33 hozzászólás a “Paul Feig ezt a képet twittelte, nyilván a Ghostbusters filmről van szó” bejegyzéshez

 1. Nem merem leírni tényleges véleményem mert valószínű törölve lenne, de sejthetitek, hogy mi (jézusuristen)

 2. Valahol én nagyon lemaradtam ennek a filmnek az infóiról. Általában pozitívan, vagy legalább semlegesen szoktam hozzáállni a legtöbb filmhez ami készül. Na de ennél most leborultam a székről. Én még valahol ott tartottam, hogy jönnek az eredeti szereplők vissza :D Elnézve ezeket itt, meg hogy gohstbusters, hát ez így egy hatalmas fail, ebből én nem kérek :D
  Az F4 viszonylag jól sikerült előzetese után kellett egy ilyen hír ami visszarántott a valóságba hehe

 3. Az eredeti gárdás dolog lesz volt talán, de közben erőltettek egy női “spinoffot” ezt látjuk most.

  Melissa egyébként alapból is instant skip, nekem nem vicces az, hogy valaki csontra ugyanazt a karaktert hozza minden filmben. Nem kell elmennem a moziba, pontosan tudom, hogy “ki” lesz ő itt, gyakorlatilag már meg is néztem a filmet.

 4. Ehm, vannak színészek, akiknek alapból skippelem a filmjeit, mert annyira szörnyűnek tartom őket. Ilyen a fentiek közül Wiig és McCarthy. Ez a film a részemről kuka. Igen, így látatlanul.

 5. hajrá…nem tudom melyik stúdió készíti, de remélem már a Spy buktája előtt nekiállnak, aztán megehetik amit főztek.

  ennyi, lesz még előzetes, lesz még marketing anyag, szépen negligálni kell a jó vérnyomás érdekében, ez egy hate-projekt kár is rajta rugózni. Feig meg McCarthyval együtt talán valahol Hollywood segglyukán köt ki 5 éven belül és helyreáll a világ rendje :)

 6. Najo, levettem a kezem a filmről, eddig próbáltam védeni, de ezt már nem lehet és nincs miért. Csak kár, hogy hát éves korom óta erre vártam

 7. Harold Ramis forog a sírjában!! Olvasom a külföldi kommenteket kb a 95%-uk a film ellen vannak!!

 8. Amúgy a négyből a fenti kettő arca ismerős! A vékonykát nem tudom honnan, a dagót tudom! Amúgy az előbbinek jó az a vígjáték sorozata!

 9. Igen, én is azt hallottam, hogy ez csak egy spinoff. Viszont kezdek félni, hogy a nagyok már lassan tényleg túl öregek, hogy visszajöjjenek, és nem lesz abból semmi. Ezt meg sanszos, hogy megnézem, mert minden szart megnézek :)

 10. Mikor bejelentették hogy nők lesznek,valakivel elkezdtünk találgatni:lesz egy okos,lesz egy félős,lesz egy kisebbségi (persze nagy eséllyel fekete) és melissa mccarthy mert ő ugyis mindenhol ott van

  Nem gondoltam volna hogy a poénkodásból valóság lesz

 11. 1. Nehéz ügy anélkül elő-kritizálni, hogy az ember ne menjen át hímsovinisztába, de sajnos az a helyzet, hogy ebben a “franchise-ban” szerintem alapvetően más szerepet szántak a nőknek.

  2. A rendező és a szereplők személye garancia arra, hogy a poénok és a story is erősen koncentrálnak majd arra, hogy kit, mikor és hol kennek össze ektoplazmával…

  3. Nem csak mi utáljuk előre a szereposztást, érdemes megnézni azt a kommentcunamit, amit a ComingSoon.net facebookos bejelentése kapcsán produkáltak az emberek. Jobban belegondolva, már azért megérte :)))))

 12. “So a Fifth Terminator is looking pretty good Right now right? Hahaha, Hollyweird…”

  :D milyen igaz.

 13. Hattyuk mar ezt a mulazadast. Wiig napjaink lekjobb humoristaja, McCarthy meg olyan amilyen, de megis tokeletes egy ilyen filmbe. Faty nektek egeszen mas emlekkepetek el a Ghostbusterrol?

 14. Nemtom zsan, de a mi dimenziónkban tök könnyű eltalálni a megfelelő betűket a billentyűzeten. :)

  Ez a szereplőgárda meg OMG!

 15. MM tényleg mindig majdnem ugyanazt a figurát hozza, ami már azért egyáltalán nem vicces, mármint maga a karakter sem, se az, hogy ennyire önismétlő legyen, bár amíg megél belőle…
  Jómagam puncisként még örültem egy női spin offnak, hisz a régi nem lesz kevésbé rossz tőle, ahogy ugyanígy ne lenne az öregekkel készülővel sem.
  De nem egy Koszorúslányok vs Szellemek filmre vágytam. Wiiget nagyon szerettem az SNL-ben, de mellé inkább már egy Tina Fey, Amy Poehler jobban tetszett volna meg Maya Rudolph, mint a két másik SNL-es csaj, na meg McCarthy. Amúgy jó forgatókönyvvel igen is lehetne belőle vmi szerintem, de úgy is tesznek rá, fingos viccek meg ektoplazma az arcon lesz ebből…azért még előzetes és egyebek nélkül nem temetem és lázadok ellene, csak nagyon nem várok tőle már semmit.

 16. Most már szinte nincs olyan tévé sorozat, aminek ne nő lenne a főszereplője, minden zsaru, tudós, ügynök valami dögös csaj, úgy látszik ez a mozit is elérte már. Alapvetően nem lenne ezzel bajom, nagy kedvelője vagyok a női nemnek, de ez már baromira erőltetett lett. Részemről ez a film biztos ignorálva, semennyire sem vagyok rá kíváncsi.

  @Saint – Mondj nekem három vígjáték színészt/színésznőt, aki nem ugyanazt a figurát hozza minden filmjében! A vígjátékok színészek mind be vannak skatulyázva, és így castingolják, vagy eleve az általa játszott karakterre írják a filmeket.

 17. Stipi-stopi az első képen a zöldszemű az enyém! Nektek meg úgyis mindegy csak rítok! Amúgy eggyetértek veletek

 18. Wiiget sajnálom. A Walter Mitty-ben szerettem. Ez az egész felejtős, nem is értem, miért csinálják meg. Hisz ennek a sikerében bárki is?

 19. a következő tendencia nem az lesz, hogy nőket erőltessenek mindenhol hanem kifejezetten csúnya nőket, mik ezek

 20. nagyon sokat gondolkodtam rajta, mit írhatnék ide, ami pontosan kifejezi a véleményemet. velős, okos, és korrekten érvel, indokol. erre jutottam:

  :DDDDDD :WADASDAWDAWSD:DDDDDDDDDD

  köszönöm a figyelmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.