Batman feltűnik a Suicide Squad filmben?

A Forbes hozta le, nem a Blikk, szóval elvileg Batmannek a Jokerrel (Jared Leto) lesz egy közös jelenete valamikor a Suicide Squad vége felé. És mostanában 2019-et pletykálják az új Batman film évének.

És ha már a Squad, eddig nem hoztam le mert apróság szerintem, de Tom Hardy dobbantott a filmből, mivel egyre kisebb lett a karakterének a fontossága és játékideje. A szerepét felajánlották Jake Gyllenhaalnak, de ő sem fogadta el. Ez utóbbi mondjuk nem lepett meg, Jake láthatóan furcsa, színészibb filmeket akar csinálni mostanában, nem blockbustert. Mondanám, hogy húzott egy McConaugheyt, de az ő karrierje sosem volt olyan mélyen. A Squadban azért marad bőven sztár (és Jai “baltaarc” Courtney) , ezért sem rendít meg a Tom Hardy hír annyira.

26 hozzászólás a “Batman feltűnik a Suicide Squad filmben?” bejegyzéshez

  1. Ennek a Jai gyereknek az arcán kéne dobbantani egyet surranóban. Sajnálom Hardy-t, mert remek színésznek tartom és Isten adja, hogy a rá szánt játékidőt egy az egyben megkapja az új színész, mert ha az a butefejű Courtney még ennél is több szerephez jut, tökön szúrom magam.

  2. Elvileg Joker dobbant a börtönből és valahogy így találkoznak! Azt is írták, hogy ezzel akarják esetleg megalapozni az önálló Batman filmet, amiben ismét Joker lesz az ellenfél?! Ez jó kérdés!

    Továbbá írták, hogy a J.L.-ben azt akarják, hogy a Sons of Anarchy-ban a főszereplő srác legyen a Zöld Íjász! Mondjuk ez szerintem nagyon jó választás lenne!

  3. Ezeket sose tartom jó hírnek, mert számomra mindig azt sejtetik, hogy a forgatókönyv vagy maga az elképzelés nem jó. Na de reméljük, hogy csak a saját karakterével nem egyezett ki.

  4. A legjobb hagyta ott a filmet… inkább ezt a Jai Courtney-t küldték volna már el a búsba

  5. Fardavid: Azon nem akadsz ki, amikor sokfilmes színészeket minősítenek fórumhuszárok? Mintha életükben álltak volna kamera előtt? :D trollololo

  6. Valahol mintha azt olvastam, hogy a forgatókönyv nem egészen tetszett neki, mivel nem az Ő karaktere állna a középpontban! Gondolom inkább Joker, és persze mivel Will a Smith is benne lesz nem tartom kizártnak, hogy belekavar Ő is, és középpontban akarja tudni a karakterét!o.O

  7. Ajj ne már :/ kíváncsi leszek azért a filmre meg hogy kit hoznak a helyére, de most kevésbé várom, mint eddig.

  8. gondolom Will Smith fia jön helyére, és majd a játékidő 9o százalékában Jay és ő lesznek a vásznon :D

  9. Annak ellenére, hogy imádom Hardy-t csak azért nem bánom a hírt, mivel ő eleve csak valami kisebb gonoszt játszott volna, így talán nem lesz annyira ordító a távolléte. Részemről még Smith és Courtney húzhatnának a p****ba – de még velük együtt is a DC-től ez a #1 projekt részemről.

  10. janoska07 én is úgy tudom ahogy te írod. Elméletileg az volt a nyilatkozatában, hogy nem fér bele az idejébe, mert a mad max-et promózza meg még vannak filmei aminek a forgatásai belecsúsznának ennek a filmnek az a forgatásába, ezért inkább ott hagyta az egészet.

  11. Imtal: a Forbes cikkben nem írják, a Latino pedig a blikk azért, nem kéne készpénzként tovább adni, mert fél év múlva meg jönnek majd a “nem úgy volt? úgy hallottam!” kommentek sajnos.

  12. Ultra láma kérdés, de már nem bírom követni mindenhol a fonalat!
    Szóval, akkor most Affleck több filmre is aláírt? :O

  13. random galamb akkor soha senkinek nem szabad egy színészt se leszólnia vagy mi van ?
    csak jót lehet akkor mondani ?

  14. Komédiás-Assfleck, bocsánat Affleck a Bat vs Supi és a Justice Leauge filmben lesz batsi jelen állás szerint. Valaki majd kijavít, ha hülyeséget írtam.

  15. Elvileg 5 film:

    – Batman V Superman: Dawn of Justice
    – Suicide Squad (cameo)
    – Justice League
    – Justice League 2
    – ..és egy önálló Batman film

    Forrás: DC Rajongói FB oldal

  16. Human: általában onnan veszem az információkat ahonnan Te, vagy még egyéb nagyob képregényes fórumoldalakról! Az SQ szereplői is hitelesek voltak! Én örülnék, ha a Zöld Íjász a srác lenne! :D

  17. holee: avagy a Forbes cikk: Nade ezekből egyetlen dolog volt kérdéses, a Suicide Squad, a többi nem volt egyértelmű mindenkinek? Mármint a Batman vs Superman a Justice League kezdete, nyilván végig lesz benne Batman.

  18. Nekem egyértelmű volt, kivéve a cameo-ja. Csak Komédiás számára nem, így gondoltam összegzem:)( “nem birom követni a fonalat” ).
    Bár szerintem sok ember az önálló Batman filmről sem hallott még. A DC filmekről megjelent tervekben, képekben, idővonalon, bejelentésekben ez konkrétan nem szerepelt ez nem szerepelt. Ahogy az Acélember következő külön filmje sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.