16 hozzászólás a “Yellow Jacket, Ant-Man ellenfele” bejegyzéshez

  1. ESETLEGES SPOILER

    Ez már csak azért is érdekes, mert a képregényekben maga Hank Pym veszi fel a Yellowjacket nevet- többek között. A karakter- ha jól tudom- soha nem volt szuperbűnöző, de nálam olvasottabbak biztos kijavítanak.

  2. Alapvetően Hank Pym-nek elég durva dolgai vannak, a maga értelmében abszolút nem követendő

  3. A karaktert ismertem, mondjuk egy én spec egy olyan formában aki hatalmasra nőtt meg (mint Pym-nek a Giant Man alteregója) ugyanakkor az viszont most esett le, hogy “Darázs” a név amit jelent. (ugye hamár a rovaros vonalon maradunk :D)

  4. Csigusz.
    Yellowjacket magyarul nem Fullánk volt ?
    Darázs meg hangya barátnője, felesége ?

  5. csak szerintem hasonlít baromira az ant-man és yellow jacket sisakja ultron fejére?

  6. SPOILERes lehet:

    Darázs, Janet van Dyne tényleg Hank Pym neje. A trailerben feltünik egy rövid fekete hajú nő, aki képzi Scott Lang-ot, na ő valszeg Hope Van Dyne, Hank és Janet lánya, későbbi Darázs (Wasp). Janet valószínűleg visszaemlékezésben lesz majd csak, sok apró jelenet eleve olyan mintha az Agent Carter időszakában játszódna, az itteni Pym fiatalkorában.
    Eredeti 616-os univerzumban Yellowjacket tényleg Hank alteregoja volt, miután Scott átvette a Hangya szerepét. Scott ellopta a visszavonult Hangya felszerelését hogy bankot raboljon, kellett a pénz a beteg kislányának. Később full-time avenger lett, aztán felrobbantották, most valamiért megint él…
    Érdekesség, hogy az Ultimate univerzumban ugyanez a Yellowjacket Ultron alteregója volt, majd később lett Pym-é.
    Rita deMara, egy bűnöző spiné volt a második yellowjacket, lehet őt vették alapul. A csaj a gonoszkodás után kapaszkodj meg, a Guardians of Galaxy 31. századi felállásának tagja lett. Egy megvadult Tony Stark tesz pontot a karriere végére.
    Ultront eredetileg Pym alkotta, ez volt a legnagyobb bűne (meg az, hogy agyonverte a nejét, és azért sokkal többet bűnhődött mint a világot majdnem kiirtó AI létrehozásáért). A filmekben tuti nem lesz meg az összekötés Hank és Ultron közt, de a sisakbeli hasonlóság innen eredhet, noha Yellowjacketnek mindigis maszkja volt (feltünően béna, egy kis darázzsal a mellkasán)

  7. Darázs, Hangya, Fullánk, mintha a Maja a méhecske szereplőit olvasnám.
    Minél több infót kapok a filmről, az annál gázabb és gázabb lesz.

  8. Azért azt az eddigi filmeken is lehetett látni, hogy kicsit szabadabban veszik a már megrajzolt/megírt képregényvilágokat, de részemről amiíg egy élvezhető sztorit adnak semmi gond nincs ezzel. Érdemes utánanézni ennek a Darren Crossnak aki ugye Yellowjacket lesz most, ez is egy kis mash-up hogy úgy mondjam.

    Én mindig is szerettem Pym karakterét, pont azért mert ő A pacifista az avengersben, de mellette elég sok probléma is az ő nevéhez köthető, ahogy az már az előttem kommentelők is írták.

    Én úgy emlékszem, h Yellowjacket “képessége” a fegyvere volt, amivel ha eltalált elteleportált vhogy egy minibörtönbe. Itt ez sajnos nem lesz, úgyhogy feleslegesnek érzem Yellowjacket-et főgonosszá tenni, úgy h csak a neve lesz köthető a marvel világhoz.

    Bocsi a hosszú kommentért :D

  9. Képzelem.

    Első óra: hülye gyerek rabol, lecsukják, megy a monológ.
    Második óra: felveszi a ruhát, elküld pár nagy viccet, részt vesz két akció jelenetben.
    Harmadik felvonás: a gonosz figura bedurcázik, felveszi ezt a sárga ruhát, elrabolja a lányt, ütik egymást 4 percen keresztül, vége.

    After Credit: mégse halt meg, valaki feltámad, na majd a következő rész!!!

  10. Skate nem semmi élettörténete van :)
    az embernek bezsong a feje, csak kapkodja a fejét :)

  11. Sanosuke: igen, az is egy igen katyvasz dolog, kisebb időugrásokkal teljesen lekövethető amugy hogy ki kicsoda. A legnagyobb meglepetés a sok évvel későbbi Hobgoblin Lives miniszéria, amiben kiderül, hogy Ned Leeds sose volt Vészmanó.

    Itt Pym karakterével cseszik el, hogy öreg és visszavonult meg pincében dolgozik amikor Cross viszi a vállalatát zakóban. Pym egy közönségkedvenc figura is lehetett volna, jópofa dumákkal, aztán a maga viselt dolgaival meg szépen lassan sokkolni tudták volna a közönséget.

  12. off téma.

    miért van az hogy a Vasember 2 és a TDKR volt az utolsó olyan dvd kiadás amihez volt második lemez tele extrákkal ?
    az új szuperhősös filmekhez már semmi extra nem jár.
    biztos sokan szeretik nézegetni az extrákat, hogyan készült, a kulisszák mögött stb, mint én is :)

    világ szinten is ez van, vagy csak itt nálunk ?

  13. Nem Wasp-ra gondoltam, hanem ha beírjátok a keresőbe, hogy “yellowjacket” kijön egy rakat képet darazsakról :) És erre értettem, mert eddig nem tudtam, hogy angolul így van a darázs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.