71 hozzászólás a “Itt a Fantastic Four reboot előzetese” bejegyzéshez

  1. Ez… egész jó volt. :| Nem tette le a hajam tőle, de sokkal rosszabbra számítottam. Igen, trailer fronton (is).

  2. Nekem bejött ! Hangulatos trailer volt és szerintem jó lesz ez ! Amilyen rossz volt a visszhang, ahhoz képest ez bőven oké :)

  3. Hú, meglepetésként ért, hogy ennyire bejött. Nagyon jó kis atmoszférája van, és sokkal épkézlábnak néz ki a komolyabb hangvétel.

    Most már nem csak Jamie Bell miatt érdekel a dolog.

    Ez jó lehet, és ez a legpozitívabb dolog amit írhatok, hogy esetleg tényleg jó lehet.
    Nekem bejött.

  4. “Hú, meglepetésként ért, hogy ennyire bejött. Nagyon jó kis atmoszférája van, és sokkal épkézlábnak néz ki a komolyabb hangvétel.”
    kb. valami ilyesmit akartam írni én is :)

  5. Hálás köszönet, hogy nem csak a Disney gyárt Marvel filmeket. Ez elsőre lehet olyan jó mint az X-Men filmek.

  6. Elsőre kicsit Interstellaros ezzel a felfedezős hangvétellel. AMI JÓÓÓÓÓ! Szóval én várom, nem is tudom miért kellett előre leírni. A színészgárda több mint tehetséges (Mara annyira nem a szívem csücske, de legalább szexis és egy közepes szintre azért képes), Josh Trank már bizonyított, hogy tud szokatlan szuperhősfilmet csinálni.

  7. Interstellar is that you?

    Én még mindig igyekszem szeretni, de valahogy nem megy, kapott egy egyszerű “darkos” felhangot, aztán egyelőre ennyi (15 éve imádtam azt a pár füzetet, meg rajzfilmsorozatot, amihez hozzá lehetett jutni, de ez a komorság annyira más…gondolom azóta a képregény is változott, meg a darkos a trend Hollywoodban). Az antiszoc programozót meg kíváncsi leszek miként lehet ebbe a történetbe beleilleszteni, mert ha Doom csak töltelék lesz egy FF4 filmben, akkor ez csak nevében passzol, hívhatnák akárminek.

  8. Nem rossz ez. Elég semmitmondó és darkos lett ez a tailer.

    Amikor először hallottam a szereplőkről nem győzött meg a dolog, de azóta változott a véleményem.
    Miles Teller a szívem csücske, és még nem láttam a Whiplasht! Azért Fáklyához még fenntartásokkal állok, de Micheal B. Jordan elég jó, szóval lehet nem kéne aggódnom, Jamie Bell sincs gondom, viszont Kate Marat ki nem állhatom, miatta azért kicsit nehéz lesz (nekem sajnos még szexinek sem szexi :))

    Viszont a hírek, amik a sztoriról jelentek meg (Dr. Doom, mint blogger vagy programozó wtf?) azért picit elszomorított, de ha szórakoztató lesz a film, TALÁN megbocsátható.

  9. És bocsi, de az előzőbe, lehet kellett volna egy spoiler…kár hogy nem lehet módosítani a kommenteket :( de én nem gondoltam át.

  10. Nekem eddig nem jött be, mintha valami komolykodó monologizálás mögé rejtenék a szuperhősfilmet. Most akkor vállálják a szuperhősfilmet vagy sem? :D

    Eddig feelingre Man of Steel, ott is ugyanezt éreztem, “jaj nehogy kiderüljön, hogy ennek a filmnek a főszereplője Superman, ki se mondhatjuk a nevét csak a végén( addig is szólítsuk Kal-elnek!)”.

    Most hajlandó lennék fogadást kötni rá, hogy úgy fogják őket emlegetni, mint a “The 4” és nem Fantastic 4!Na, valaki?

