Pókember akkor a The Avengers: Infinity War – Part I-ben jöhet?

A Captain America: Civil Warba már csak cameo szintjén kerülhet, de az Ultron utáni helyzetben valószínűleg a Spider-Man is fel fog tűnni. Mármint spoilerek nélkül bővebben nem lehet kifejteni. Komolyan mondom, ha valaki elolvassa ezeket a filmes híreket mélyebben, akkor az Ultron már csak egy lépcsőfoknak érződik, amin “legyünk már túl”, nem pedig egy cool nyári blockbusternek.

Szóval az Avengers 3 part 1-nek (ehh) kell egy tényleg nagy karakter. Ne feledjük, hogy ez nem Garfieldot fogja jelenteni, és nem fognak eredettörténettel szarozni. Már ha megegyeznek a Sonyval végül tényleg. Elvileg ugye most januárban dől el a dolog, nem véletlen, hogy erősödött ez a pletyka.

28 hozzászólás a “Pókember akkor a The Avengers: Infinity War – Part I-ben jöhet?” bejegyzéshez

 1. Jó lenne ha a Pók bekerülne a csapatba a Marvel tálalásában, de ettől függetlenül remélem a Sony is folytatja a szériát.

 2. @Rolee: nem tudom, hogy mennyire volna jó ötlet két különböző Pókot párhuzamosan vonultatni egymás mellett. Már a Maximoff ikrek helyzete is elég faramuci…

  Az amúgy tényleg érdekes lenne, ha egy igazi tinédzser Pókembert kapnánk, viszont ott meg felmerül színész kérdése, aki elég fiatalnak tűnik, és képes színészkedni is.

  Másik kérdés: néger Pókember lehetősége? (:

 3. Daniel : jó ötlet lenne, szerintem Garfield nem nagyon tesz hozzá semmit Pókember figurájához, és ő már így is túl tinédzseres

 4. nekem pont ez a kapkodás a bajom az egésszel, hogy az 5 éves terv alapján kell nagyüzemileg gyártani a filmeket… szerintem ez a minőség kárára megy majd

 5. Baromsag !! Szánalmas Latino Review “híre” megint az egész.

  HA születetne bármilyen egyezség akkor Spidy a Civil Warban lenne először, DE sajnos a megbizhatobb infók alapján egyelore nincs semmilyen alku.

 6. Örülök a Pókembernek, nekem csak az nem tetszik, hogy olyan sok hősük van már, hogy utána egyik sem fog elég játékidőt kapni és akkor parkolópályára kell őket tenni vagy esetleg kiírni.

  A több éves terv miatt viszont így egy szép összefüggő filmsorozatot nézhetünk.

 7. Az is egyébként egyre nyilvánvalóbb, hogy eddig évente volt egy, majd két film, s most szép lassan próbálnak hárommal megbírkózni. Remélem nem lesz ez nekik nagy kihívás ennyi bevétellel és a minőség rovására sem fog esni.

 8. Sony makacssága egyszerűen irritáló. Egy ilyen lehetőséget nem ragadnak meg, megérdemlik, esetleg bebuknának a töketlenkedésük miatt véglegesen a franchise terveik és visszakerülnek a Marvelhez a jogok ezáltal, néznek majd banbán maguk elé akkor.

  Fox felkereséről már nem is álmodok ez ügyben. Akkor lenne igazi a dolog.

  http://imageserver.moviepilot.com/infinity-war-avengers-infinity-war-could-be-a-bigger-deal-than-we-think.jpeg?width=1480&height=786

  Spider-Man benne lesz az Avengers 3 két részében, az a csodával lenne határos. Reménykedni még lehet, tényleg létrejön a megállapodás. Addig veszett fejsze nyele.

 9. Hát aki ismeri az Ultron sztorit az számára nem is tudom miért kellene súlya legyen..

  Pókit meg várom, nekem Garfield is megfelelne.

 10. Én nagyon szurkoltam, hogy a Civil Warban is feltűnjön fontosabb szerepbe, de ez se rossz!

  Mondjuk a híroldal nagy része azért találgatás, igazából semmire sincs itt még biztosíték, láthattuk tavaly, amíg nem kötötték meg az alkut RDJ-vel, addig készek lettek volna átírni a forgatókönyvet is! Hát nem tudom Tony Stark nélkül hogy lett volna Civil War?

  Szóval hiába előre tervezés meg minden, rengeteg minden közbejöhet! Bárki is lesz Garfield helyett, a Mavrel eddig se tévedett casting során nagyot, most se hiszem, hogy fog!

 11. Garfield, szerintem is maradhatna (elég tinédzseres), de ha mást választanak se lenne gáz, többnyire úgy is a póköltözetben látnánk.

 12. Szerintem meg el kéne felejteni Garfield-ot és az egész Sony maszlagot, amit eddig a pofánkba nyomtak, Pókember címmel.
  Tudom volt 1-2 ember akinek tetszett, de a nekem borzalmas volt a legutóbbi Pókember film.
  Engem az se érdekelne, ha jönne egy újabb reboot, csak végre legyen egy hangulatos film, szerethető karakterekkel.

 13. Annyi pénze van a Dizninek mint az állat, miért nem vásárolják meg a jogokat végleg? Jó filmmel úgyis visszajönne a lóvé. Tini Pókembert meg nem szeretnék látni, egy 30 körüli normális Peter Parker kellene.

 14. De Pókember tini… Ez a karakter lényege… Hogyan egyezteti össze a tinédzser problémákat a szuperhősléttel. Ezért azonosult vele tinédzser fiúk milliói…

  Palacsinta: Nem csak “1-2 embernek” tetszett. Azért elég sokan elmentek rá, ez a bevételekből is látszik, valamint a kritikát is inkább fele-fele arányban megosztotta.

 15. Jaja, a nagy sikerű 90-es évekbeli rajzfilmben is “tini” volt, és azért volt sikeres… ugyan már. :)

 16. Johnny: Lehet hogy ott nem volt az, de az kivételnek számít. Póki lényegének része, hogy ő tini, ráadásul kiközösített. Legalább annyira a lényege, mint Tony Starknak az alkoholizmus. Bár lehet, hogy a Marvel ezt is felhígítja majd, és csak a nevében marad Pókember…

 17. Szerintem meg a marvelt már nem is érdekli a pókember, az ő szálát felhúzzák black panther-re és kész, biztos hogy nem fognak osztozkodni a sonyval a bevételen.

 18. Póki nem örökké 16 éves, számszerűen nem tudom, de a képregények nagyobb százalékában felnőtt, 25 év körüli.

 19. csinálhatnának párhuzamosan egy másik bosszúálló filmet.
  és a magyarul megjelent Marvel extra 2. számától lévő történet lenne benne, Zénó Báró és a Mesterbűnözők megtámadják a Bosszúállókat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.