DiCaprio a The Revenant első képein

Alejandro González Iñárritu (Birdman) új filmjében, amit elvileg télen nézhetünk is. Még forog, az extra, hogy emberek által nem annyira látogatott területeken veszik fel, és csak természetes fényt használnak, ami nagyon jól hangzik.

A történetről már volt szó: “A 19. században játszódik, Caprio egy prémvadász csapat tagjaként megsebesül, a társai pedig a kését, pisztolyát elvéve hátrahagyják.”


Persze utóbbi forgatási kép, nem konkrét képkocka.

17 hozzászólás a “DiCaprio a The Revenant első képein” bejegyzéshez

 1. Nálam az év legvárósabb filmje. Már most sajnálom Dicapriot, mennyi cikk fog róla szólni,hogy megint hajt az oscarra :/

 2. Hát nem is fog idén Oscar-t kapni sajnos…. Az American Sniper tarolni fog már csak a témája miatt is. America= War, War= America. Bradley Cooper hülye lett volna kihagyni.

 3. Nem tudja valaki, hogy a Jan 16 UK premier-től függetlenül, még idén év végén is bemutatják egykét amerikai moziban, hogy bekerülhessen a 2016-os Oscarra, vagy csúszik ezzel 2017-re?
  Ezzel simán nyerhetne már Leo…

 4. “Hát nem is fog idén Oscar-t kapni sajnos…. Az American Sniper tarolni fog már csak a témája miatt is. America= War, War= America. Bradley Cooper hülye lett volna kihagyni.”

  A Sniper tavalyi film, ezt meg idén decemberbe mutatják majd be.

 5. Ez a természetes fény dolog elég érdekes. Akkor jó gyorsan kell forognia egy-két jelenetnek. Mert nem elég, hogy napok, de órák alatt változhat a beállítás. Kíváncsi lennék ezt, hogy oldják meg. Lehet fáklyákkal :D az is természetes fény.

 6. Producer: az UK dátum miért fontos? Ha azt írják, hogy decemberben lesz mozikban akkor valszeg bemutatják Amerikában időben, hülyék lennének kihagyni.

 7. hogy jött ide az American Sniper? Miért hiszi mindenki, hogy tarolni fog Oscaron? Ne legyetek már ilyenek, a Lone Survivor jelölést sem kapott pedig full amerika volt az is.

 8. anthony711: nem ez az első film, amit természetes fénnyel forgatnak. Ilyen volt az Élet Fája is, vagy To the Wonder, szerintem a Birdman is, bár azt nem tudom biztosra. Lubezki általában így dolgozik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.