Deadpool, Neeson, Blackhat, Refn és ilyesmik

A Tim Miller rendezésében készülő Deadpool film Reynolds mellé már le is igazolt két további színészt: T. J. Miller (Silicon Valley) és Ed Skrein (Transporter Legacy) személyében. Elvileg utóbbi lehet a rosszfiú, viszont ebből levonható, hogy igyekeznek spórolni, ettől még persze lehet majd rohadt jó a film, a Kick Ass sem 100 milliókból készült.

A Warner már az Oscarra gyúr, így a Lega Movie készítéséről adtak ki videót, emlékeztetni mindenkit a filmjükre. A rendezők dumái miatt érdekes lehet.

Jim Mickle (Cold in July) következő filmje az Esperanaza könyv alapján készül majd, ami egy csapat tűzoltóról szól, akik a tökéletes tűzviharrá összálló erdőtüzek ellen küzdenek.

A The Escapistet is elérte a remake kalapács: a főszerepben Liam Neeson, aki többember segítségével megszökik a börtönből, csak hogy kiszabadulva meglátogathassa a beteg lányát.

Úgy tűnik a The Neon Demon, Nicolas Winding Refn (Drive) új filmje is elindult a megvalósulás rögös útján, mert casting hírek kezdenek szállingózni. Konkrétan: Elle Fanning esélyes a főszerepre. Egyelőre annyit tudni, hogy fiatal női szereplőkkel teli horrorfilm.

Michael Mann (Heat) mozija, a Blackhat is kapott egy “ígykészültet”, ami jól felvázolja nekünk a film és szereplőinek alapjait:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.