértelmű, hogy a sztoriban Black Panther veszi át a helyét, legalábbis az alapján, ami a Marveles sajtótájékoztatón kiderült. Valószínűleg nagyon szerették volna úgy megcsinálni legalább részben, mint ahogy ez a képregényben volt de a Sony nem enged. Ami hülyeség. Garfileddal semmi gond, inkább azzal, hogy kb ötödjére tolják le a torkunkon ugyanazt a filmet. Mit értenek ők a Pókemberhez?

  11. Végűl ís majdnem megvolt az egy milliárdos bevétel, szóval nem értem miért lenne szükségük a marvelre. A pókember ujrázása sem volt jobb vagy rosszabb a kapitány vagy a vasember folytatásainál.,(thort nem is említem, hiszen azok számomra nézhetettlenek voltak) csak annyi tőrtént, hogy f.s lett a harmadik rész forgatókönyve, ezért újra irják. (igaz mark webbnél sokkal jobb rendezö is kéne) Viszont az avangersbe beférne.

  12. 10 éven belül a harmadik pókember trilógia, nagy ötlet :))) viszont a sony bekaphatja, hogy nem ment bele a közösködésbe, pénzhajhász parasztok

  13. Új hír van ez ügyben. A Sony és a Marvel erről még mindig tárgyal. Pontosabban a Marvel trilógiáról, amiben a Sony lenne a kreatívos.

  14. Nekem meg éppen az jött le, hogy a Sony kereste fel a Marvelt, vagyis ő állt elő az ötlettel, mivel problémák vannak a házuk táján, nem tudják, mihez kezdjenek Pókival a mai filmes térképen… De igaz, ezek a sorok nem egyértelműsítik a Sony kezdeményezését, de a Marvelét sem. Nem is érdemes ezen vitatkozni igazából, én csak a Sony-ellenességet furcsállom, vagyis nem értem. Az, hogy hamarosan már csak a konzol marad számukra, kicsit túlzó állítás a világ egyik vezető elektrotechnikai cégéről. Nincs velük probléma, televízió terén a Samsung és LG mellett továbbra is ők képviselik a vezető innovációt.

    Hogy film terén gondok vannak, az már más kérdés. Nyilván nem fogják az egyik legdrágább kincsüket odaadni a Marvelnak, ha már anno megszerezték, bolondok is lennének. És nem tudom, miért jó az, ha egy stúdió túlságosan irányít egy filmet. Én a mozit az íróktól, a rendezőtől és a színészektől szeretném megtekinteni, nem pedig a stúdiótól…

    Egyébként én mindig hangoztatom, és most is azon a véleményen vagyok, hogy az idei Póki-film az utóbbi idők egyik legjobb és leghűségesebb képregényadaptációja, már korábban többször is leírtam, hogy miért gondolom így. És nem hiszem, hogy túl nagy gondban lenne a Sony, hiszen a film valóban megkereste az egymilliárdot, a producerek és a stúdió számára pedig a kritikusok véleménye egy stúdiófilmnél nem számít… Az biztos, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, univerzumszinten, stb., de önálló film terén nem úgy néz ki, mint akiknek rosszul áll a szénája.

  15. a kettő sehol nem 1 milliárd -> amazing 1: 758 mil, amazing 2: 709 mil. Pedig a másodiktól ennél többet vártak, az első rész került vagy 300ba összesen reklámmal, a másodikról nem írtak budgetet, szóval szerintem még afölött is lehettek, tekintve, hogy több látványosabb jelenet volt benne. Mindezt ugye kevesebb nézővel. Ennél 100%, hogy többet várt a Sony, hiába tűnik sikernek. Nem buktak pénzt 1=1 szinten, de egy filmnél nem csak az számít.

  16. anthony711: miért gondolod így ? szerintem nagyon tinisre vették a figurát, Pókember sosem volt ennyire nyálas, az a hálóból szőtt i love you felirat azért eléggé túlzás, plusz a manót is túl hosszan vezették fel a filmben, hogy aztán kb 2 percig legyen benne a legvégén, nekem ez a film egyáltalán nem emlékezetes, semmi kaland élményt nem adott, biztos nem ülnék le újra megnézni, mert a moziban is hatalmas szenvedés volt, szerintem a legbénább és legjellegtelenebb Pókember adaptáció ami valaha készült, egyszerűen semmi súlya nem volt

  17. látványosan nem tudnak mit kezdeni a karakterrel, igy meg csak felesleges vergődés ez nekik is, a rajongóknak is. csak amcsiban a 2, 2.5-szeresét hozták a korábbi filmek a mostaninak (inflációval nézve mielőtt emiatt is szólna valaki), és erre univerzumot sem tudnak épiteni, mert ha némi túlzással a korábbi legnépszerübb szuperhős mára a kutyát sem érdekli, akkor az ilyen Sinister 6 és társai sem fognak széles közönséghez eljutni. kezdhetnék újra rebootolni az egészet, pedig még csak 2 rész ment le…tök életképtelen náluk ez a projekt, kár erőltetni.

  18. Szerintem, még a pókember rajongók között is sokan vannak akik azt sem tudják h mi az a sinister 6 (köztük én sem, vagy is csak annyit amit itt elolvasgattam róluk) :D

    Am nekem andy garfield jobban tetszik pókembernek, az hogy szar a forgatókönyv nem az ő hibája. Én is azt mondom hogy egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a karakterrel… rebootolások helyett inkább már az új történeten kellene dolgozniuk.

  19. Pedig a sorokból az jön ki, hogy Sony volt inkább a kezdeményezőbb! :p
    Amúgy ne mondja senki azt, hogy ez a póki nem jobb, mint a régi?! Azt inkább felejtsük el!!

  20. a régi ezerszer jobb, legalább a 3 rész egységes egészet alkotott, végig könnyed, kalandfilm hangulata van, az ellenfelek megalapozottak és kidolgozottak, ráadásul normális színészek játsszák őket, a trükkök is kiválóak, a régi Pókember trilógia minden tekintetben veri az újat, az új nézhetetlen tinidráma, szánalmasan üres és elkapkodott, érződik rajta, hogy a pénz miatt rebootolták az egészet

  21. 26: Az eredeti storyban eléggé nagy jelentősége volt mivel !!SPOILER!! Fel fedte a kilétét a világ elött Tony biztatására, hogy ezzel is támogassa a Superhuman Registration Act-ot. Késöbb rájött hogy Tony mekkora geci dolgokat csinált (egy másik dimenzióban lévő börtönbe küldték a fogjokat, klónozta Thor-t hogy harcoljon az ő oldalán, Spidey kapott egy IronSpider ruhát amit minden adatot begyüjtött róla stb) úgyhogy átállt a másik oldalra. Már csak azért is sajnálatos a hír mert nem látunk IronSpider suit-ot mozivásznon. !!SPOILER!!

  22. Most jöttek amúgy az újabb hírek, hogy a Sony anyavállalata erősködik, hogy a Marvel/Sony tárgyalások újrainduljanak, és hogy a Marvel volt az, aki visszautasította a Sony ötletét, miszerint az övék maradt volna a kreatív kontroll…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.