Ultron nem a Super Bowlra jött

Egy átlagos, az eddigi trailerekből összevágott tv-spotot kapott az Avengers 2. Nem kell megijedni, nem ezt szánják a Super Bowl alá 4,5 millióért, hanem valószínűleg egy pár eddig nem látott képkockás darabot. Videó a tovább mögött, emlékeztetőnek.

11 hozzászólás a “Ultron nem a Super Bowlra jött” bejegyzéshez

  1. Az első képen úgy néz ki mint egy ilyen madzagon rángatott báb.
    Nem érzem azt, hogy le kéne fosni a bokámat mert ez olyan nagy főgecó…

  2. Bandido: ezért megy a ‘nincsenek rajtam madzagok’ szöveg a trailerben. nyilván mielőtt ráébredve ellenük fordul irányítják.

  3. Az gáz, hogyha ebből már durván lehet sejteni a sztori mentét? Vagy csak én vagyok naiv és már rég mindenki képben van?

  4. @fisher Nem esik szét mert, adamantiummal vonja be magát, ez a trailerben is látszik egy résznél.

  5. Egyébként mivel nem vagyok otthon a képregényekben, valaki segíthetne. Most Hulk akkor képes kordában tartani az indulatait? Mert az előzetesből úgy tűnik, hogy a pusztítást azért hagyja abba, mert Romanov ügynök megszelidíti. Az első részben még őt is szét akarta tépni. Viszont az első rész végén meg automatikusan elfogadta a Bosszúállókat barátjának. Valaki?

  6. Hulk sosem teljesen ura önmagának. Vannak jobb és rosszabb pillanatai is. Azért mondja Banner az első Avengers-ben Starknak, hogy ő olyan, mint egy csupasz ideg. Azért nagyon rizikós Hulk a csapatban és láthatólag itt nagyon nem ura önmagának, ezért is alkotja meg Stakr a Hulkbuster-t, mert előre gondolkodik, s a legrosszabbra is készül. Hulk ellen max Thornak van amúgy esélye. De persze lehet, hogy Ultron csinál valamit Bannerrel, így ezért nem uralja az indulatait, mégannyira sem. Majd kiderül, én már nagyon várom!

  7. Mivel a korábbi traileren vörös Banner szeme, Skarlát boszorkány csinál vele velemit, mielőtt átállnak a Bosszuállókhoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.