Batman vs. Robin-előzetes

Gondolom mindannyian tudjátok, hogy “DVD-ken” ezerrel jönnek a Batman filmek, itt a következő, a Batman vs. Robin előzetese. A Batman: The Court of Owls történeten alapszik.

17 hozzászólás a “Batman vs. Robin-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szuper, imádom a Batman rajzfilmeket, többnyire jól sülnek el (bár a legutóbbi Arkham picit csalódás volt, de ugye előtte meg a Dark Knight Retunrs… OMFG)

  2. Reméljük jó lesz, bár én sajnálom, hogy ezt a jó kis sztorit egy Damian Batman ellentétre használják.

  3. Érdekes, hogy képregényben és animációban mennyire jó Batman karaktere/világa, de szinte lehetetlen átvinni jól filmbe, persze szeretem Nolan-s verziókat, de az a saját elképzelése volt

  4. Az új 52-es Justice League is jóra sikerült szerintem, az is folytatásos (War, majd idén januártól az Throne of Atlantis).

  5. Én csak annyit sajnálok, hogy ezek az egész estés filmek nem függnek össze, párat láttam, de vannak benne apró ellentmondások (ahogy a képregényekben is vannak a retconoknak köszönhetően). Összevissza ugrálnak a különböző Batman-érákban, pedig, ha jól össze is lehetett volna fűzni őket úgy, hogy megmarad a képregényes alapanyag sztorijának a nagyja.

  6. Szkifi WTF? A Throne of Atlantis egy full más film,ez a Batman: The Court of Owls-nak a trailere. Ennyire azért nem nehéz a szövegértése ennek a 3 soros hírnek.

  7. Szkifi szövegértésből csillagos ötös xd Várom, szeretem ezeket a Batman rajzfilmeket.

  8. Cápi: A szövegértésem hibátlan, lehet, hogy a fogalmazásomra nem kapok csillagos ötöst. Úgy értettem, hogy a Throne of Atlantis mellé lehetett ez a trailer (mint extra), mivel az most jött ki.

  9. Ha a mostani New52-ből a Justice League War-ból készítenék a rendes filmet, az nagy húzás lenne! Habár abban ott találkoznak először! Ez nagyon jól meg lett csinálva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.