A Batman vs. Superman bunyó amire vártunk?

Egy tapasztalt koreográfus beszélt arról, amire sokan várunk: a Batman (mégiscsak VS.) és Superman közötti bunyóról. Valahogy hihetővé fogják tenni a dolgot elvileg.

There’s a thought that Batman has no chance, that the Superman will squash him like a bug, but when you see the movie, and how it all comes out, there’s a very intelligent explanation as to why they would have a firsthand confrontation, though it seems to be totally to Batman’s disadvantage.

Sőt, szerinte Zack Snyder egy dologban jobb Nolannál, mégpedig az akciójelenetekben, főleg a közelharciakban. (Ez kicsit azért vicces, mert a mostanában készült legőrültebb amerikai filmes bunyó az Inceptionben volt.)

Don’t get me wrong, Nolan is great, my hats off to him… but I think that he did not pay too much attention to the fights, those are the kind of details that Zack, being so physical himself, loves preparing. I think there’s going to be a big difference when you see these Batman fights in comparison to the previous ones.

Elvileg a forgatáson dolgozók olyan pólót kaptak, amin a fent kép volt, bár ez nem 100%.

36 hozzászólás a “A Batman vs. Superman bunyó amire vártunk?” bejegyzéshez

  1. ha ez tenyleg a TDKR kepregenyre fog epulni, akkor kivancsi leszek, hogy hogyan fogjak osszehozni a kesobbi JL filmmel… meg egyaltalan… mindenfele elozmeny nelkul igy belecsapni a lecsoba… nem tetszik ez nekem…

  2. Lehet hogy összébbhúzzák az idővonalat, és nem a nyugdíjból, hanem csak pár év szabadságról tér Batman vissza.
    De minek ez, mikor ott a teljesen fasza TDKR rajzfilm?

  3. Hacsak a Denevérember nem szerez valami kriptonitot :S

    Update: most beleolvastam a Frank Miller féle képregény összefoglalójába, hát visítottam a röhögéstől :))

  4. Nem lesz itt finomkodás az biztos :)
    Amúgy kiderült már hogy akkor két részre lesz-e bontva a sztori vagy sem?

  5. robert: erre nem sokat építenék, abban az interjúban nem Cavill ült ott hanem a betanult PR szöveg

  6. Korum: menjél, játszál szépen a TDKR rajzfilmjeiddel és hagyd a felnőtteket filmet nézni!

  7. CellarDoor says:
    2015. January 21 at 13:31
    Korum: menjél, játszál szépen a TDKR rajzfilmjeiddel és hagyd a felnőtteket filmet nézni!

    Megsúgom neked, hogy a TDKR mesében sokkal több komolyság szorult, mint a legtöbb filmben amit manapság kiadnak!!! -.-‘

    Bírom az ilyen begyepesedett agyhalottakat, mint te akik ugatnak, hogy ők felnőttek és nem néznek mesét meg az kisgyerekeknek való stb. De akkor mi a fa..rt nem tudsz normálisan megnyilvánulni ha te felnőtt vagy? -.-‘

    Egyébként meg a képregény filmek is mesék csak a mihez tartás végett. SŐT minden egyes film mese, hisz egy történetet mesél el!!! Csak más nevet aggattak rájuk, az ilyen észlények, mint te meg azt hiszi felsőbbrendű mert ő csak élőszereplős filmet néz. De láthatóan még írni sem tanult meg.

  8. CellarDoor

    Arra rájöttél, hogy nem minden(sőt) “rajzfilmet” gyerekeknek szánnak? A képregény alapjául készült TDKR-t sem.

  9. korum: Azért egy nagy költségvetésü Blockbustert ne hasonlitsunk már egy rajzfilmhez. Az a fil szerintem biztosan fog hozni 600-700 millió dollárt. Hülye lenne a stúdió nem kihasználni, hogy nála vannak Superman és Batman jogai. Az meg hogy hogyan oldják meg a bunyót majd kiderül a filmből.

  10. Személyes véleményem, hogy Zack Snyder a szunytok (a Men of Steel-el is alkotott egy közepes semmit kb)…szóval nem várok csodákat a filmtől.
    (Pedig Batman rajongó vagyok.)

