Komolyabb X-Men: Apocalypse castingok

Befutott a fiatalabb Vihar, Küklopsz és Főnix, izé, Jean Grey.

Sophie Turner (Game of Thrones) lesz a fiatal Jean Grey, Tye Sheridan (Mud) lesz Cyclops és Alexandra Shipp lesz Storm.

És várható egy Gambit cameo Tatumtól valószínűleg, de a pletykáknak, miszerint nagyobb szerepe lesz, elvileg nincs alapja.

19 hozzászólás a “Komolyabb X-Men: Apocalypse castingok” bejegyzéshez

  1. Na ez érdekes lesz, remélem azért szerepük is lesz nem csak annyi, mint a DoFP-ban Blinknek, meg a többi a fő kvartetten kívülinek.

  2. a jövőbeni szálat is lehetne folytatni új mutánsokkal, Charles és Magneto már csak tanárok lennének.
    pl Jubilee, Blink, Bishop, Forge stb, ellenségnek meg MR Sinister és a Martalócok :)

  3. Abból a szempontból van alapja a Gambit hireknek, hogy Apocalypse kapcsolatban volt Mr.Sinister-el. Sinister pedig a Martalócokkal, akik közül az egyik Gambit volt ha jól emlékszem.

  4. Alakul ez, jó színészek (amit ritkán mer mondani ember) Gambitet most akkor milyen korosztályba fogják rakni, tekintve, hogy egy idős (+/- pár év) Scottékkal

  5. Főnix szerepére hihetetlnül rossz casting volt az a csaj. Bármiben láttam eddig, max köpezes volt. Jean Grey karaktere meg pont, hogy nem közepes színésznőt kíván.

  6. zsocso: igen, de már így is zsúfolt lesz a film, szóval rendesen szerepelni nem fog szerintem, ezért írtam h cameot tippelek. Mint Wolverine a First Classban kb.

  7. Sanosuke: állítólag nem lesz jövő szál, legalábbis nekem erre utal, hogy az idős Charles és Magneto nem lesz benne a filmben.

  8. @Watchmen: A Trónok Harcán kívül eddig pontosan miben is láttad? Mert pont ez a lényeg, hogy a kis csaj még viszonylag új felfedezett a szakmában.
    A GoT-ban meg a szerepe is olyan volt, hogy a karakter egy szándékosan idegesítő kis csitri, aki fokozatosan nő fel.

    És itt szerintem a Főnix Erő még pont hogy nem fog feltűnni, és csak simán Jean Grey lesz majd.

  9. Sanosuke: Bizony Martalóc volt. Akkor kerül kapcsolatba az X-MEN-el, amikor a Martalocok lemészárolják a Morlockokat Mr.Sinister parancsára.

    human: Én is azt tippelem, hogy bemutatják valamilyen szinten Gambit-et ás elővezetik vele a Mr. Sinister vonalat.

  10. Alexandra Shipp egész jó választás, arcra közel áll Halle Berryhez, némi sminkkel hihető, hogy ő lehet a jövőbeli változata.

    Sophie Turner szerintem rendben van, bár nem hasonlít a későbbi Jeanra. Tye Sheridant meg nem értem… minek ide kiskölök? OK, hogy az Apocalypse történetben kulcsszerepe van, de nem gyerekként.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.