9 hozzászólás a “Jupiter Ascending a tévében” bejegyzéshez

 1. Ezt már nem nézem meg, és a következőket sem. Valahogy úgy érzem, hogy ez egy jó film lesz, minden kedvezőtlen előjel ellenére. Nagyon várom.

 2. lehet nagyon látványos és akciódús.
  de számomra már ott bukik az egész hogy pont egy ilyen szutykot mint a kunisz, kell megmenteni.

 3. Szörnyű lesz amit most írok és bocsánatot kérek:
  az Interstellar előtt volt egy filmelőzetes, valami látványos akciódús , sci-fi , vagy inkább fantasy produkció , melynek megtekintésekor ezek voltak az első gondolataim hogy “mi ez a szánalmas fos?jézusom,már megint valami gyerekfilm…miért kell ez?”
  …és akkor jött a döbbenet “Jupiter Ascending”…basszus, ez az a film amit ennyire vártam?…1 percre sokkolt a tudat…
  Kívánom hogy szórakozzon jól mindenki aki eme produkciót megtekinti,nekem ez már nem jön be,de biztos hogy velem van a baj.
  A Cloud Atlas nagyon tetszett pedig…
  :(

 4. Továbbra is várom. A Mátrix-folytatások annyira nem jöttek be, a Speed Racer tömény guilty pleasure, egy röhejesen egyedi és látványos, szórakoztató katasztrófa, a Felhőatlasz meg az egyik kedvenc filmem, szóval… Van egy olyan érzésem, hogy ez a film még akkor is fog tetszeni ha szar lesz.

 5. Előzetes alapján nagyon várom. Kunis nálam nagy plusz pont, de Tattum idióta sminkelt feje mellett nehéz szó nélkül elmenni. :P

 6. Mi ez a randomság?
  Meg “I’ve always loved dogs” úristen ezt komolyan gondolják? Ilyenkor azért megnéznék egy-két hasonló e-mailt, vagy prezit, mint a Sonynál.

 7. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez a film most jó lesz v nem.
  A látvány az valami eszméletlen jó szerintem, de a színészekkel meg egyáltalán nem vagyok kibékülve.
  Na majd a sztori, a tartalom és a párbeszédek fognak dönteni, de sajnos van egy sanda gyanúm az előzetesek alapján, hogy az se lesz az igazi.:/

 8. Wachowski-ékkal mindemképp érdemes probálkozni, mert ha még látványban gyakran erősen baszogatják az ember ingerküszöbét, azért ők általában próbálnak tartalmas, eredeti és/vagy érdekes forgatókönyveket írni még akkor is, ha a felszínen a történet idétlen sci-fi WTF-nak tűnik.
  Lényeg, hogy náluk mindig érezni, hogy van a filmjeiknek egy határozott koncepciója.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.