Van esély a 28 Months Laterre?

Alex Garland, a 28 Days Later írója és a 28 Weeks Later producere azt mondta, hogy mostanában újra előkerült a téma és komoly esély van arra, hogy legyen a filmből valami. “We’ve just started talking about it seriously. We’ve got an idea.”

Bár egyelőre még nem egyeztek meg semmiről, mert bonyolult (pénzes kérdések merültek fel a stúdiótól?), de “Danny [Boyle] and [producer] Andrew [Macdonald] and I have been having quite serious conversations about it so it is a possibility. It’s complicated. There’s a whole bunch of reasons why it’s complicated, which are boring so I won’t go into, but there’s a possibility.”

8 hozzászólás a “Van esély a 28 Months Laterre?” bejegyzéshez

  1. Hát ha lesz is belőle valami, nem hinném hogy 2017-18 előtt megjelenne, de azért várós

  2. Hogy egy kis ellenző is legyen, én nem várom, szerintem már tök unalmas évek óta a zombis film.
    Miért kell mindent feldobni zombikkal? :/

  3. A 28 nappal sorozat teljesen más mint a zombis filmek,mezért is olyan nagy kedvencem. Itt ha megfigyeled a filmekben, nem a halottak élednek fel, és nem is lesznek emberefeletti erejűek, épp ezért is halnak éhen pár hét alatt a második filmig. Nagyon remélem hogy nem egy World War Z stílusú cuccal térnek vissza.

  4. Én imádom,az apokaliptikus-zombis-fertőzöttes filmeket,de nekem már a 2. sem hozta az 1. szintjét ugyhogy nem igazán érdekel egyenlőre lesz e 3. vagy sem :)

  5. Én nagyon örülnék neki!

    Viszont Alex Garland azt is említette, hogy egyre kevesebb esély lesz a Dredd 2 megvalósítására :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.