Mégis mozikba kerül a The Interview

Hiába minden, pár tökösebb kis mozi szarik a fenyegetésekre, így végül mégis bemutatásra kerül a The Interview, amiben James Franco és Seth Rogen lenyomja Észak-Koreát.. Úgy tűnik reklámkampányilag kimaxolták a hackelés utáni szar helyzetet a Sonynál, szerintem durván felment a film iránti érdeklődés.

A hivatalos bullshit sajtóanyag:

We have never given up on releasing ‘The Interview’ and we’re excited our movie will be in a number of theaters on Christmas Day. At the same time, we are continuing our efforts to secure more platforms and more theaters so that this movie reaches the largest possible audience.

I want to thank our talent on ‘The Interview’ and our employees, who have worked tirelessly through the many challenges we have all faced over the last month. While we hope this is only the first step of the film’s release, we are proud to make it available to the public and to have stood up to those who attempted to suppress free speech.

31 hozzászólás a “Mégis mozikba kerül a The Interview” bejegyzéshez

  1. Ebből az egèszből mèg egy film huzhat hasznot, a Blackhat. Jó kis reklám neki ez a hacker tèma.

  2. Akkor hamarosan csökkenni fog az az imdb pontszám :)
    (…ne adj isten és legyen tényleg jó vígjáték.)

  3. Lehet hogy a Sony megegyezett Kim jong Unnal, aki majd megkapja az így felturbózott bevétel 50%-át.

  4. UEVCS: azért nem ők törték fel magukat és nem ők küldtek halálos fenyegetést a moziknak ha bemutatják. Ez eléggé nagy összeesküvés elméletnek hangzik. Viszont a rossz helyzetből csináltak limonádét

  5. UEVCS:

    igen, az Interview plusz 1-2 milliójáért szivárogtattak ki dvd-screenereket, meg még be nem mutatott filmet, és buktak több 10 milliót simán :) hiába, loveproject lehet ez.

  6. Amikor először véletlen imdb-n rátaláltam a filmre, és 35k szavazattal 9.9 volt, azt hittem magam alá szarok. :D
    mondom mi a fuck, nem is hallottam a filmről… aztán utánanéztem és olvastam, h direkt pontozták felül, ugye a botrány, meg a Sony, meg észak-korea meg kim dzsongun mitugrálsz majomfaszkodik, hát kíváncsi leszek rá. :D Biztos sokat fog most már zuhanni imdb-n, 6-7 közöttre tippelem.

  7. Azt nem értem, hogy ha a Sony maga mondta vissza a bemutatót akkor a mozik hogy tehetik meg, hogy lejátszák?

  8. Most neztem meg egy oraja.
    8/10 siman.

    Nem ecsetelem, de nekem tetszett.

    US Proxy-n keresztül fizettem erte es neztem meg streamben a seetheinterview pont com-on.

  9. Én is most néztem meg. Kb egy órája lett vége, de én még mindig röhögök, ha visszagondolok a jelenetekre. Nálam simán veri a Neighbours-t sőt még a 22 Jump Street-et is mint idei vígjátékok. 8+-t simán megérdemel.

  10. Keszitem a magyar feliratot hozza. A hetvegen legkesöbb kesz lesz. Opensubtitelsen lesz megtalalhato.

  11. @chacky: az ilyenek, mint te sirnak, hogy az emberek latatlanban 10-re ertekeltek, aztan gyorsan latatlanban 1-re ertekelik, miközben lehülyezik azokat, akik latatlanban ertekelnek egy filmet, aztan azon karörvendeznek, hogy hogy leesett az erteke, miközben fogalmuk sincs, hogy azert esik az erteke, mert azok, akik FIZETTEK ERTE, ujra odamentek es mostmar a valos erteket adjak meg izlesük szerint, mig elötte azert pontoztak tizre, hogy kifejezzek a szolidaritasukat.

    Tenyleg gratulalok. Megint produktivan töltötted te is a napodat.

    Amugy meg en szemely szerint nem az IMDB pontszama alapjan dicserem, vagy szidom a filmeket, hanem a sajat kis agyam önallo gondolatai szerint. De te ezt sosem fogod valoszinüleg megerteni.

    Szerinted biztos a Sony PR stuntja volt a dolog, eltalaltam?

  12. Hunnenkoenig: köszönjük az értelmes kommented, látom nagyon szívedre vetted, hogy egy kisregényt képes voltál írni emiatt.
    Nem volt gyerekszobád?:)
    Zárójelbe megjegyezném, hogy nekem is van önálló gondolatom és tisztában vagyok azzal is, hogy a filmet felszavazták tudatosan…
    logikusan épp ezt vezettem vissza arra, hogy nagyon sokan “imádják” most a filmet, mert ilyen jó szavazatok kapott és esetleg nincsenek tisztában azzal, hogy a film nyilván nem annyira jó, mint azt az imdb mutatja. És sokan vannak, akik CSAK azért szeretnek egy filmet, mert az sok pontot kapott, vagy épp fordítva, nem szeretik, szerintük gyenge, mert kevés pontot kapott.
    Az, hogy neked ettől függetlenül is tetszett, én elfogadom.
    Biztosan jó kis vígjátékocska ez, nem kell hozzá túl sok logika.:)
    Szóval mégegyszer köszi a kommented.

  13. chacky: de ezt honnan vezeted le? halál komolyan, én abszolút nem láttam még ilyet, hogy valakik az imdb pontszám miatt éltetnek csak egy filmet, pedig egy filmes blogot vezetek. Van aki megnéz imdb pont miatt, ez nyilvánvaló, de hogy utána neki nem tetszett mégis élteti olyannal még nem találkoztam, hiszen akkor kerül elő a klasszikus komment “biztos csak én vagyok így vele, de nekem nem tetszett” amivel különlegesnek érezheti magát.

  14. Én alapvetően arra gondolok, hogy amikor egy társaságban mondjuk (v bárhol) előkerülnek a filmek téma, és kérdezem az illetőt, hogy miért tetszett neki az adott film, többeknél is tapasztaltam, hogy nem tudta megindokolni, de szinte kivétel nélkül megemlítette, hogy hát ez ennyi, meg ennyi imdb-n, szal ez k*rva jó.
    Persze attól még lehet az adott film ténylegesen is jó, csak számomra elég vicces, ha valaki konkrétan a magas pontszám miatt hiszi jónek a filmet, de megindokolni már nem tudja.
    Erre értettem ezt az “imdb-n jó pontszám -> k*rvajófilmnemtudommiért”. És persze fordítva. Magyarul birkamód beállnak a sorba az emberek (mint úgy általában), azt lövésük sincs, hogy mi van, de az biztos jó.

  15. chacky: az hogy nem mindenki tudja megfogalmazni a gondolatait egy film kapcsán az nem egyenlő azzal, hogy az imdb miatt kurvajó neki, inkább csak “tessék, másoknak is tetszett, mint nekem” érvelésnek tűnik.

  16. En nem szeretem ezt a ket hulyet, tenyleg. James Franconak elneztem a benazasait eddig, mert helyes.:) de amit ezek ketten levagtak…. Szakadtunk a rohogestol:). Most eloszor nem vettem eszre hogy Franco helyes, hanem milyen jol hozza ezt a figurat. megnezzuk szinkronnal is majd, ha lesz egyszer. Azota is idezgetunk a filmbol ferjemmel :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.