24 hozzászólás a “Megpecsételve a Ghost in the Shell sorsa?” bejegyzéshez

 1. Rupert Sanders kb. annyira jó ehhez a projekthez, mint Michael Bay egy SW spin off-hoz. Scarlettel még nem is lenne bajom. Remélem valami eszméletlen nagy szerencse által mégis jól fog elsülni a dolog, a film se lesz nézhetetlen és bevételt is hozni fog. Akkor jöhetnének az anime feldolgozások, Akira, Appleseed, sőt én megnéznék egy normális Dragon Ball vagy Bleach élőszereplős filmet is.

 2. Hát ennek annyi! Pedig Scarlett tuti jó lett volna ide, nem is rajta fog ez bukni! Még szerencse, hogy nem egy kedvencemmel történik ez! Mondjuk minden olyan anime-feldolgozás bukását üdvözlöm, ami további évtizedekkel távolítja tőlem egy lehetséges Attack on titan élőszereplős feldolgozást( mert azt előbb vagy utóbb valaki meg fogja csinálni).

 3. Kisaaame, pedig készülhetsz, lesz belőle. Ha még nem láttad nem ajánlom, hogy megnézd a karakterposztereket…

 4. eszem: Már azok is vannak??o.o Most vágtam be egy fél pizzát, várjak vele, hogy ülepedjen még egy kicsit? Gondolom amúgy is concept art vagy ilyesmi…
  Tudom, hogy készül(??) de a japánok ezt nem engedték még ki a kezükből és ahogy én a japán filmgyártást ismerem nem is fognak vele sokra menni( lásd: élőszereplős Death Note). Ha pedig lesz belőle egy sokadrangú buta cgi-katyvasz, horror ide vagy oda senki se fogja megvenni és nem kerül itt se mozikba! Vagyis nem kell attól tartanom, hogy véletlenül belefutok!

 5. Az őrnagy meztelenül lesz láthatatlan részét is megtartják az eredetinek vagy csak a címét?

 6. Llew: az Under the skin után a színésznő biztosan bevállalná, de a stúdió a gyerek barátabb verzió miatt biztosan nem fogja.

 7. Van már forgatókönyv? A feldolgozások (meg egyébként a rossz filmek) általában ott buknak el.
  Sanders is biztos tudna jót rendezni belőle, de ha gáz történetet szednek össze, akkor minden mindegy. Egy az egyben meg ne forgassák le a ’95-ös filmet, mert mi a fenének, azt már láttam animében :)

 8. A GitS filmek és a sorozat nem arról híres, hogy pg-13 lenne. A rendező rossz ómen, gondolom a forgatókönyvet is valami gagyi emberre bízzák, SJ meg szerintem nem megfelelő erre a szerepre, hiába bírom, ide csípőben vékonyabb és atletikusabb színésznő kellene. Ettől függetlenül úgy vagyok vele, ha elkészül nagy eséllyel emgnézem.

 9. meztelenkedős meg csak Motoko mehet álcázásba részt már a legelső mozifilm óta kivették a frenchisból
  és sajnos igen, az nincs benne a pakliban, hogy jó lesz. úgy értem, hogy annak is tetszeni fog, akinek az eredeti tetszett.
  persze az amcsi taxi, meg tégal meg tetovált lány is bejött sok embernek, szóval lehet, hogy itt is lesznek, akik szerint jó kis film

 10. Új szintekre emelkedett a filmbuzi-kommentelők szakértelme: már egy bejelentésből képesek megjósolni egy film minőségét. Ghost in the Shell, Rupert Sanders, Scarlett Johannson – ennyi információ is elég volt a következtetés levonásához. Hogy mi a következő lépés, bele sem merek gondolni. Talán már akkor képesek lesznek megítélni egy filmet, amikor az megfogalmazódik a készítők gondolataiban?

