19 hozzászólás a “Forog az Apple-film” bejegyzéshez

 1. Bocs, de már megint? Hanyadik Apple-film lesz ez már a sorban? Értem, hogy van potenciál a témában, de hagyni kellene állni kicsit a vizét szeritem, mert a Jobs okozta keserű szájíz sem múlt el egyelőre…

 2. Chocho: Megint? Ez még mindig az, ami miatt eddig ment a vergődés. Nem úgy volt, hogy nincs főszereplő? Vagy csak mi nem tudunk róla? :D

 3. Kicsit azért megcsúsztak ezzel, és még hol a premier.. Mondjuk díjátadókon biztos kajálni fogják.

 4. Epp a multkor volt a tvben egy doku. Valami volt az urgeben, mert nagyon elkapta a dolgokat. En sem vagyok egy nagy apple fan, de ket andoidos tablet utan vegul en is ipadot vettem, korabban ertekesitettem Mac szamitogepeket (12 evvel ezelott), nagyon viccesenek tartom azt a gorcsos megfelelesi vagyat, amivel az iphone tulajdonosok hiszterikusan veszik meg az uj S es X+1 modellt… De ez csak annyi, hogy nem en vagyok a celcsoport.
  Jobs tudott valamit. Es nagyon megcsinalta.

 5. Remélem az éhbérért dolgoztatott öngyilkos kinai rabszolgák is benne lesznek, az adócsalások, meg az apple lényege is, méghozzá az hogy más gyártok alkatrészeiből sz.rul összerakott túlárazott fosokat árulnak. Ha már steve munkásságárol szól majd a film, a lényeg talán nem marad ki:)

 6. Milyen Apple film? Úgy tudtam Jobs film lesz, marhára nem ugyanaz…
  A téma nekem annyira nem moziba csábító, bár tisztelem Jobs munkásságát, és Sorkin neve elég garancia, hogy jó film lehet ebből. Majd meglátjuk!

  @Johnlocke, szerintem fórumot tévesztettél, keresd a sötét hater cimboráidat valamelyik tech-oldalon! :D

 7. “Remélem az éhbérért dolgoztatott öngyilkos kinai rabszolgák is benne lesznek, az adócsalások”
  Igen, semelyik nagy multinál nem fordulnak elő ilyenek…

  “más gyártok alkatrészeiből sz.rul összerakott túlárazott fosok”
  Ezen csak kacagni tudok. Próbálj meg PC-n nagy megrendelőknek határidőre dolgozni, aztán majd igengyorsan rájössz, miért dolgozik _minden_ komoly grafikus, zeneszerző, stb. Apple gépeken.

 8. Élien
  Azért mert az Apple nyomatja a dolgot úgy, hogy ilyen helyekre kerüljön el a termék. Windowson is simán ellehet dolgozni ezekkel a dolgokkal, ezt mondom úgy mint grafikus tervező. Csak Apple cég centrikus, a Microsoft meg civil centrikus, igazából bármilyen jó gépen lehet jól dolgozni, a teljesítmény a fontos, nem a név, csak sok helyen már ez fontosabb, mint bármi más érték, ezért szaladgál sok ember okos telefonnal hatalmas harapott alma logóval.
  Amúgy Apple-nek kevés saját ötlete van, csak neki volt pénze és annyi embere, hogy előbb kiadja, mint bárki más. Számomra az ilyenek nem különböznek az olajcégektől, nem látok benne semmi tisztelni vagy felnézni valót, szóval nem is izgat a téma, tőlem lehet belőle ezer film is.

 9. Minek? Újabb hype annak a drága “szarnak”. Jobs meg hidegen hagy,ez az egész Apple szféra hidegen hagy..

 10. érdekes amíg élt senkit sem érdekelt, nemrég meghalt és most meg több filmet is akarnak róla :D

  vajon az alma cég mennyi pénzel segíti a filmeket ?

 11. Sanosuke: még életében készült róla film, rengeteg embert érdekelt az élete már akkor is, nem tudom honnan szedted, hogy “senkit nem érdekelt” amikor az egyik legügyesebb CEO volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.