    Értem én, hogy az előző próbálkozás gáz lett, de akkor minek csinálni reboot-ot ha ugyanaz az alapanyag? :(

  11. Ha lesz olyan jó mint az X-men akkor sem hiszem,hogy tudom majd szeretni a nagy változtatások miatt, meglátjuk komolyabb hamgvételűnek néz ki.

  12. chev: Mert mennyivel jobb, ha vén szivarokat erőltetnek erre a szerepre (Expendables khm khm).

  13. kifejezetten jó, bár kb semmit nem láttunk, még csak a konfliktust se tudjuk, mi lesz.

    SPOILER!!

    Viszont ha Doom kocka hacker lesz, akkor még letölteni se fogom, nemhogy moziba elmenni :/

  14. mennyi faszságot vagytok képesek ott összehordani, hihetetlen. reagálni sem szabadna rá

  15. Annak idején Jessica Alba 8 évvel volt fiatalabb, mint most Kate Mara, Chris Evans 4 évvel, mint most Michael B. Jordan. Ioan Gruffudd 4 évvel idősebb volt, mint most Miles Teller. Michael Chiklis idősebb volt 13-al, mint most Jamie Bell, de a Thing úgyis CGI lesz, szóval nem igazán számít. Nem igazán értem, mire fel ez a nagy fiatalozás, mikor a csapat fele még idősebb is, mint a korábbi filmekben.
    A trailer alapján nem tűnik gagyinak, eddig úgy voltam vele, hogy tutira nem fogom megnézni, de lehet mégis beülök majd rá, bár a feka fákja nem igazán tetszik, sőt Dr. Franklin Storm is fekete lesz, ezek szerint Sue lesz a kakuktojás a családban.

  16. miért pont fákyla lett néger ?
    miért nem Ben Grimm ?
    és ha már ennyire a sokszínűséget akarják itt is népszerűsíteni, akkor lehetett volna benne egy dél amerikai , vagy egy ásziai.

  17. Hangulatos.
    Ha Josh Tank előző munkáját és ezt a trailert összeadom akkor nekem egy bizalommal teli jövőkép alakult ki a filmmel kapcsolatban.

  18. Sanosuke: ha hosszú távra terveznek a színészekkel és a filmmel, akkor nem lett volna optimális 40es korosztállyal leforgatni. Ha netán lesz 3. rész akkor a színészek az 50-et karcolnák már. Fiatal korosztályból sokan nem ülnének be rá moziba, így elveszne a megcélzott fiatal közönség egy része, kevesebb bevétel lenne.

  19. vannak olyan fiatalok akik csak azért ülnek be egy filmre mert fiatalok a főszereplők ?

    akkor jó nagy fasz fiatalok lehetnek.

  20. az átlagmozis fiatalt jobban vonzza egy fiatal szereplőgárdával leforgatott film (ami jelen esetben szuperhősös) mintha 40es-50es színészek játszanák el. kevés olyan szuperhős a Marvel történetében aki 40-en túl van. Nem tudom ki, hogy van vele de én szívesebben nézem fiatal színészekkel, velük lehet tervezre hosszútávra, van benne potenciál. De ízlések és pofonok, ez csak a sját véleményem, természetesen nem mindenki gondolja így.

  21. @starlord:
    Márpedig ha megnézed a Bosszúállók felhozatalának egyik fele harmincas míg a Ruffalo-Renner-RDJ hármas már a 40-en is túl van.
    Szóval ezt így kijelenteni butaság, hogy a “fiatalok csak olyan filmre ülnek be, ahol a főhős fiatal”!
    Az ilyen képregényfilmeknél sokkal jobban számít maga a karakter, hogy mennyire ismert, és szeretett az adott hős, aki a filmben szerepel. Ezért is volt nagy meglepetés sokaknak a Galaxis őrzőinek sikere tavaly.

