23 Jump Man? Jézus? Star Wars? Rocksteady és Beebop?

Még egy Sony szivárgás: 23 Jump Street és Man in Black crossover ötlete is felmerült náluk! Mondjuk Tommy Lee Jones és Will Smith maximum kisebb szerepben tűnne fel, de érdekes univerzumkeverés lehetne belőle. Talán.

Befutott egy kép a Last Days in the Desertből, amiben Ewan McGregor alakítja Jézust, aki a sivatagban böjtölve az Ördög tesztjét kell átvészelje. Hivatalos weboldal is van.

Egy Disney CEO-val készített interjú alapján elmondható, hogy csak és kizárólag a megszállott fanok miatt kaptunk már idén egy Star Wars teasert, eredetileg nem akartak ilyen korán videót kiadni a filmhez. BTW: elvileg már többen látták a Star Wars teaserét, mint az Avengers 2 előzetesét. A Disney éve lesz, úristen mekkora bevételek 2015-ben…

Rocksteady és Beebop tutira szerepelni fog a Teenage Mutant Ninja Turtles 2. részében.

12 hozzászólás a “23 Jump Man? Jézus? Star Wars? Rocksteady és Beebop?” bejegyzéshez

  1. ezt az igénytelen tini nindzsát jobb ha elfelejtik, mindegy kit pakolnak bele, a régi rajzfilm bármelyik része több szórakozást nyújt az egész filmnél

  2. szerintem elég jól megalkották a teknőcöket, és a két punkszörny rajzterve is jónak tűnt anno – már csak Krang hiányzik :)

  3. McGregor Jézusként nem jön be. Pedig sok jézusost láthattunk már de ő nem adja nekem valahogy…..mondjuk nagyon érdekes h az ördögöt is ő játssza. kíváncsi vagyok azért……..

  4. McGregor-t mint öregedő Obi-Wan-t episode 3 és 4 közötti spinoff-ban akarom! Pont kezd beleöregedni a karakterbe, némi őszítés meg maszkolás, és nagyon jól illene az egészbe.

  5. végén még tényleg meglesz az összes jump street film amit a 22 végefőcímben láttunk. amúgy én se váágom a crossovert beépülnek a feketeruhások közé? :D bár ha poénra veszik (és eddig így volt) még bármi kisülhetne belőle :D

  6. Én nagy tini ninja rajongó vagyok, de az első rész szerintem nagyon gyengére sikerült (nekem a teknőcök se tetszenek, nagyon müanyagra sikerültek).
    Viszont örülök a második résznek, bízom benne hogy felül múlja az első részt amit valjunk be nem lesz nehéz :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.