27 hozzászólás a “Felejtsük el a Hobbitot” bejegyzéshez

  1. Pont nem érdekel más véleménye. Nekem tetszett a Hobbit is, de a Gyűrűk Ura azért pár ponttal többet kap.

  2. Szerintem megvalósításilag mindkettő remekül sikerült (és itt nem csak a látványt értem, meg a HFRakármicsoda4D-t, mert én 2D-ben néztem mindkettőt), elég csak a bevételeket nézni és a forgatási közösséget, amit ez az egész alkotás jelentett (mindkettőnél). Az hogy az egyik zömmel egy 200 oldalas mesekönyvből született, míg a másik egy nagyregény-trilógia, meghatározta kicsit a kereteket. Jó mindkettő, más miatt.

  3. Én is imádtam a Hobbitot. Különösen ezt az utolsó részt. Kicsit olyan volt, mint a LOTR piciben.

  4. Szerintem is jobb a LOTR, de a Hobbit-trilógia is kiváló, és végtelenül élvezhető filmsorozat. Nyilvánvalóan a LOTR-t nem múlja felül (felül lehet azt múlni?), de nem is szándékozik, és szerintem nem is lenne fair ezt várni tőle. Önmagáért kell szeretni, saját maga kategóriájában pedig rendkívül értékelhető.

  5. Az első képről mindig az jut eszembe, hogy amikor meglátom azokat a szobrokat végigfut a hátamon a hideg, annyira epic az egész jelenet, meg a hatása az egésznek. A GYU verhetetlen, de a Hobbit csak “jó”.

  6. The.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.Extended.Edition.2001.Read.NFO.1080p.BluRay.DTS-ES.x264.HuN-MWT

    PONT.

  7. Egyetértek a Hobbit egy nagyon jó kis trilógia volt. Azért még mindig Peter Jackson az egyik legjobb Blockbuster rendező meg amiylen munkát és perecizitást és szenvedélyt belevittek. Minden tisztelet a Galaxis örzőinek vagy az új X-men-nek is ha ezt az évet vesszük, de nem egy kategória. A LOTR az meg télleg LOTR.

  8. A Hobbit egy jó sci-fi. A táguló világegyetem a témája: ami régen 1 könyv volt, az ma már három.

  9. @ Slash: pont az volt a baja, hogy NEM vittek bele szenvedélyt, egy franchise-t meglovagló, pénzre hajtó, érzelemnélküli iparosmunka volt.

    @ zsoltiabéka: Nyilván, egy Adam Sandler rajngónak a Hobbit egy non-plus-ultra lehet.

  10. pepperoni: Láttad a bővített változat 9 órányi extráját? Ha nem, akkor ne állapítsd meg, mennyi szenvedélyt és lelket raktak a filmbe… Mellesleg Mégegyszer mondom, a filmalkotók ugyanannyi pénzt kapnak. A producerek nyilván a pénz miatt csinálják, de a készítőknek nem sok beleszólásuk van…

  11. A Hobbit 2. es 3. reszen bealudtam. A 2. reszen egyszer 15 percre, a 3. reszen ugy 5x 10 percre. Pont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.