Zombik, Robotech, Jobs, John Wick 2, Snowden

Chad Stahelski & David Leitch azt mondja, hogy a John Wick 2-re a stúdió részéről már volt érdeklődés, bár még nem írtak alá semmit vagy ilyesmi, és ha lesz akkor mindenképp jó történetet akarnak keríteni a kidolgozott főszereplő mellé. Igazából ez olyan folytatás, ami jöhet ezerrel, hiszen elég jó világot építettek Wick köré, amibe bármikor tehetnek más történetet.

Az Universal nem tököl a Fassbender főszereplésével készült Jobs filmmel, idén októberben a mozikba küldik majd. Sorkin írta, Danny Boyle rendezi, ez mindenképp jöhet és kellemes meglepetés volt a korai dátum.

Az összes Oscar jelölt egy képen. Kicsit fehér:

A Robotech anime élőszereplős változata feléledt Hollywoodban, Michael Gordon nekiült a forgatókönyvnek, és rendezőnek kinézték Andy Muschiettit, aki a Mama-t készítette. A sztori szerint hatalmas Mechákkal küzdünk űrlények ellen, de az anime klasszikus és jobban kidolgozott, mint a Pacific Rim.

Hayden Christensen (Star Wars) visszatér! A film címe Untot lesz, a második világháború vége felé játszódik, amikor is Christensen csapatát egy hatalmas hóviharban ledobják Lengyelországban, hogy semmisítsenek meg egy titkos német kutatólabort. A problma, hogy a helyszínen zombikat találnak. Akció-horror keverék lesz elvileg a végeredmény.

A fenti képen az Oliver Stone keze alatt készülő Snowden-film szereplőgárdája csodálható meg.

14 hozzászólás a “Zombik, Robotech, Jobs, John Wick 2, Snowden” bejegyzéshez

 1. Szerintem nem gáz, nehogy már azért legyen valaki jelölt, mert nem fehér. Egyszerűen a kategóriákban nem volt jobb színészi teljesítmény/stb a jelölt fehér embereknél. Már ha komolyan vesszük, hogy az Oscar a teljesítményről szól.
  Ez olyan, mintha kifogásolnátok, hogy a Boko Haram csoportképén miért nincs fehérember, max hátrakötött kézzel vezetőszáron.

 2. én se találom gáznak, most így jött ki a lépés. tényleg ne bőrszínre menjen a jelölés, hanem teljesítményre, épp ezért az is teljesen rendben volt amikor mondjuk Jamie Foxxot díjazták.

 3. Keaton nem felülről a 3. sor, balról 11. emberke?:D (két nőci előtt, szürke sötétszürke nyakkendő, kék ing)

  Benedict bát én se találom még :D

 4. A John Wick jöhet ezerrel, nem is reménykedtem hogy folytatják.

  A Snowden cast jól néz ki, de kicsit félek, Stone vagy 20 éve nem tett le igazán jó filmet az asztalra.

  Az Oscar tényleg öreg rasszistákból ál, akik fehér emberekre szeretnek szavazni. De abban egyet értek, hogy csak azért nem kell jelölni valakit, mert fekete. Ha idén nem fért bele, mert túl sok jó van kategóriájában, így járt. Az már szubjektív, hogy ki mennyire gondolja erősnek az adott mezőnyt. Pl. a Selma szerintem megérdemelte a legjobb film jelölést, és bele is fér a kategóriájába, de a férfi főszereplő túl erős idén. A rendezésről lehetne vitatkozni, de nem láttam még az összes jelöltet. De ez egy trend. Minden évben fog készülni egy fekete oscar film. Ha nincs jelölés vagy díj, akkor a “rasszista akadémia” vízhang jót tesz a marketingnek, de egyszer az akadémiának is meg kell törni, ezért nem lehet megkockáztatni, hogy pont abban az évben ne legyen fekete film, amikor ez megtörténik. Sajnos amíg az akadémia összetétele nem változik drasztikusan, ez így is fog maradni.

 5. Benedict Cumberbatch, Ethan Hawke, Keira Knightley, Meryl Streep nem is szerepel a képen.. damn, hiába igyekeztem..:D

 6. Szerintem sem kell azért jelölni mit tudom én 20 feketét, mert arányában kb. ennyi kellene, hogy kijöjjön a rasszarány. Ennyi érdemelte ki idén és kész. Voltak évek, amikor sokkal többen voltak. Most ennyien voltak érdemesek erre a jelölésre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.