47 hozzászólás a “Két filmre bontanák a Batman v Supermant?” bejegyzéshez

 1. Kamu szaga van, de én ennek rohadtul örülnék, mert az akkor azt jelentené, hogy még idén láthatjuk az első részt :D :O
  már így is rohadtul bökte a csörömet, hogy miért kell várni rá még másfél évet… :(

 2. “Az Imgurra töltötte fel és a Redditen osztotta meg a fenti fotót egy felhasználó, és kb. annyit írt hozzá, hogy van egy iPhone-videója a teaser trailerről, amit sosem fog megosztani, csak ezt a kivágott képet belőle.”

  Hah hiszem ha látom… Vagy rájöttek, h minek annyit várni ha ketté lehet szedni, mint most már majdnem minden blockbuster-t…

 3. undorító mikor kettészedik a filmeket. Harry Potternél még úgy ahogy elment, de csak a pénzlehúzásról szól az egész. Remélem nem lépik meg. De miért is van eltolva 2016 ra a bemutató? Idén már simán mehetne.

 4. Az első filmben csak a Batman, a másodikban csak a Superman lesz, így jön ki a Batman vs. Superman :P

 5. Múltkor nevettem barátnőmmel, amikor az Elfújta a szél nézése közben leesett, hogy egy 1200 oldalas könyvből 4 órás filmet csináltak 70 éve, most meg 200 oldalas füzetekből csinálnak több részre szedett folytatásokat.

 6. Nem hiszem, hogy ennyire hülyék lennének! Az emberek még Aflecket is megbocsájtják ha jó lesz a film de kettészedni mindenféle előzetes bejelntés nélkül?

  Ennyire csak nem lehetnek kapzsik?

 7. Én vagyok akkor csak az egyetlen, aki az “Enter the knight” hallatán inkább egy pronó filmre számít, melyet Kovi rendezett, mintsem egy Batman-filmre? :(((

  Egyébként ha érdemes kettészedni, szedjék. Csak legyen jó. Tőlem akár perceként is adhatják akkor.

 8. De gondolom a marveles posszúállók polgárháború 2 részre bontás teljesen logikus, és elfogadható :)

 9. Egy-két nagyobb újság is kezd már róla cikkezni, szóval lehet, hogy valami komoly is lehet a dologból, és nem teljesen biztos, hogy kacsa…

 10. Kövezzetek meg, de ha valami jó, akkor szívesen nézek belőle dupla műsoridőt. Ha nem merték bevállalni a 2,5-3 órás filmet, és csinálnak belőle 2×2 órásat, akkor viszont… na jó, ebbe bele sem gondolok, ha két film lesz, remélhetőleg csak azért, mert nem akarják kivéreztetni a vágóasztalon :)

 11. Nekem is tetszik, hogy ketté szedik, legalább nem kell elkapkodni benne a karaktereket. A dark knight returns is 2 részből áll, és ugye az adta az alapot.

 12. Akkor ennek sorsa az lesz, hogy az első felét megnézem ingyen a 2. rész bemutatója előtti napon, a zárást meg másnap. Utálom, mikor egy filmet ketté vágnak, amikor egy egészet alkot és a folytatást csak jelentős idő elteltével mutatják be.

 13. @Wittgen
  Még ez (ha egyáltalán igaz) egészen Istenes, hogy csak 5 hónap van közte, nem pedig egy-másfél év…

 14. én ennek most kifejezetten örülnék – minden újabb hírrel egyre gyanúsabb volt, hogy ez túl sűrű lesz, és ha mindent értelmesen ki akarnak bontani és nem csak egy Spidey2 szerű katyvaszra építeni az univerzumukat (ami ugye látszik, hogy necces), akkor két filmben jobban működhet. nem gond a duplázás, hajrá, csak akkor tényleg jó.

  (értem, hogy poén, de Tarr Béla vágása, meg a stúdiófilmeké között párhuzamot vonni…vicc vicc tudom, de a jó sört sem köpöm ki két korty után, mert nincs eléggé bor íze).

 15. Nem elvakult egy kissé mindenki ezzel a produktummal kapcsolatosan? Lassan ott tartunk, hogy ha nem szólna semmiről a film, csak szuperjelmezbe felöltözött emberek beszélnének egy sötét szobában, már akkor is imádná mindenki.
  Én nagyon negatívan állok hozzá, Zack Szájder szerintem egy kifejezetten rossz rendező, a 300-on kívül egy filmjét se bírom megnézni. Az, hogy most ketté szedik inkább tűnik pénznyelésnek, mint nem megoldható feladatnak. Főleg egy olyan univerzumban, amiben azért majdnem mindenkit lehet ismerni.
  Batman film volt
  Superman most volt nem rég (és haj de rossz is volt az)
  Innentől kezdve nehogy már 2-3 szereplőt ne lehessen bemutatni egy 2,5 órás filmben.