    CellarDoor says:
    2015. January 21 at 13:31
    Korum: menjél, játszál szépen a TDKR rajzfilmjeiddel és hagyd a felnőtteket filmet nézni!

    ÚRSITEN!!! xD tyűű van baj :D

  11. A TDKR mesét végigszenvedtem, valami hozzászóló miatt, de ne hasonlitsuk inkább semmilyen filmhez. Borzalmas, marhaság az egész.
    Kb, annyira lehet komolyan venni mint az Austin Powertst.

    Erre a “very intelligent explanation”-re meg kiváncsi leszek! :)
    Talán éri Batmant valami gamma sugárzás, amitől Bat-Hulk lesz és lepattan róla a lézer?
    Ha komolyan nézzük, Supermen egy másodperc tört része alatt csinálna hamut Batmanből, 15 km-ről, öltözhetne bárilyen páncélba.

  12. a képregényben volt hogy Superman csak meglegyinette a Pókembert és majdnem belehalt, akkor mi lesz Batmannel :D

  13. Mondjuk visszatérve a cikkre, szerintem annyiban igaza van, hogy Snyder jobb akciót bír rendezni, szerintem a TDKR Batman vs. Bane verekedései borzalmasak voltak.

  14. Igazat adok a csávónak, hogy Snyder jobb akciójeleneteket hoz össze, mint Nolan. Az Eredetből emlékszem a bunyókra, de azok teljesen átlagosak voltak. És Batman (SPOILER) állítólag lenyúlja Zod testét a hadseregtől, aztán majd “kinyeri” valahogy az erejét, és mehet a fight.:)

  15. Snyder inkább jobban tudja használni a lassított jeleneteket. Lehet véletlenül kicserélte a lassítást akcióra a kedves nyilatkozó :D

  16. Sanosuke says:
    2015. January 21 at 19:44

    “a képregényben volt hogy Superman csak meglegyinette a Pókembert és majdnem belehalt, akkor mi lesz Batmannel :D”

    nyilvan volt ilyen. superman dc, spider-man marvel.

  17. @17. Bruce

    Szerinted az a fekete lóf*sz amit nyomkodnak meg használnak mint kütyüt micsoda? :D

    Arra reagálva, hogy Superman miért nem lézernézi ketté Batmant 200 km-ről, hát azért, mert jól nevelt és nem pusztítani akar. A zöld íjásznak is csak lekapta a karját, de nem ölte meg. (Rá is baszott :D )

  18. klayton: Persze hogy volt olyan. A DC és a Marvel útjai többször is keresztezték egymást. Van közös Pókember vs Superman képregény. És van Pókember vs Batman is. Úgy ahogy van Superman vs Aliens és Batman vs Predator is.

  19. klayton: volt Spiderman Vs. Superman, megjelent Magyarországon is még a régi, kandi lapok-os időkben. A sztorira már nem emlékszem, Clark KEnt/Superman valamiért New York-ba jött, és Pókember bepipult rá valamiért.
    Nem volt nagy csata, Superman helyretette hamar, aztán ki is békültek.
    A többi crossover-t nem ismerem.

  20. Ha Bruce kap egy maflást, hiába van rajta a Clarkbuster armor, a belső szervei az iszonyatos gyorsulástól ott helyben leszakadnak. :)

  21. Hát megemelem a kalapom ha ebből kihoznak egy olyan valamit amire azt lehet mondani, hogy nem hülyeség és nem számítottam rá. Elképzelni nem tudom h. kriptonit nélkül hogyan győzhetné le Batman, ha meg az is kell hozzá akkor egy lerágott csont

  22. Hát nem is tudom, azért elég nagy pusztítás volt nem közvetetten Szupi miatt, de azért volt köze hozzá. Ez lehet egy esetleges ok, amiért egymásnak esHETnek, de más is történhet akár, mert ugye Lex-ről semmit nem tudunk még.

  23. Nem biztos, hogy leveri Batman Supermant a filmben, max okoz neki néhány kellemetlen pillanatot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.