 11. Hát ja. A mozi is olyan mint a politika meg a foci. Pedig el lehetne VITATKOZNI itt privát VÉLEMÉNYEKRŐL, de nem. Inkább megmondjuk a frankót, mert az olyan trendi.
  Egy 1995ös japán rajzfilm újraértelmezése 2015ben akár még érdekes is lehet. Az Edge of Tomorrow is jól sült el, pedig ki gondolta volna…
  Selah, srácok. Selah.

 12. Szerintem ezt még nagyon nem kellene temetni. Rupert Sandersnek pl. vizuálisan kimondottan jók a meglátásai, rendezéssel is elboldogul, ha jó forgatókönyvet nyomnak alá.
  Scarlet meg Scarlet. Van aki szereti, van aki meg nem igazán. Rajta nem fog múlni talán a dolog.

 13. Zoli leírta amit én is mondani akartam. Nem annyira a rendezőn vagy Scarleten fog múlni, mint inkább a forgatókönyvön.

 14. Na én pont Scarlett miatt nem fogom megnézni ezt soha. Már az Avengers 2 is kimarad. Egyszerűen ha meglátom, elönti az agyam a mérhetetlen düh :D Nemhogy a Wachowski-ék kapták volna meg.

 15. Törjék el a nyakát annak aki rábízta ezt a világ talán egyik legjobb animéjét erre a nyomi rendezőre aki eddig konkrétan egy filmet csinált és azt is a hullaképű Kristen Stewart-al. -.-‘ Nincs is több kérdésem.

  Scarlet remek színésznő, nem egy TOP10-es de remek ha jó emberek irányítják és jó a forgatókönyv is. Ezt már több filmben is bizonyította! Egyéni vélemény nem kérek kommentárt, KÖSZI!!! ;) De ezzel a rendezővel garantált a bukta.

  scholes75 says:
  2015. January 6 at 07:58
  Egy 1995ös japán rajzfilm újraértelmezése 2015ben akár még érdekes is lehet. Az Edge of Tomorrow is jól sült el, pedig ki gondolta volna…

  Na igen egyet is értenék ha az Edge of Tomorrowban nem Tom Cruise és Emily blunt lett volna a főszereplő mert rajtuk állt az egész film ez egyértelmű. Ha ők nincsenek benne kb senkit sem érdekelt volna és nem is lett volna ennyire jó film amilyen jó volt. Konkrétan ez az egyetlen olyan film ami jól sült el a Japánból vett ötletek közül. Itt viszont “csak” Scarletünk van ami elég kevés egyelőre. Egyébként én tudtam hogy az EoT siker lesz és jó film!

  Én simán rábíztam volna a Ghost in the Shell-t is Doug Liman-ra hisz az Edge of Tomorrow-t is összehozta elég szépen. Csak gondolom ez a majom ember akit választottak jóval olcsóbb…

 16. Amúgy ha az Avengers-en, meg a Lucy-n kívül más filmeket is néznétek, akkor tudnátok, hogy Scarlett Johannson az egyik legjobb kortárs színésznő.

 17. anthony711:

  Végre valaki! Néha már tényleg reménytelennek érzem a mai filmnéző közönséget mert csak a híresebb filmeket ismerik ami elég nagy szégyen. Ráadásul ez a blog is kihagy rengeteg olyan filmet amit inkább kéne reklámozni mint pl egy Avengers-t meg a társait. Napestig sorolhatnám a független filmeket pl amiket inkább kéne Oscarra jelölni mint amiket szoktak. Persze nem lehet minden filmről írni valamit meg nem is lehet ráerőltetni másokra hogy ne itt van ez nézd meg azonnal de vigyázz mert ez nem hype film ám. :D De azért jól esne a kis lelkemnek látni itt a blogon hogy kevésbé ismert de ugyanakkor simán ezerszer jobb filmekről is szó esik legalább havi 1-2 alkalommal mert tudnék mondani legalább 10 kapásból amit tuti hogy itt a többség nem is ismer pedig kéne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.