    Amúgy nem tudom, nekem annyira nem jön be a trailer. Több hónapos csend után nem ezt vártam, és a komolykodás se tetszik túlzottan. Kicsit Vasember 3 de ja-vum lesz tőle, ami meg nem jó.
    És az is eléggé aggasztó, hogy nem a rendezővel reklámoznának, vagy valami, hanem, hogy ennek a stúdiónak köszönhetjük a Days of Future Past-et. Tény, nem volt rossz film, sőt, de ez még nem jelenti azt, hogy ez a film is garantáltan jó lesz, csak azért mert közös a forgalmazó…

  22. Elsőre rühelltem a castingot(Fáklya még mocskosul szúrja a szemem),de Jamie Bell ahogy nézem azért felkapott pár kilót.És ami kellemes meglepetés nekem legalábbis eddig,az Miles Teller,eddig igen jó mint R.R.

  23. Engem nem a színeszek valódi életkora idegesít, hanem az, hogy nem néznek ki 17-nél többnek a trailer-ben. Nyilván tiniknek is lesznek beállítva. Nem azt akarom, hogy nyuggereket casting-oljanak, na de azért valami hihetőbbet. (Igen, mertem a hihető szót használni egy képregényfilmnél)

  24. a stúdió képregényvilágának aktuális legnagyobb sikere helyett reklámozzák inkább Trankkel, aki eddig pontosan egy filmet rendezett? biztos többeket szólítana meg a marketing, ha az X-Men helyett a Chronicle pattogna fel…azért az nem kicsi tökön lövés lenne.

  25. Lehet nincs igazam… + ilyet leszűrni egy teaserből, de ki se mennek az űrbe elvileg? W T F??? A fekete srác meg tényleg szúrja a szemem nekem is, pedig nem vagyok rasszista…

  26. @chev: Már akkor legyen említve mindkettő is: DoFP és Chronicle. Azért szerintem ’12-ben a kis bevételek ellenére is viszonylag sikeres volt a Chronicle ahhoz, hogy említésre kerüljön, meg valószínűleg Trank is amiatt kapta meg végül a rendezést itt is.

    @Noctedam:
    Itt nem űr-, hanem dimenzióutazás lesz elvileg ami során az erejüket szerzik.

  27. Király, mint egy YA szarság. Lehet nem 16 évesek, de úgy nézz ki valamelyik.
    Majd letöltsük max… Én még egy YA szarságra be nem ülök.

  28. Hát ez eddig nem vett meg. Johnny Stormal mi történt? Pigmentációs problémái vannak, hogy így bebarnult vagy mi? Még a végén megérjük, hogy Superman latinó lesz. Nincsenek előítéleteim, csak nem értem minek kellett változtatni.

    Már megint ez a darkos hangulat, folyton erőltetik, mikor távolról sem azok az “újkori” marvel filmek.

  29. “Még a végén megérjük, hogy Superman latinó lesz.”

    Az nem is lenne rossz! :D

    señor Carlos Kent! El Hombre De Acero!

  30. @zsedan: Miles Morales eleve egy külön személy. Ott is megvolt az adott “világ” Peter Parkere, Miles csak tőle vette át a maszkot.
    Itt viszont egy fehér karakterből csináltak feketét, eddig látszólag minden indok nélkül, max azt leszámítva, hogy így talán a színes bőrű fiataloknak, mint potenciális nézőknek is kicsit a kedvében járjanak.

  31. DVM: ez nem igazán Marvel film :) A FOX kicsit másképp bánik a megvett képregény jogaival.

  32. Az X-Men DoFP ot én nem reklámoznám inkább. A F4-hez ennek a filmnek a karakterek nevén, képességein kívül semmi köze nem lesz az tuti.

