A színészek és a producerek már győztest hirdettek

A SAG, ami a színészeket tömöríti, és a PGA, ami a producereket, már átadta a díjait. Szerintük ezek voltak a legjobbak tavaly. Jőhet ide még az a rizsa, hogy a színészek talán meg tudják ítélni ki volt közülük a legjobb, szóval Oscar esélyesebb aki nyert, de komolyan, Eddie Redmayne?

Producerek díjai:

The Darryl F. Zanuck Award for Outstanding Producer of Theatrical Motion Pictures: Birdman (Fox Searchlight Pictures) – Alejandro G. Iñárritu, John Lesher, James W. Skotchdopole
The Award for Outstanding Producer of Animated Theatrical Motion Pictures: The LEGO Movie (Warner Bros. Pictures) – Dan Lin, p.g.a.
The Award for Outstanding Producer of Documentary Theatrical Motion Pictures: Life Itself (Magnolia Pictures) – Zak Piper, Steve James, Garrett Basch

A színészek díjai:

Főszereplő: EDDIE REDMAYNE / Stephen Hawking – “THE THEORY OF EVERYTHING” (Focus Features)
Főszereplőnő: JULIANNE MOORE / Alice Howland – “STILL ALICE” (Sony Pictures Classics)
Mellékszereplő: J.K. SIMMONS / Fletcher – “WHIPLASH” (Sony Pictures Classics)
Mellékszereplőnő: PATRICIA ARQUETTE / Olivia – “BOYHOOD” (IFC Films)
Legjobb színészgárda: BIRDMAN (Fox Searchlight Pictures) – ZACH GALIFIANAKIS / Jake, MICHAEL KEATON / Riggan, EDWARD NORTON / Mike, ANDREA RISEBOROUGH / Laura, AMY RYAN / Sylvia, EMMA STONE / Sam, NAOMI WATTS / Lesley
Legjobb kaszkadőrök : UNBROKEN (Universal Pictures)

human
írta
2015. 01. 26. 17:25
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A színészek és a producerek már győztest hirdettek” bejegyzéshez

 1. 345: Nem büntetnek senkit, Arquette tényleg jól játszott a Sráckorban. Ő kapja a díjat, nem a film.

  Eddie Redmayne pedig egyáltalán nem volt rossz, elég hitelesen hozta Hawkingot. Annak a filmnek a forgatókönyvnél voltak bajai, nem a színjátszókkal.

 2. Mit akar lenni ez a kérdés? :D Komolyan?
  Naná hogy Eddie Redmayne, eddig az évezred alakítása.

 3. Amikor még csak Jankót játszotta valamelyik századik Katedrális feldolgozásban (TV) már akkor megmondtam, hogy tehetséges ez az Eddie gyerek. :-)))) Most csak kapott egy szerepet ahol meg is mutathatta mit tud. Semmi baj vele, alá tennének 1-2 jobb sztorit és helye lenne az élmezőnyben. Nekem sokkal szimpatikusabb mint pl. az agyonhájpolt Cumberbatch (mielőtt nekem estek; mindkettőt tehetségesnek, sőt már-már “remek”-nek tartom). Szóval hajrá Eddie! :)

 4. szerintem human-nak lehet az a baja mint nekem pár színésszel. akár milyen jól látszik meg akármit idegesít a feje. egyszerűen nem esik jól nézni….

 5. Mondjuk az idegesítő-fejűektől való irtózást megértem. Az én jelöltem Jason Segel. Őt Egyetlen mãsodpercig sem vagyok hajlandó nézni, és mindezt 5 évad How I met Your mother után sikerült elérnie nálam, gyakorlatilag miatta lendûlt a kasza. :D szóval az érzés ismerős, de attól még Eddie Redmayne jó. :)

 6. Muszáj lesz nekem is Redmayne védelmére kelni: mégis mire fel ez az értetlenkedés? Teljesn megérdemelt.Olyan természetességet vitt a alakításba,már az első percekben kezdve csak is a Hawkingot láttam.

 7. Eddie R. nagyon nagyon jó volt! Benedict Cumberbatch Hawking alakításával össze sem hasonlítható. Ennél gyengébb életrajzi alakításért már többen kaptak Oscart.

 8. Egyrészt naná, hogy Eddie Redmayne, akkorát játszott, hogy hihetetlen. És bár Keaton is zseniális volt a Birdman-ben, engem Redmayne egy fokkal jobban megfogott. Ahogy fentebb is írta anthony711, a visszafogott és kontrollált játékával bebizonyította azt, amit én eddig csak sejtettem, hogy igazán remek színész.

  Másrészt a PGA és a SAG eredmények azért nagyon érdekesek, mert mindkettőt a Birdman vitte, holott nagyjából az elmúlt 1 hónapban inkább a Boyhood volt lépéselőnyben. Mondjuk még a DGA-t mindenképp érdemes megvárni, de most a Birdman-nek elég jól állnak a dolgai…(hozzáteszem nagyon-nagyon-nagyon megérdemelten).

 9. A Mindenség elmélete, biztos nem az év filmje, bár nagyon jó, nálam egy 8/10, de Eddie Redmayne alakítása szerintem megérdemli az oscart is. A film vége felé, mikor már Hawking nem tudott beszélni, sem mozogni akkorát alakított egy-egy nézéssel, hogy le a kalappal, pedig nem volt nekem szinpatikus a fickó eddig. Kétség kívűl Keaton es Cumberbatch is remekek voltak, de nem ennyire.

  human, te utálod az életrajzi filmeket, így a véleményed most nem lehet objektív. :))

 10. Nyíl: nem utálom őket mondjuk, egyedül a kosztümös filmeket nem bírom, nekem a giccses Egy csodálatos elme is tetszett

 11. Nagyon rendben volt szerintem is Redmayne alakítása, valószínűleg meg is érdemelné ő is az Oscart, de én jobban odaadnám Micheal Keaton-nak.
  Kapja már ő… ez a kis fiatal Eddie gyerek még bőven ráér.

 12. human – Lehet, hogy rosszul emlékeztem akkor, annyi filmes oldalt olvasok, biztos kevertelek valakivel… :)

 13. Redmayne egyszeruen fantasztikus volt, ha nem tudom nem hiszem el, hogy tok egeszseges es megis ennyire jol el tudta jatszani Hawking fizikai leepuleset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.