15 hozzászólás a “Michael Fassbender és Seth Rogen a Jobs forgatásán” bejegyzéshez

 1. Csak engem hagy ez rohadtul hidegen? Miért volt ez akkora ember, hogy több filmet is kell csinálni az életéből???

 2. Nem nagyon hasonlít Fassbender Jobs-ra így smikkel sem, pedig egy életrajzi vag valós személyről készülő filmben azért ez nem lenne hátrány.
  Persze a Foxcatcher-ben sem volt sok hasonlóság a valós személyekkel, de itt feltünőbb.

 3. Kicsit már én is unom, hogy az összes Jobs-os poszt alatt el kell kezdeni nyávogni, hogy minek készítenek újabb filmet.
  Akit ennyire hidegen hagy, lapozzon tovább, felesleges leírni minden egyes alkalommal. Én kíváncsi leszek rá, Fassbender-en nem fog múlni az biztos.

 4. Nagyon messziről, és bizonytalanul, de mintha “legjobb férfi mellékszereplő-jelölés” szagok jönnének Rogen felől – simán lehet egy Jonah Hill-féle villantás is ebből.

 5. Mert Jobs története eladható egy olyan világban, ahol egy Apple brandes tehénszart is 200e felett el lehet adni. Nem az élete volt érdekes, hanem a fogyasztói társadalim védjegye az ember.

 6. Fardavid: mivel egy ma élő egyik legjobb rendező és a egy élő egyik legjobb színész neve van csatolva a projekthez, a kérdésedre a válasz: igen, csak Téged hagy hidegen…

 7. DVM és Fardavid

  Nem lehet utolsó szempont, hogy Jobs a SAJÁT víziójával forradalmasított kb. 7 világméretű iparágat (számítástechnika, telekommunikáció, marketing, design, zene, online értékesítés, programozás), amihez a többiek asszisztáltak; továbbá a jelenleg működő társadalmi formák viselkedéskultúráját is nagyban befolyásolta azzal, hogy egyszerű és használható eszközöket adott az emberek kezébe.
  Ilyesmi előtt illik tisztelegni, amit a népneveléssel (is) foglalkozó művészek meg is tesznek olykor-olykor (Lásd még: Szél támad). Csak mi itthon nem szoktunk ehhez hozzá, mert kb. egy Egri Csillagok van Sinkoviccsal meg akad egy Hídember Eperjessel, Puskásról meg Asbóthról vagy épp Toldiról esetleg Tellerről meg ugye semmi… (nem teljes a felsorolás, ezért van ott a kb.)

  De mondjuk nézd meg a Mansfeldet, és olvass utána ki ő és miért meg mikor és hogyan. Az már közelít.

 8. JK: Ez most vicc volt, vagy komolyan írtad?

  Tőlem csinálhatnak annyi filmet amennyit akarnak. Úgyse nézem meg őket, ide is csak fassbender miatt kattoltam. :)

 9. Amikor megláttam a képet az ugrott be, hogy ezen az egy képen Rogen több szinészkedést mutat mint az eddigi filmjeiben összesen :) Lehet néhány ember azért nem pártolja ezeket a filmeket, mert Jobs halálakor sok cikk jelent meg a “másik oldlról”, miszerint jó pár ötletét lopta, így lehetséges, hogy azoknak akik nem Apple fanatikusok unszimpatikus lett az ember.

 10. DonMaros: Unszimpatikus karakterről is lehet zseniális filmet csinálni. (Lásd: Social Network)

 11. JK:
  Majd ha 30 év múlva csinálnak életrajzi filmet Jobs-ról (negyvenedszerre…), és nem a halála utáni pár évben, amikor a cége a csúcson van, na akkor talán biztos így van.

 12. Filmet nem a tartalmáért nézünk, hanem a művészeti, vagy szórakoztatási értéke miatt. Szólhat egy film rendkívül releváns, világmegváltó eseményekről, emberekről, kit érdekel, ha fércmunka. Ellenben legyen a középpontjában egy érdektelen dobos srác, aki szeretne tökéletes lenni, valamint csatoljunk hozzá egy tehetséges rendezőt, és máris megvan egy mestermunka.

  Egy film bevethet ötvenezer átalakuló robotot is, megesik, hogy nem szórakoztat egy cseppet sem. És lehet a középpontjában egy beszélő mosómedve is, ha képes elszórakoztatni.

  Egy filmet a tartalma alapján amatőr dolog megítélni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.