 16. fel kell építeni egy új Batmant, és elvonatkoztatni a régitől, de úgy, hogy ezt is magáénak érezze az ember, ez nem megy pár perc alatt.

  semmiről nem szólnak ezek, csak szuperjelmezbe bújt bohócokról – de amikor meg arra menne el plusz idő, hogy árnyékot rajzoljanak a karaktereknek, ne csak eszetlen bunyó legyen az egész, akkor meg az a baj :)

  nagyon végletek vannak itt is, mint mostanában minden blockbusternél. aki várja – az ostoba, és fanboy, aki utálja, az meg a teljes hollywoodi stúdiórendszert lerombolná, mert undorító hova tendál a világ. miközben a nézők 80%-a meg csak be akar ülni a moziba egy (remélhetőleg) jó látványfilmre.

 17. Ha jó a történet (látvánnyal úgysem lesz gond) akkor tőlem nyugodtan kettészedhetik. Egyébként is híve vagyok a motivációk alapos kibontásának. A felszínes érdekellentétek sosem tudtak megindítani. Meglátjuk mi sül ki belőle. Önmagában egy történet két részben tálalása nem feltétlenül jelent minőségromlást. Persze az is lehet, hogy kapunk két vacak részt. :) Meglátjuk, Batman érdekel engem úgyis.

 18. hát én inkább a látványtól félek
  man of steel is gagyin volt megcsinálva
  nekem ott a sztorival nem volt gondom, de az akciójelenetek nagyon amatőr módon lettek megcsinálva
  miközbe a mai technika azért alkalmas jó látványra

 19. aciddur: “Lassan ott tartunk, hogy ha nem szólna semmiről a film, csak szuperjelmezbe felöltözött emberek beszélnének egy sötét szobában, már akkor is imádná mindenki.” ezt honnan veszed? nézd meg a poszt egyetlen sorát

 20. Itt nem rólad van szó human, hanem az elvakult fanokról :)
  Amúgy most nem azért, de pl. Galaxis Örzőiben hány karaktert építettek fel, akikről konkrétan semmi nem tudtunk? 5-öt? Itt meg kettőt mindenki ismer, egynek megvan a más kis saját előzménye (Superman), Wonder Woman meg nem tudom még kik lesznek, azok meg alig fognak szerepelni benne.
  Nekem igazából a DC hozzáállásával van komoly problémám. A Nolanes Batman filmeket kisujjból kukázták, az új Superman baromi sok embernek nem tetszett, de ez nem érdekli őket, a teljesen vállalható sorozataikat (Arrow, Flash) meg leszarják. Pedig tök jól át lehetne kötni cumókat.
  Megnézem moziban úgy, hogy semmilyen elvárásom nem lesz a filmmel kapcsolatosan. Ha ezt az abszolut nullát sikerült Zack-nek és a buta DC stábnak megugrania, akkor én már nagyon elégedett leszek.

 21. DC univerzuma elég durván összetett, szóval nem hiszem, ha ketté lesz szedve, hogy időhúzós, unalmas lesz. Szerintem tele lesz történésekkel, szarkavarásokkal és belegondolva, még logikus is a két részre osztás, mivel itt kezdik el építeni az univerzumot és úgy a jó, ha rögtön belecsapnak a közepébe és ezzel felvezetnek rengeteg dolgot. Eleve az, hogy Batman Superman ellen lesz, már azt sugallja, hogy belecsapnak a lecsóba. 5 hónap lenne a két rész között, ami gyorsan el is telik, ezzel se lenne gond. Meg amúgy is a kettészedett változat második része lenne akkor, mikor a nem kettészedett változat része lenne, szóval ezzel csak jól járna a nép, na meg persze a stúdió is, persze csak akkor, ha jó a kivitelezés. Nagyon bízom a DC-ben, sokkal komolyabb és kegyetlenebb, durvább a világa, mint a Marvel-nek, eleve Batman világa alázza az egészet, szóval hajrá DC!

 22. Azért azt nem mondanám, hogy a Man of Steel sok embernek nem tetszett, inkább azt, hogy fele-fele arányban megosztotta a közönségét. Én pl. abba a táborba tartozom, amelyik kedveli, bár az a hosszú, majd egy órás gyentelés a végén tényleg fárasztó tud lenni néha. Vannak hibái, igen, de simán vállalható produkció.

