11 hozzászólás a “További Krang, Bebop & Rocksteady” bejegyzéshez

 1. Jól néznek ki, de nem annyira gyerek barát a megvalósítás. Biztos, hogy finomítanak a design-on.

 2. Szerintem is frankó. Persze elbírnának még “egy-két függeléket”. Meg a szemüveg….asszem, az is volt.

 3. Folytatás? Ez most vicc ugye? Ezután a borzalmas első rész után? Nem értem mi van a nézőközönséggel mostanába…

 4. Gumiember gondolom ugyanaz mint a tetves retkes béj geci transformerénél is, az emberek elhitték hogy végre egy jó feldolgozás lesz.
  és a nagy részük biztos hogy csalódottan jött ki.

 5. hát a vizuális megjelenítéssel a transformers filmeknél és a tmnt remake-nél sem volt probléma (még ha a teknőcök, szecska, zúzó elég undorítóra sikerültek is, de azokon túl teszi magát az ember). hanem főleg a dialógusok és a sztori, ami nagyon gyenge és ami furcsa, mert igazából lenne vagy bő 30 évnyi sztori alapanyuk, amiből elég lenne másfél órát összepakolni, valszeg ezért megy be újra a moziba a sok ember, mert reménykedik, hogy a rendező, sztoriíró felismerte az előző filmek kiugróan nyílvánvaló gyengeségeit és valami jobbat tesznek le az asztalra. nekem a tmnt film volt az 2014 legnagyobb filmes csalódása amúgy.

 6. Ez? Kibaszottjól néznek ki a képek, bár krang csicskáját miért goro-ról mintázták ezt nem nagyon tudom. Kicsit túllőttek a célon, mint a szétcsícsázott zúzómesterrel is. De a két bengajószág nagyon ütős. Főleg disznyó.

  Ettől függeltenül egyáltalán nem várós ez a szenny, az első rész is egy ssszarzsák volt !!

 7. ja képek, a tavalyi tini nindzsához is jól néztek ki a képek, meg a rajzok, meg a tervek, de mire eljut a filmig addigra egy cgi gagyi lesz nulla sztorival

 8. Én kinyomtam a tini nindzsákat 20 perc után… Nem hogy mozijegyet nem ér, hanem még az időt se. Inkább nézem a a száradó festéket a falamon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.