Tracers-előzetes: nagyon akciósztárt akarnak faragni Taylor Lautnerből

Például ugye volt vele az az Abduction, ami elég szar lett, és most itt a tracers, ami.. nem is tudom. Persze minden “cool filmet csinálunk” klisé előjön, hiszen a srác belekeveredik egy bűnbandába (a Son of a Gun jobbnak tűnik a témában), akik túl messzire mennek. Itt az extra, hogy parkourban nyomják az akciót.

Amúgy nekem általában nincs bajom a kamerarángatással, Greengrass az isten és a többi, de úristen, ebben a trailerben valahogy nagyon mellé ment a dolog.

Poszterek is vannak.

8 hozzászólás a “Tracers-előzetes: nagyon akciósztárt akarnak faragni Taylor Lautnerből” bejegyzéshez

  1. Azért ez a kamerarángás nem kicsit zavaró. Mondjuk én utálom ezt a színészsrácot. Nem szimpi. No meg a trailer-től se dobtam magam hanyatt. Ez a parkour-os dolog nem lenne rossz, csak itt valahogy bénának tűnik. Felejtős.

  2. És a legjobb,hogy hónapok alatt megtanulja azt,amit mások évek gyakorlásával tanultak.Sure.

  3. Csak szólok, hogy a srác csinálta saját maga a legtöbb jelenetét (nyilván volt kaszkadőr is alkalmazva), mivel tizenéves korában extreme martial arts világbajnok volt. :)

  4. És bocs, de nem fog eltűnni a süllyesztőben. Folyamatosan vannak filmjei, sorozatai a Twilight óta. Nem évi 20, de ez az ő döntése is. Nem most fog Oscart kapni, de ezt senki nem is állította.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.