Teenage Mutant Ninja Turtles őszintén

Ez pedig a karácsonyi meglepetés volt a Honest Trailers sorozatban. Na amikor van alapanyag, akkor teljesen elszállnak az oltással. April O’Neil, the movie.

human
írta
2014. 12. 28. 04:05
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Teenage Mutant Ninja Turtles őszintén” bejegyzéshez

  1. Will Arnett – You’ve made a huge mistake XD

    Nekem még mindig a Titanic 3D-s a kedvencem – 3D is so real, you can actually feel James Cameron stealing money from your pocket :D

  2. Michael Bay már átmegy lassan M. Night Shyamalan szinte és k-rvára fölösleges filmrendezés közelébe engedni.

  3. Na jó, azért lássuk be, a régi TMNT filmek sem tartoztak épp a filozófia magaslatok tetejére. Az újnál a háttértörténet ugyan suta lett, de a karaktereket egészen jól eltalálták, az akció látványos volt, akadt némi humor is… Nem mondom, hogy egy korszakalkotó film volt, de a szánt célnak tökéletesen megfelelt. Tényleg csak a Megan Fox kapcsolón kell egy kicsit lejjebb tekerni, és a folytatás akár már jó is lehet.

  4. Szerintem teljesen vállalható, egyszernézős szórakoztató film volt. Ezeket a videókak valahogy sose sikerült megkedvelnem, akár jó vagy szar filmeket szednek szét.

  5. Fos volt, ez a Nigga teknőc dolog nekem nem jött be. Inább néztek ki feka tiniknek, mint teknőc tiniknek. :(

  6. Nekem nem tetszett amit William Fichtnerrel műveltek. Vártad volna a kiszámítható csavart hogy majd ő lesz Shredder, a benga koreai meg csak valami dublőr…erre neeem bazeg még az sem.. teljesen súlytalanná téve így a karakterét, pedig ő meg a Michelangelót alakító Noel Fisher azért klasszisokkal jobb színészek a többinél. Kár, lehetett volna jobb is, bár alapból nem mertem sokat feltételezni :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.