Első kép a Man from U.N.C.L.E.-ből

Ez alap lesz. Egy CIA ügynök és egy KGB ügynök összefog valami rejtélyes szervezet ellen, akik fel akarják bontani a világ rendjét. Henry Cavil és Armie Hammer a főszerepben, a rendezői székben Guy Ritchie, aki Lionel Wigram (Sherlock Holmes) forgatókönyvéből dolgozik.

6 hozzászólás a “Első kép a Man from U.N.C.L.E.-ből” bejegyzéshez

  1. “Egy CIA ügynök és egy KGB ügynök összefog valami rejtélyes szervezet ellen, akik fel akarják bontani a világ rendjét.”

    Ejnye, azért ilyen pofátlanul nyúlni Robert Ludlum-tól.. De legalább az egyik legjobb könyvét :)

    “Ahhoz, hogy a kibogozhatatlannak tűnő rejtélyek megoldódjanak, két férfira, két halálos ellenségre van szükség. Brandon Scofieldnak az amerikai, és Alekszandr Talejnyikovnak, a szovjet hírszerzés szuperügynökének nincs más választása, mint félretenni személyes bosszúvágyát, összefogni a gyűlölt ellenséggel..”

  2. Flanker: pofátlanul nyúlni Ludlumtól?
    Hogyne, a The Man from U.N.C.L.E. egy ősrégi amerikai tévésorozaton alapszik (1964-68), az egyik főszereplője Robert VAughn volt (Napoleon Solo), a másik meg az NCIS vén dokiját alakító David McCallum (Kuryakin elvtárs).

    Egyébként imádom Ludlum műveit, de sokszor ő volt az, aki ellopta mások ötletét és a saját szája ízéhez igazította őket, lásd: James Bond = Jason Bourne, valószínűleg az alapplotot Ludlum a Matarese klánhoz (1979) ebből a sorozatból merítette. (Egyébként Jason Bourne amnéziája is másolat egy korábbi krimiből, megfűszerezve a hatvanas évekből való The Fugitive, igen, a Szökevény néhány elemével.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.