Milyen lenne egy Aliens folytatás?

Neil Bloomkamp (District 9) nagyon ráért, így concept artokat gyártott egy általa elképzelt Aliens (Bolygó neve..) folytatáshoz. De tényleg, ezt mondja: “This has nothing to do with the studio, They didn’t really even know I was working on it.” Semmi köze a stúdióhoz, viszont mivel Bloomkamp nagy Aliens rajongó, így nem meglepő, hogy lettek volna ötletei. Ha egyáltalán tényleg ő posztolja ezeket, mivel a twittere nem verifikált.

Ellenben a képek marhajók. Komolyabb Alien harcra utalnak, ahol már lenne űrruhánk is ellenük. Na meg sebesült Hicks (emiatt tippelem közvetlen az Aliens mögé).

human
írta
2015. 01. 02. 21:22
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Milyen lenne egy Aliens folytatás?” bejegyzéshez

 1. Kell. Most. Bloomkamp és Alien, belegondolva is akkor sci-fi lenne hogy kirúgná a házfalat… Most nézhetem végig a filmeket ismét, annyira kedvet kaptam egy kis Xenomorph mozihoz… :D

 2. bárcsak még több ilyen artwork készülne más franchise-hoz is (ez nem azt jelenti h meg kéne csinálni a filmet)

 3. Neil Blomkamp, de jó lenne… zseni a csávó. Oké, a Elysiumon érződött, hogy nem kicsit beleszóltak neki, a Districtet senki sem veheti el tőle, és a Chappie is nagyon fasza lesz, érzem.
  Ridley Scottot meg már a közelébe sem szabad engedni semmilyen filmnek.

 4. Spoiler?:

  A jelenlegi canon szerint Hicks mégsem halt meg a 3-ban.
  (egyébként ez egy katasztrofális alien játékban derül ki, amit isten tudja miért a stúdió hivatalos történetszálnak fogadott el.)

 5. Simán jöhetne, én tuti nézném, mint minden alien filmet. :)

  Anno a képregényekben is életben volt hicks és newt is, csak a későbbi kiadásnál át kellett írni a nevüket, azokból készültek később a regények is, amik alien 4 címmel itthon megjelentek.

  Annak a játéknak a hangulata totál visszahozta nekem az alienst.

 6. Hicks kinyírása egy nagy baromság volt. A legtökösebb katona kb, és akkor álmában ölik meg. Idióták.
  Azt hallottam egy zsák pénzt kapott azért, hogy ne szerepeljen benne a folytatásban. Ilyet sem hallottam még. Valakit azért fizetni, hogy ne csináljon semmit.

  Szóval én nem bánnám ha Hicks visszatérne, ha már amúgy is akarnak folytatást, akkor vele. A 3-as és 4-es filmeket el is felejthetnénk. Nem lenne kár értük szerintem.

 7. Az Alien addig volt csak igazan jo amig el nem militarizaltak. Ettol fuggetlenulk az Aliens is egy jo film, de ott mar tucatszamra hullnak az Alienek amitol elvesz az elso resz varazsa.

 8. countrypecos: a harmadik maradhatna, csak azt a par masodperc CGI-t kene kivagni belole

  Alien3 6.5/10, Alien Resurrection 3/10,

 9. ilyen concept artokat gyártott a csávó ? elég tehetségesen rajzolgat… de tényleg jól néznek ki

 10. Egyetértek “countrypecos” hozzászólásával én is hasonló véleményen vagyok,hogy a 3. és 4. részt jó lenne elfelejteni! Azok mind hatalmas nagy mellé fogások voltak!
  Ridley Scott-ot meg tényleg nem szabad főleg az Alien filmek közelébe sem engedni,mert amit a Prometheus film okán művelt az szégyen és valódi gyalázat! Az egész Alien-kult megalázása volt!!!
  Aliens (Bolygó neve…) FOREVER! :D :D :D

 11. Szakmabéliként kíváncsi lennék, ki gyártotta a koncepteket. Egyik-másik vérprofi munka, és szemmel láthatóan nem ugyanazon ember készítette őket.

 12. Az Alien 5-öt simán csinálhatná Bloomkamp. És a Földön játszódna. De persze a Fox inkább a fos Promi folytatást hozza tető alá.

 13. Nagyon szívesen látnék én is folytatást Bloomkamp munkái alapján. Szuggeszívek a rajzok, és talán jó ponton, jobb lendülettel vennék fel a fonalat, mint a saga többi, Aliens utáni része.

  A Prometheus szerintem nem rossz film, csak nem Alien-filmként kell(ene) kezelni. Ezzel az iránnyal Ridley Scott szerntem is agyoncsapta az egész Alien világot, sajnos…

 14. Fantasztikus rajzok! Én ugyan inkább vagyok az első film párti, mint az Aliens-é, de nem bánnám ha akár az utóbbihoz érkezne folytatás :)

 15. Ez állat! Az alienvédelmi ruha is :)
  Az az alternatív arctámadó vajon milyen funkcióval bír?

 16. Woow, ez nagyon ütős lett. Biehn fejét jól szétmarta a sav! Hátborzongatóan jó koncept artok, jó is lenne ha megcsinálnák, persze csakis Biehnnel volna jó, CGI vel visszafiatalíthatnák, mint ahogy a vén Bridgesst is meg tudták oldani a Tronban jónéhány évvel ezelőtt, ma még jobban is mehetne, de másik szinészekkel nem igazán működne.

  Remélem Hickset nem az a Jai Courtney fogja játszani…be is szarnék neki, ha ott is belebarmolna.

 17. Terror tarol remélem ezt a tetves hálivúdban is olvasták :D
  és már írják is a szerződést Janinak :)

 18. Nem az ujjából szopta mondjuk ezt az Aliens folytatást a sebesült Hicksel. Anno az Aliens után készült egy trilógia (könyvben és képregényben is megjelent) amiben a felnőtt Nute és Hicks volt a főszereplő. Ha jól tudom hivatalosan is elismerték mint folytatást. Aztán jött az Alien 3 és a szereplőket át kellett nevezni a novellában,hogy a film legyen a “hivatalos” folytatás.

 19. Határozottan meghozza az ember kedvét az újranézéshez.
  Nagyon szép munkák.Neil egy zseni. (Elég csak a rövidfilmjeit megnézni.Mellesleg Chappie is egy régebbi kisfilmjéből lett nagyfilm.)

 20. Sose értettem miért hanyagolták el ezt az alien szálat én a 3-4. részt is meg tudom nézni ma is hiába nem túl jó. Igaz hogy kell egy jó sztori, én olvastam az alien könyvek nagy részét és 2-3 elég jó egy filmhez (Pl: Acéltojás). Tőlem mehetne ez is univerzumba Predatorral meg Terminatorral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.