Indominus Rex

A Jurassic Worldöt (a filmbeli parkot) ezzel az új Dinoszaurusszal próbálták feldobni a tudósok. Aztán jön a rohanás meg a sikítás.

Mosoly a folytatásban.13 hozzászólás a “Indominus Rex” bejegyzéshez

 1. olyan a testfelépítése, mint egy dromeosaurusnak. ahogy a kis farkincáját is csóválja. nem tetszik. egy ekkora lényt sokkal masszívabbnak, robusztusabbnak képzelnék el, nem egy felnagyított kis gyíknak. bírnám, ha egy t-rex véletlenül elkenné a száját hihi. az utóbbi rész után ráférne egy kis dicsőség.

 2. Nekem ebben az ötletben pont az tetszik, hogy létrehoznak laborban egy új fajt! Tipikus emberi jellemzők a mai világra, hogy nem elég az eredeti dolgokat meghagyni, hanem mindenképp manipulálni kell a természetet valami jobbra, érdekesebbre, s persze veszélyesebbre! Ami ugye sohasem sül el jól!
  Ez az emberi természet! Aztán utána meg jönnek a sikolyok, futás stb.

 3. Megint istent játszunk :D

  De tuti, hogy lesz valami óriási Dínó vs. Dínó bunyó, akármennyire szar is lesz Én várom, tuti élvezni fogom :D

 4. Nekem mindegy miből rakták össze, de vajon kulázik e akkorát mint az első részben a Triceratops?

 5. Szinte biztos, hogy ez egy felturbózott Tyrannosaurus-Velociraptor keverék lesz, és még azt is el tudom képzelni, hogy lesz egy csattanó, és emberi géneket is kapott…Van rá esély az elvetett, Dr. Moreau-szerű JP4 concept-ek után…
  Ez itt még tollakat is kapott, pedid a trailerben úgy látszik, visszanyúltak az első két film hüllőszerű raptor-design-jához, a JP3-ban látható madászerű helyett. PEdig szerintem az sokkal jobb, és a valósághoz is közelállóbb volt.

 6. egy új, kialakított fajnál nincs annyira sok értelme a kinézetéről vitázni, főleg nem egy olyan tudományág területén, ahol számos őslény külsejéről máig nincs egységes elképzelés.
  Remélem működni fog a film, és visszahoz valamit az első rész hangulatából.

 7. ja amúgy a neve nagyon tetszik, jól kitalálták. mindig beleborzongok kicsit, mikor meglátom, és kimondom magamban. sokkal jobb, mint a Diabolus Rex, amit eleinte tippeltek(?) neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.