  33. Azok, akik a színészek életkorai miatt neheztelnek, talán jobban szerettek volna egy életkorban tágabb szórású csapatot látni, amivel szerintem semmi baj nem lett volna. Sőt! Ha csak magamból indulok ki, az életkorom miatt hiába nem számítok még öregnek, nem szívesen nézek már young adult filmeket, mert nem feltétlenül tartom hitelesnek egy életkorban nálam fiatalabb, vagy hasonló korúak alakítását. Az ember keres tudat alatt egy típust, akire felnézhet. Mivel egy ilyen filmet besorolástól függően, de valószínűleg egy elég nagy spektrumú célközönség elé fognak majd tárni, nem lehet mindnekinek a kevére tenni egy olyan szereplőgárdával, melyek korban igen közel állnak egymáshoz. +-5 év nem téma. Én pl. már beleuntam a Tini gondokkal kűzdő szuperhősökbe, vagy a midlife crisis-es harmincasokba, ahogy az egyetemistákba is. Kipattognak, gáz jegyek, cerka fél6, nincs nő, családi vita, de hát leccgo, utolsó mentsvárként mentsünk világot! Van, aki ezt kajálja, de sokunkat olvasva velem együtt én sem. Persze ettől függetelnül meg fogom nézni, mert érdekel, hogy mit hoznak ki belőle, hisz MARVEL. :)

  34. Azoknak aki Marveleznek…

    Ennek a cuccnak rohadtul SEMMI köze a MARVELhez… a Marvel teljesen elhatárolódott ettől a filmtől… annyira, hogy még az F4 képregényeket is lelőtte, hogy semmilyen reklámot ne csapjanak a filmnek… (mondjuk ezzel is lehetne vitatkozni hogy ez mennyire jó lépés… aki fan ígyis-úgyis megnézi, az átlag néz ő meg lekakilja a comicsot, így rohadtul nem érdekli, hogy most nincs fél évig F4 képregény a standoknál…) a szereplők civil nevein kívül valszeg nem sok köze lesz az alap koncepcióhoz…

  35. No,ha engem zavar,hogy a fáklya fekete akkor rasszista vagyok,nem értem én eszt,penge ami szintén vehér volt (képregény) ott soha egy percig se zavart hogy mozifilmbe fekete,no de itt ránézek ere a “gyerekre ” már rosszul vagyok,szomoru ,hogy ennyire kiherélik a képregényeket egynémely esetben……..

  36. dark, akkor benéztem a lapozós részt a trailer elején. Mea culpa! Rögtön újranézem. Ja, nem. Értem amit mondasz egyébként, de nálam, laikusnál és sokaknál is, akik nem a comicon nőttek fel, egy film, mely nyitósorában lepereg a lapozós rész, akaratlanul is a MARVEL-re asszociálnak. Nos, a 47-es hsz-em végét én így értettem.

  37. Engem kicsit idegesít, hogy a Fáklya akit már láttam 2 filmbe, 2 rajzfilmbe nem tudom hány képregénybe most egy fekete karakter ami még ennél is jobban az az amit Von Doomal is műveltek ja elnézést Domashev, az meg számomra vicc kategória, kíváncsi vagyok a filmre, de hogy nem moziba nézős az is biztos!

  38. Még a végén kiderül, hogy direkt marketing volt az is, hogy szinte csak a szart lehetett hallani – na most ehhez képest ez nekem eddig kellemes csalódás volt. Jó trükk :D

  39. Istenem, srácok… Johnny Storm túl gyorsan viharzott ki a verandára, oszt lebarnult egy kicsit, nagy kaland. Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy ebbe a alternatív dimenzió dologba hogy fog befigyelni Doom.

  40. A film minősége valószínűleg nem Johnny Storm bőrszínén fog múlni, lehetett Chris Evans fehér a szerepben, az előző két film azért igen gyengécske volt (Galactus a felhő… ha már a képregény hűségnél tartunk…) Kb. minden más kérdés sokkal érdekesebb a filmmel kapcsolatban, de most már legalább várós a következő trailer.

  41. Hmm…a kővé vált Ben Grimm annyira meglepődött, hogy a trailer alatt a Broadchurch zenéje megy, hogy még alsógatyát is elfelejtett felvenni.

  42. nálam Kate Mara miatt felejtős. életbe szívesen összefutnék vele egy közös paradicsom dobálásra de színészként…….szerintem gyengus nah!