  A kettévágásról: ha indokolt, jöhet, ha nem, akkor pedig nem, nálam ez ilyen egyszerű. Nem ítélek el egy filmet rögtön azért, mert hosszabban szeretnének elmesélni egy történetet. A Harry Potter-nél ezt nem lehetett másként megcsinálni, örültem neki nagyon, a Hunger Games viszont a másik véglet, ugyanis tényleg nem történt semmi a Mockingjay-ben (mondom ezt úgy, hogy kifejezetten szeretem a Hunger Games-t. Igazán minőségi kis film az sok YA között).

  Elhiszem, hogy a stúdió mindig a pénzért szedi ketté a filmet, igen, ez így van. De hozzá kell tenni, hogy nem a stúdió készíti a filmet, hanem az alkotók, akik egy film, két film, ugyanannyi pénzt kapnak. Plusz nekik nincs sok beleszólásuk. Szóval ez a film minőségét nem feltétlenül befolyásolja, az alkotók soha nem a pénzért szedik ketté. Ők mindent beleadnak, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a helyzetből. Ha van anyag, akkor sikerülhet (HP), ha nincs, akkor pedig nem feltétlenül (Hunger Games).

  A DC esetében viszont szerintem nem kell attól tartani, hogy nincs elég alapanyag, simán ki lehet tölteni ezt a kb. 4 órát. Főleg ha azt is beleszámítjuk, hogy minden film első vágása kb. 3-4 óra körül szokott lenni.

 23. abelh nem kritizálni szándékoztam Tarr Bélát, de a 7 órás műsoridő úgy gondolom mindenképpen figyelemre méltó – még akkor is ha nem viszonyítjuk a hollywoodi filmtermékekhez. Főleg ha tartjuk magunkat a szokáshoz, hogy egy filmet egyvégtében nézünk végig.

 24. Nem tudom miért fanyalog mindenki, nyilván több pénz a stúdiónak, de több szórakozás a rajongóknak. Ingyen nem adnak semmit. Ha van kellő anyaguk hozzá, miért landoljon a kukában?
  A “két részes” filmről és a várakozási időről pedig annyit, hogy tulajdonképpen a MoS folytatása lesz a BvS, ezt a 3 évet is ki kell várni.
  Én személy szerint örülnék neki, de tegyük hozzá, tetszett a Man Of Steel is, és nagyon várom a DC filmeket. Egyébként nem lenne rossz húzás a “semmiből” elhúzni ezt a dolgot. A sok DC kritikusnak jót tenne. Az más kérdés, hogy nagyon nem tartom valószínűnek.

 25. pénz pénz pénz pénz a pénz a fontos, nem a film, dőljön a péééénz, a rajongó nem számít, a mozinéző másodlagoooos, dőljön a péééénz

 26. Remelem az elsöben elmeselik Batman eredettörtenetet, a masodikban meg supermanet, mert egyiket sem ismeri meg senki es mivel uj szineszek lesznek es uj rendezö, igy bizony jussuk, hogy nekik is legyen sajat szinvilagu kezdetük.

  Remelem dupla aron vehetem majd meg ra a jegyet a filmenkenti negyoras unalom miatt, amit kapok.

 27. Hunnenkoenig: mi, miről beszélsz? Ez a Man of Steel folytatása, ugyanaz a rendező és színész, nem lesz semmiféle új eredettörténet Superman-nek…

  Amúgy már a Variety is megerősítette, hogy kamu…

 28. anthony: vagyis Cavill a semmitmondó válaszai mellé említette. De komolyan, a csávó ilyeneket eresztett el: “When asked if “Batman v Superman” would be more epic than Marvel’s “The Avengers,” he replied: “You’ll see.”” VICC

 29. human: jaja, igen, pontosítva Cavill ejtette el. De nyilván keményen be van fogva mindnek a szája, nehogy elkottyantsanak valamit…

 30. ezért nem értem, hogy szerinted megerősítette, amikor kb 0 konkrétumot mondott igazából, tökéletes pr válaszok, ha el is kotyogná színész, az nem ilyen választ adna a többi kérdésre.

 31. Igaz, végülis lehet idézőjelben mondani, hogy “megerősítette”, de ameddig nem jön újabb hír, addig ami a Variety-ben jelenik meg, az számít mérvadónak, mert ők azért nem nagyon szoktak sz*rozni. Legalábbis én mindig irányadónak tekintem.

 32. “Hunnenkoenig: mi, miről beszélsz? Ez a Man of Steel folytatása,”

  Akkor meginkabb köszönöm szepen. A Man of Steel egy überfostaliga volt, akkor legalabb megsporoltam megint paerezer forintot.

  Majd tekabol lefekveshez altatonak jo lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.