Lost River-előzetes: Ryan Gosling rendezése

Akkor már értem mivel veszett össze az Only God Forgives rendezőjével: nem volt elég elvont a Forgives… Csak mert Gosling egy full művészfilmet rendezett, ami fesztiválokon nem jó fogadtatásban részesült, de a trailer alapján megnézném.

kép a Lost Riverből

A történet? Egy fiú talál egy elveszett várost, az anyja valami erőszakos alvilágba kerül, mindezt gyönyörű képek kíséretében.

Poszter is jött:

human
írta
2015. 02. 03. 21:53
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Lost River-előzetes: Ryan Gosling rendezése” bejegyzéshez

  1. az only god forgives rohadt erőltetett volt szerintem, pedig bírtam Refn előző filmjeit, a trailer alapján az is nagyon nézős volt. Most hogy ezt láttam erre is egyből rávetném magam de a rossz fesztivál visszhang itt is intő példa (ahogy az only god forgives-nél is az volt).

  2. Osztom a véleményetek. A képi világa bejön és a zene is tetszik. Trailer alapján nézném de, ahogy írtátok a rossz fesztivál visszhang miatt nincs bennem sok remény sajnos.

  3. Szerintem az Only God forgives egy nagyon jó film. Valószínűleg ezzel is megpróbálkozom, aztán majd meglátjuk. Egy esélyt nálam mindenképp megér.

  4. nem nyíltan, de szétváltak az útjaik és mintha Gosling kilépett volna valamiből, amit Refn rendezett volna vagy ilyesmi, szerintem akadtak közöttük nézeteltérések.

  5. Neon Demon lesz Refn következő filmje, abból biztos nem lépett ki Gosling, mert nem is volt róla szó, hogy szerepel benne. Amugy Refn megvédte Gosling filmjét.

  6. nekem most kezdtek el hiányozni a jó művészfilmek, lehet, hogy még az only god forgivest is megnézem

  7. Magasfokú depressziót és elvontságot érzékeltem a trailer kapcsán, de azért nem tűnik rossznak. Szerintem ilyen tipikus rosszullét elkapós miután vége a filmnek

  8. le se tudná tagadni Refn hatását.

    amúgy nekem az Only God is tetszett, legalábbis a hangulata elég volt nekem, úgyhogy ez is érdekel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.