  43. Human: tudom, inkább arra utaltam, hogy minden képregényfilm izgalmasabb nekem, mint az, ami ugyanazon karakterekre épít. Nekem már herótom van a core Marvel-filmektől, és az “univerzumuktól”. Ebben nincs Loki, reboot, más karakterek, simán várósabb, mint az Avengers 2.

  44. @DVM: Nincs reboot? ennek az egész filmnek az a lényege, hogy az egész egy nagy reboot! Olyannyira, hogy még a forrásanyagnak számító képregényből is úgy néz ki, hogy csak a legfontosabb dolgokat (a szereplők viszonyai, és képességei) veszi át.

  45. Tetszik a film képi világa, az atmoszféra. Meg merem kockáztatni, sokkal jobb lesz mint a két első film. És abban is biztos vagyok, hogy nagyon sokan pozitívan fognak majd csalódni. Jó lesz ez.

  46. büdössajt

    Lehet, hogy más képregényt ismerünk, de emlékeim szerint Penge a képregényekben is fekete.
    Ellenben Johnny Stormmal aki a büdös életben nem volt sehol sem fekete és akkor még az antiszoc programozó Doom-ról nem is beszéltünk. Számomra ez agyrém. Lassan tényleg az lesz, mint amit rapator is írt és kapunk egy mexikói Clark Kent-et.

  47. Arra leszek kíváncsi, hogy mivel magyarázzák azt, hogy a Michael Jordan és Kate Mara tesók. :)

  48. Egyszerűen. NO. Még a letöltést is meggondolom. Ez… ez egy orbitális f***ág. Nem kérek néger fáklyát, nem kérek alternatív dimenziót, nem kérek Dr Doom hackert. Nem, nem és nem. Egy fillért nem adok ezért. Köszönöm.

  49. Hmm, pont most néztem az Orvlövészt (egy kis nosztalgia Marky Mark-kal :) ), abban szerepelt ez a Kate Mara, kiváncsi leszek, 7-8 év alatt kupálódott -e a színészi játéka (eyecandy faktor az még adja :) ).
    A trailer nekem is tetszik, pont arra jó, hogy figyelemfelkeltsen, és én jobban bírom a hangulatra utazó trailereket, mint a “hogyanmeséljükelkétpercbenafilmet” típusúakat. Messze még az augusztus, jó lenne már tavasszal nézni…

  50. Ati7
    Az Alkonyattól Pirkadatig sorozatban játszó Zane Holtz még el is menne mexikói Clark Kentnek. :D

    Na, de nekem mindig ellenszenves amikor ennyire leszarják az alapanyagot, és valami egész mást hoznak ki belőle. Sokkal jobb lenne ha minden jog már a Disneynél lenne, legalább egy univerzumba lennének, nem így szanaszét.

  51. Hát én nem tudok megbékélni a human torch balck edition-nel….ez vicc…
    De most komolyan ezt honnan szedték :'(

    Remélem komolyan pókember is fekete lesz, ha majd újrakezdik 3 év múlva…

  52. Most már a tor is nö lett. És Amcsi kapitány fekete….
    Ez hivatalos.
    Akkor mit vártok még ?:D

  53. Amit nem vesztek figyelembe, az az eladhatosag. Az allamokban fekete az elnok es tiz emberbol negyven latino.
    A marketing lenyege az eladhatosag, a tobbi masodlagos. Amkap fekete. Thor no lett. A celcsoport tesztelese zajlik. Ez kb ugyanaz, mint Conchita Wurst, csak ott a tvsek tesztelik a hatarokat.
    Bond is megvaltozott, Sherlock sem az akinek megszoktuk, de ok is felremarketingelt klisekken elnek a fejunkben, hiszen az uj verziok a regi, erdeti verziok.
    A filmeket eladja az okos marketing, a tokeletes latvany, es meg valalmi mondvacsinalt plusz, amit lehet hypeolni. Akinek ez nem tetszik, az meg mindig talal fuggetlen filmeket.
    Termeszetesen fentiek 99,99%ban igazak. Mindig van egy Blairwitch vagy egy D9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.