Justin Lin rendezheti a Star Trek hármat

Ugye Roberto Orci akarta, de végül mégsem vágtak hozzá 200 milliót, hiszen a csávó eddig írással foglalkozott, és ez lett volna az első rendezése.

A stúdió ki is nézett a helyére egy fasza akciórendezőt, Justin Lint, akinek a Fast and Furioust feltámasztó 4-5-6. részeket köszönhetjük. Na jó, a Tokyo Driftet is… Nem sci-firől ismert a csávó, de a pörgés megy neki, talán egy jobb forgatókönyvvel még a drámát is rendesebben hozza majd tető alá.

human
írta
2014. 12. 23. 06:15
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Justin Lin rendezheti a Star Trek hármat” bejegyzéshez

  1. Miért ne, végül is a FF-be is tudott mindig valami új életet verni, de legalább egy korrekt akciófilmet összehozni. Maradjon meg a JJA vonalon, vigye bele a saját ötleteit meg tegyenek egy jó forgatókönyvet a segge alá és jó lesz. Szerintem.

  2. Lehet, hogy felfrissítette a szériát, de szép lassan el is veszett belőle, az ami az FF szívét adta… Sokan már JJ újításain is hőbörögtek, nem akarok belegondolni mi lesz még itt, ha már csak nyomokban fog Star Trek-et tartalmazni… Valaki olyat kellett volna választani, aki otthonosabban mozog sci-fi területen, sőt esetleg nagyon szereti a Star Trek-et…

  3. Az első két Star Trek korrekt volt, élvezhető mindkettő. Méltó az őssorozathoz szerintem. Rajongóknak tudom hogy a “Barátok Közt az Űrben” kell, de mozifilmben az dög unalmas lenne, míg a sorozat lényegét adta.

  4. az első két rész minden volt csak nem startrek. egy korrekt akció scifi, csak nem ST. Ezzel, meg, hogy a harmadik részhez pedig egy “pörgős akciófilm rendezőt” szerződtettek, végleg ellehet búcsúzni az eredeti ST vonaltól.

  5. Úgyis a forgatókönyvön áll vagy bukik a dolog, és hát ha Roberto Orci írja akkor inkább bukik, szóval… Mondom ezt annak ellenére, hogy nekem az első kettő is tetszett de nem a story miatt.

  6. Justin Lin? Ne már. Az inkább csinálja a bazári gagyi Halálos Iram baromságokat, de ne kúrjon már szét egy eddig jól felépített Franchise-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.